Celkom paradoxne toto piratenie vo velkom aj na konzoliach... konecne vydavatelia pochopia nezmysel odkladania PC verzie. Ba dokonca na PC verzii sa budu moct lepsie chranit, tak snad prehodnotia svoj postoj.
Jaj ale budem strasne skodoradostny, ked si to niekto stiahne a po pol hodine hrania zisti ze je tam nejaka chyba, kvoli ktorej sa neda pokracovat dalej .. ako tomu bolo naposledy u Assasin's Creed (PC).
no cital som na jednom webe clanok o tom ze to uniklo pred vydanim a v suvislosti s tym tam boli spomenute aj prve dojmy zrejme z takejto leaknutej verzie ...
a tie dojmy boli nasledovne:
- stupidny pribeh
- priserna NPC AI
- zabavny plamenomet
- velmi priemerna grafika (ze na Crysis sa to ani zdaleka nechyta)
atd
ten clanok som uz ale nenasiel, takze predpokladam ze ho stiahli z toho webu .. takze ktovie co je na tom pravdy
staci pozriet na youtube videa z leaknutej x360 verzie... AI je velmi tupe. nepriatelia niekedy ani nevedia ze co sa okolo nich deje. K pribehu neviem nic dodat, a grafika sa mi zda pekna. Ma to obrovsku rozlohu a je to bez loadingov .. Crysis tomu nemoze konkurovat aspon nie rozlohou
no tak to je teda velmi zaujimave ze to ma menej GB dat ako far cry1 a este zaujimavejsie je to, ze v poziadavkach pisu ze je potrebne mat 12GB volneho miesta....
P3PoX napísal:no tak to je teda velmi zaujimave ze to ma menej GB dat ako far cry1 a este zaujimavejsie je to, ze v poziadavkach pisu ze je potrebne mat 12GB volneho miesta....
gwixt napísal:no cital som na jednom webe clanok o tom ze to uniklo pred vydanim a v suvislosti s tym tam boli spomenute aj prve dojmy zrejme z takejto leaknutej verzie ...
a tie dojmy boli nasledovne:
- stupidny pribeh
- priserna NPC AI
- zabavny plamenomet
- velmi priemerna grafika (ze na Crysis sa to ani zdaleka nechyta)
atd
ten clanok som uz ale nenasiel, takze predpokladam ze ho stiahli z toho webu .. takze ktovie co je na tom pravdy
Far cry 2 neunikla je to len nejaka stara verzia editora proete FAKE ... takze tie "recenzie" ze grafika je blba a podobne nie su na mieste ... far cry 2 v plnej akcii uvidime az ked vyjde oficialne.