Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ved dobre ale zažalovať ťa može a pride na sud a okamžite ho pošlu s5 že je to kravina ale na sud pride........ale to nerieš je vela sposobou ako si zistiť kdo to bol ,.............a odkedy je zakazane prechadzať sa z golfovkou ???? ako možeš mat bejsbalku či boxer vo vrecku tak aj GF palicu

a to vraviš teraz že si nezaložiš rodinu ine je keby is bol vtej situacii a ine keby nie .........kamarat robil tiež kuklača alebo neičo podobne proste sa zamiešal do nejakej mafie proste a sa pre dobro rodinny rozviedol a zmenil im identitu........a rodina žije od neho asi 400km dalej a jeho sa pokusili už 2x zabiť..............a všetcia sa ho pitali prečo si sa do toho montoval mal si kašlať nato maš ženu dceru atd..........a on jednoducho povedal stačilo niečo počut vidieť a bol si vtom a sam šef ti povedal do oči buc pokračuješ alebo maš vypoved a ešte ti aj niečo prišijeme .............potom sa hned spametaš
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

nech ma aj tank vo vrecku, len nech s nou sa nevyhraza a celkovo nech neohrozuje policajtov a ludi...Nemoze ma zazalovat ked som si ako kuklac robil svoju pracu a branil som ostatnych a celkovo to je hlupost kuklac na pravo skoro na vsetko...
//
Ak budem policajt na skode 120 merat rychlost tak ano budem mat rodinu a budem sa statocne rozmnozovat nadalej, ale ak idem tam s tym ze teren...A chcem adrenalin a pod. nad rodinou nerozmyslam, max k*rvy :) a s tym ze staci pocut alebo ze sef ti prikaze a ak nie tak ti nieco prisije to netreba rozoberat...reagoval som na ciganov
//
chapem :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ja viem že to som sice odbočil od temy romovia k teme mafia.........ale myslel som to vtom zmysle že ked ideš do toho terenu a maš rodinnu že proste aj keby kceš rodinu a že nebudeš v terene radšej v kancelarii za menši plat.....ale nikdy nvš čo s amože stať .................

a on sa tou palicou neohanal nič pokial si dobre pametam to videjko na nikoho sa nezahanal....................nekcem ho obranovať bol bi som rad keby mu ten policajt tou bakulou zaje*al ,,,,,,,,,,,ale chapeš očo mi ide .

kuklač ma pravo na všetko ?? a ked vidiš správy že je zastup kuklačou a potlačaju pobureny dav a nič nerobia a oni po kuklačoch hadzu kamene atd. mysliš že keby mohli všetko tak ich tam nedoje*u ty kuklači ??

poviem to takžo na svk su je*** zakony preto su tu cigani a stale budu a maju sa dobre keby sa nemali tak tu niesu .................a ludia sa spametaju až ked bude neskoro .................
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Zaxman napísal:kuklač ma pravo na všetko ?? a ked vidiš správy že je zastup kuklačou a potlačaju pobureny dav a nič nerobia a oni po kuklačoch hadzu kamene atd. mysliš že keby mohli všetko tak ich tam nedoje*u ty kuklači ??
Ano myslim si, ze keby mohli konat robia po svojom :) Ale vsetko je o prikaze z hora, oni ked mali len ulohu potlacit strajk alebo dav ludi alebo iba zastavit kolonu smerujucu napriklad ku parlamentu ( :D to je len priklad )
Grond napísal:presne tak ved v tedy co boli v madarsku tie demonstracie bol na mieste aj stab z nejakej televizie zo slovenska tak aj oni v tedy nafasovali :lol:
Napriklad :) dalej co v blizkej minulosti na nejakom stadione rozjebali kuklaci tusim divakov aj, proste bol zapas hooligans a chaos, no a vyfasovali aj divaci...proste ide o prikaz :)
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

presne tak ved v tedy co boli v madarsku tie demonstracie bol na mieste aj stab z nejakej televizie zo slovenska tak aj oni v tedy nafasovali :lol:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

slovensko a cigani su ako amerika a černoši .........najprv ich bolo par teraz je to vetšina ameriky tak to bude aj zo slovenskom pretože slovenska rodina ma priemer 2-3 deti cigani ich maju 15...................zachvilku sa tak rozrazstu že ich bude viac a nikdo nič nespravy lebo keby niečo proti ciganom tak je to rasizmus

aj ked je pravda že teraz sa dostali lepši politici na dobre miesta znižuju mzdu atd. ale to je len na chvilku zase to pojde s5
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

axXis napísal:to co sa tam stalo samozrejme neschvalujem, ale zober si to zo strany tych policajtov, keby im riadne nalozili alebo nedajboze pouzili strelne zbrane tak by mali pruser ako hovado. dokazat opravnenost takeho postupu nieje len tak, zvlast ak by sa mohlo jednat o udajne rasovo zalozeny utok
No a v tom je presne problém, že štát diskriminuje nás. Ako som sa tu už raz vyjadril. Biely zbije cigána = Rasový útok. Cigán zbije bieleho = cigán sa len bránil..
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

K tomu, keby sa mi mal nejaký róm vyhrážať a ja budem policajt, čo dúfam, že budem...(Policajná Akadémia) tak to vám poviem, že by som to len tak nenechal.. ten chlapec by skončil rýchlejšie, ako by začal... a na to vám dám aj ruku do ohňa.. proste to tak je.

//edit: počkaj, toto je niečo iné. Ja som to myslel tak, že budem mať školu, nebudem pochôdzkár a samozrejme budem mať aj nejakú hodnosť... v takomto prípade som na to myslel.. :wink:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

mno nvm keby tam je okolo teba 8 tych goril alebo kolko ich tam bolo a ty si sam lebo ti dvaja normalny zeleny policajty boli take tintitka

premiera slotu a ide sa vyje*** by madarou potom aj ciganou raz dva
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Zaxman napísal:poviem to takžo na svk su je*** zakony preto su tu cigani a stale budu a maju sa dobre keby sa nemali tak tu niesu .................a ludia sa spametaju až ked bude neskoro .................
Ta reportaz bola z Litvinova z Ciech, teda nie len u nas mame zle zakony, tie su zle v celej europe suvisiace s tymto zdegenerovanym systemom, vid pravne postihy voci Taliansku
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

neporovnavaj to s inymi ........ tym sa totiž nič nevirieši ja tiež možem povedat že pozri sa na nemecko tam cigana neuvidiš.........a ak hej tak je fakt slušny a inteligentny .......ale chodim tam každy rok a vživote som tam žiadneho nevidel ale oto nejde kcem povedať že tym že budeme porovnavať naš bordel s inym nič sa nevyrieši ...................cigania klasika ako v čine alebo kde to je deti : 2 maximalne viac nie .........vrumunsku cigani každy rok hlasa kolko zarobili kde a ako a oni to spočitaju a ked pride cigan že za cely rok zarobil 120 000 sk napr .......... a pride tam s autom za 500 000 .............tak mu ho zoberu taky je zakon v rumunsku tam sa snimy neje*u ako tunak:::::::::::: a nech si vravia že sme rasisti ........a vlastne ano sme aj ja osobne som a som nato hrdy .....citujem jedneho politika z rumunska skusim to pohladat na nete možno bude aj videjko ako to vravy ........a čo zmožu sa stiahnu potom neboj ........sa hned ukludia a keby kceli štrajkovať abo niečo tak zase ako rumunsko žiadne primerane spravanie ak začne kuklač pride doje*** a ak sa cigan postavy može byť rad ..........

a to taliansko nvm nekcelo mi otvoriť stranku
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

cital som tu take dristy ze o neviemkolko x rokov tu bude ciganov vecsina bude to cigansky stat bla bla vsetko budu riadit cigani ci co.. TO JE TOTALNY HLOD .. ratam do 50 rokov tu sice bude mozno po ko*ot ciganov.. ale skuste sa dakto prejst cez cigansku osadu.. ja som mal moznost kracat cez letanovsky mlyn, bystrany atd.. a tvrdim ze aj ket ich motzno bude 10 x viac nebudu ani pri najlepsom schopni zostavit hocico co by sa podobalo na vladu :D uz teras su taki zdegenerovani, skulavi hluchi retardovani odolni voci zime a spine ze to az dverami trepe.. o 50 rokov to budu nie cigani ale krisy zdegenerovane INCESTACKE a budu pobehovat po lese ako diviaky.. ako zombici... cize o tom zeby tu vladli nemoze byt rec.. fakt ten kto pisal tie clanky o tom aku tu budu vladnut cigani v zivote nevidel cigana a je to nejaky trtko co sedi doma v teplucku ma pekny plat a ket vynde z baraku tak len preto aby presiel 5 metrov k autu odviezol sa do prace a s5..

tak ako sa teras poluje na skodnu tak sa bude o par rokov polovat na ciganov.. ludia aspon budu mat novy druh zabavy..
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Problém je v tom , kto ich bude živiť, ked ich bude také množstvo?
Aj ked budú musieť niektorý začať konečne pracovať, nemyslím si však že budú tvoriť aspoň polovicu práceschopných cigánov...
Ostatný nezamestnaný alebo invalidi, takže na to doplatia len biely, ktorých budú v práci žmýkať aspoň do 75. rokov a už nehovoriac o tých odvodoch...
A ešte kriminalita... :roll:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

čo takto zaviesť poľovné zájazdy v BVP-čku pre cudzincov z nemecka a iných krajín? :twisted: (just joke... no za myslienku to stoji...)
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Zaxman napísal:mno nvm keby tam je okolo teba 8 tych goril alebo kolko ich tam bolo a ty si sam lebo ti dvaja normalny zeleny policajty boli take tintitka

premiera slotu a ide sa vyje*** by madarou potom aj ciganou raz dva
Neporusil si nahodou pravidlo???
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

netvrdim že nie ...a povieš mi aspon ktore ?

ak mysliš pravidlo kde je zakazane použivať rasisticke poznamky tak nvm prečo to vraviš mne pretože cela táto tema je tak trochu rasisticka
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Zaxman napísal:netvrdim že nie ...a povieš mi aspon ktore ?

ak mysliš pravidlo kde je zakazane použivať rasisticke poznamky tak nvm prečo to vraviš mne pretože cela táto tema je tak trochu rasisticka
je - a aj ma byt preco. ako napisal brainwirm, prestanu dostavat pridavky, lebo nebude z coho. Budu mat chatrc postavenu z fosien, drevo na zimu z lesa, ale chlast a jedlo nebude. Takze mozno nastane feudalizmus. Alebo skor pravek. (jaskyne, kanibalizmus atd.)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

oni to nejak udržia ale akonahle sa dostane do parlamentu nejaky cigan je koniec ..............všetky hlasi pojdu jemu všetko bude vyhravať všetko zmeni všetko doje***
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Zaxman napísal:oni to nejak udržia ale akonahle sa dostane do parlamentu nejaky cigan je koniec ..............všetky hlasi pojdu jemu všetko bude vyhravať všetko zmeni všetko doje***
chapes ze nepojdu? uz teras ti hovorim ze su taki zdegenerovani ze nedokazu volit.. nevedia citat ani pisat.. CHAPES? keby si videl tie xichty.. ledva to vie rozpravat.. oni sa pozeru navzajom.. ket ich je teraz iba 10% - 20% z incestu.. z toho stvrtina sa narodi retardovana, tak ich tempom do 50 rokov bude retardovanych 60-90% oni je*u ako zajace.. pozri.. je*e matka so synom.. porodi decko.. decko sa narodi postihnute, vyrastie a bude je*at s dalsim kryplom z incestu.. myslis ze vysledok bude schopny volit? :D

ciganov ktori takto neziju(neje*u jak zajace, neje im vsetko jedno, nesu az taki zdegenerovani) je mozno 10%, ti ziju roztruseni po sidliskach medzi bielimi mimo kolonii.. ale na takych to nepada, to je zanedbatelne mnozstvo.. a z tych 10% je mozno 10% takch ktori su slusni , vychovani, vzdelani a maju navyky ako sa od nich vyzaduje..
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ano možno je polovica postihnuta je*** ale polovica 20 deti je kur*a ešte dosť tych čo dokaže voliť...............poviem ti to takto ja sa toho nebojim ..............mne nerobi problem sa odstahovať do zahraničia ked sa tu cigani dotrepu.............ale myslim že aj keby neboli je*** tak nadvladu by im nikdy nedovolili lebo politici by ich začali tak utlačať že by odišli ..........

mna by zaujimalo ked cigani štrajkuju že sme rasisti a ich utlačame atd tmava farba bla bla.......a keby im niekto na večom poste zapotil ano sme rasisti ale vy stym spravite hovno ?? ako by reagoval ten cigan za ten ksich by som dal milion ......lebo to je ich taktika niečo sa stane a už ste rasisticke kurwy a všetcia sa boja nech kvoli tomu nejdu do vezenia .........srať nanich nech si trepu čo kcu ..........každemu 100 kktov do riti a kotvu do chrbta kto to prežije može ostať na slovensku :lol: :lol: ako poznam ciganou te kkty by vydržali a kotvu ukradli
Napísať odpoveď