Romanticky vecer
Romanticky vecer
Mam taky problem, som s babou rok a este som ju nicim neprekvapil, myslim tak, ze ziadnu veceru pri svieckach ani nic podobne som nezrealizoval. Chcel by som si nehat poradit, co najviac potesilo vasu zensku. A aky ste nato dali postup, za hociaku radu dakujem. nieco: 
Mám veľmi dobrý recept, avšak záleží hlavne na Vás dvoch...
Takže: pohodlná útulná mála reštika v nejakom vzdialenejšom meste( mestečku), cesta teda vlakom, v nejakej skôr večernej hodine, po večeri prechadzka...
..samozrejme môže byť tisíce iných variáci, aj tak to čo na nu najviac zapôsobí, budeš ty
prajem teda pekne oslávené výročie tak či tak...
Takže: pohodlná útulná mála reštika v nejakom vzdialenejšom meste( mestečku), cesta teda vlakom, v nejakej skôr večernej hodine, po večeri prechadzka...
..samozrejme môže byť tisíce iných variáci, aj tak to čo na nu najviac zapôsobí, budeš ty
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
skus si spomeenut ci nemas niekde v nejakej restike znamost... dost by ti to pomohlo... hocikoho ci tam nepoznas... uz len jedna osoba v takomto zariadeni dokaze vybavit zaujimave veci...
vybavil by si si rezervovany stol... hned by ti ho aspon nejak prestreli... a videla by ze je to pripravene... to by ju mozno potesilo... plus nejak ruzicka k tomu a je to fajn.... nezabudni potom aj v restike povedat ze treba malu vazu s vodou na stol aby sa tam potom ruzicka dala... zatim vela stastia
vybavil by si si rezervovany stol... hned by ti ho aspon nejak prestreli... a videla by ze je to pripravene... to by ju mozno potesilo... plus nejak ruzicka k tomu a je to fajn.... nezabudni potom aj v restike povedat ze treba malu vazu s vodou na stol aby sa tam potom ruzicka dala... zatim vela stastia
... berie gastrace a ide do restikywolodo napísal:kto umi ten umi... kto neumi..
Oskusane, osvedcene : sam uvar! Aj ked ti to mozno nevyjde na 100% bude nadsena zo snahy, ale pokial nie si uplne lavy a vies citat nejaky mamin recept alebo najdes nieco na nete, v Tv atd (moznosti milion), staci postupovat presne podla postupu a bude to ok
K tomu kupelu, tazko povedat, nakolko nevieme ako dlho sa poznate a ako daleko, resp. blizko
vo vztahu ste..
K tomu kupelu, tazko povedat, nakolko nevieme ako dlho sa poznate a ako daleko, resp. blizko
bože chalani...že "navar". to je prekvapenie tak na 5 minut. ked zisti, ze vies varit, tak ked vam to vyjde, o zabavu mas postarane a budes varit ty, nie ona.
namiesto varenia jej kup plysaka... podla toho ako daleko ste uz zasli. ked ste uz zasli dalej, tak jej kup nieco sexy, v com bude vyzerat super. ci to bude podvazkovy pas, alebo len decentna nocna kosielka necham na teba. mna by to potesilo a milo prekvapilo.
//autoeditácia príspevku ( 20 Oct 2008, 9:11 )
alebo jej kup nejaku retiazku s priveskom. to je tiez pekne. ja som raz kupila peknu striebornu retiazku na ruku a tesi ma, ze ju stale nosi a ma na ruke. a uz sa pridala aj obrucka
namiesto varenia jej kup plysaka... podla toho ako daleko ste uz zasli. ked ste uz zasli dalej, tak jej kup nieco sexy, v com bude vyzerat super. ci to bude podvazkovy pas, alebo len decentna nocna kosielka necham na teba. mna by to potesilo a milo prekvapilo.
//autoeditácia príspevku ( 20 Oct 2008, 9:11 )
alebo jej kup nejaku retiazku s priveskom. to je tiez pekne. ja som raz kupila peknu striebornu retiazku na ruku a tesi ma, ze ju stale nosi a ma na ruke. a uz sa pridala aj obrucka
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
lisa... pripadas mi taak trochu materialisticka.... myslim ze za rok s nou jej asi podaroval uz nieco materialisticke bud na narodky, vianoce, popripade na nejake vyrocie 6. mesiacov alebo dao podobne.... pochybujem ze by ju za rok dacim takym nepotesil.....
praveze takto by to bolo ine prekvapenie... mozno po tej veceri by padol dobry spolocny kupel (aj tam sa to da romanticky naladit)
/ale fak mi-chau ze?...
lisa kolko mas rokov?
praveze takto by to bolo ine prekvapenie... mozno po tej veceri by padol dobry spolocny kupel (aj tam sa to da romanticky naladit)
/ale fak mi-chau ze?...
lisa kolko mas rokov?
Lisa.. Chlapik pytal poradit ako pripravit romanticky vecer a nejako prekvapit. Pochybujem ze ked jej kupi plysaka tak to buide nejaky sok pre nu (vzhladom na to ze spominal spolocny kupel predpokladam ze uz nejaky ten cas za sebou maju, cize plysakov ma doma uz plnu pivnicu). Myslim ze plysak sam o sebe romanticky vecer nenavodi.