rada pri kupe auta

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
JonathanDavi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa JonathanDavi »

takze uz som sa rozhodol , dnes mi padlo do oka dodge caliber
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

sundevil tak to dobre dristas! napriklad kamarat kupil mame auto ako darcek a povedala ze ho nechce ze si zvykla na stare. .tak preco by sa dakto zbavoval noveho? .. si ty ale kkt.. dovodov moze byt milion.. mozno financna kriza.. ktora priisla nahlo a necakane
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

chod do noveho,ak kupis pouzite nevies aky zaciatocnik sa na tom mohol vozit.A nezabudni zjednavat s predajcom,da sa vela usetrit alebo dostat vela veci zadara.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

JonathanDavi napísal:takze uz som sa rozhodol , dnes mi padlo do oka dodge caliber
Čo má toto auto lepšie v porovnaní s Audi A4 Quatro alebo Volvo S40? Zhodou okolností som dnes išiel okolo neho.. no nič moc, taký malý kríženec vanu a esúvéčka.. :)

Ale proti gustu žiadny dišputát, takže veľa šťastných kilometrov.
JonathanDavi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa JonathanDavi »

tiez som dnes okolo neho isiel a velmi sa mi zapacilo
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

JonathanDavi napísal:...
a nad Fordom Kuga si nerozmyslal..? to by sa mne osobne pozdavalo viac ako calliber.. so 100kw(136ps) 2.0 TDCi motorom, 4x4 pohon vsetkych kolies, vo vybave titanium (4 abgy, 17" disky, dvojzonova klima, sportove sedadla, tempomat, dazdovy senzor, stmavovanie spatneho zrkadla, ...), cena 999 000,- pripadne o 100 000,- menej s pohonom len prednych kolies..
alebo, u mna vitaz by bol vitaz, hatchback Ford Mondeo 2,2 TDCi, 129kw(175ps), vo vybave Titanium S (oproti titaniu ma 18" disky, adaptivne svetla, sportove pruzenie, vonkajsi sportovy kit, bezklucove startovanie, ...), cena 1 029 000,-
Prílohy
.
.
.
.
.
.
.
.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Jelko4: Pri dnesnych technologickych moznostiach, funkciach auta, palubnom pocitaci atd... nie je problem v servise po napojeni na pocitac vycitat z udajov, ako jazdil majitel auta. Ci mal tazku nohu na plyne, technicke chyby, kalibracia napravy, olej...
Jelko4
Light Professional
Light Professional

aha,som nevedel ze sa da zistit ako jazdil predchadzajuci majitel. :oops: Ale moj nazor je aj tak ze nove je predsa nove.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Jelko4: Zalezi asi od konkretneho auta. V Peugeote asi pred rokom ci kedy to bolo, tak tam servisak zhodnotil auto uplne s prehladom: Mate tazku nohu, ak by som to mal vyjadrit zjednodusene, na stupnici od 1 po 10 davam taku osmicku, cize prilis tlacite na pedal, davate auto do vysokych otacok blablabla..., opisal chyby parkovacich senzorov, predne svetlo, vibracie... Je sice pekne, ze nove auto je nove, ale ked ho dnes kupis a zajtra chces predat, tak hned ma podstatne nizsiu cenu. Takze by som sa nebal ist kludne do predvadzacich vozidiel predajcov, mas tam o dost lepsiu cenu, rovnaka zaruka, servis, mierne zabehnute..., ibaze nie je nove.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Nove mondeo je skutocne prekrasne, snivam o nom, odkedy som ho prvy krat uvidel. Ale melka je docela palka. Za milion sa da naozaj medzi jazdenymi najst paradny klenot v podobe nejakej nadupanej limuzinky, treba ale urcite pozerat aj na dalsie naklady. ak je ten milion napr nejaky jednorazovy prijem (dedicstvo, vyhra...) urcite by som nesiel do napr. 7mickoveho BMW, pokial by takemu autu nezodpovedal pravidelny prijem
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

hmm caliber? nwm za tu cenu by sa dalo urco nieco spolahlivejsie krajsie alebo zivsie napr taka honda civic type-s abo viackrat spominane mondeo
Jelko4
Light Professional
Light Professional

niekomu sa paci viac mondeo a niekomu zase viac caliber,a neviem naco narazas o spolahlivosti.
JV
Light Professional
Light Professional

tie dodge čo su u nas mi pripadaju jak chevrolety co su unas...neviem ci si ma pochopil
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Toho by som sa nebal, ze by boli modely Dodge vyrabane niekde na vychode ako Chevy. Rovnako to ale neznemana, ze budu kvalitnejsie :) Prevez sa, za to nic nedas a uvidis.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

U oboch - Mondeo aj Caliber bacha na interiér.
Mondeo je zvonku krásne auto, zrejme netreba mať keďže je to Ford ani obavy o podvozok či kvalitu. Avšak k nejakému stupňu výbavy ti ponúknu interiér s imitáciou dreva (myslím že ešte trocha iný ako na obrázku). Niekoľkokrát som to videl na vlastné oči, a bolo mi z toho zle. Vyzerá to vyslovene lacne, nechápem kto to tam nacpal. Je tam možnosť vybrať si našťastie iný, titán vyzerá na foto oveľa lepšie, ale naživo som ho ešte v žiadnom Mondeu nevidel. Takže nech si každý zhodnotí, či sa mu páči.

Caliber je tiež veľmi pekné auto, aj keď o triedu nižšie. Amíci zase nepoznajú pojem "mäkkčený plast" takže look taktiež trochu diskutabilný. Je to ale na každého vkuse. Skôr by som sa bál o vrźganie a podobné veci po pár desaťťisíc KM.
Prílohy
dodge-caliber-srt-interior.jpg
tefomo04_47de2b9da270f.jpg
tefomo07_4753c2901d731.jpg
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Mateq napísal:Avšak k nejakému stupňu výbavy ti ponúknu interiér s imitáciou dreva (myslím že ešte trocha iný ako na obrázku). Niekoľkokrát som to videl na vlastné oči, a bolo mi z toho zle.Je tam možnosť vybrať si našťastie iný, titán vyzerá na foto oveľa lepšie, ale naživo som ho ešte v žiadnom Mondeu nevidel. Takže nech si každý zhodnotí, či sa mu páči.
ta vybava s imitaciou dreva sa vola Ghia a ta s imitaciou titanu sa vola Titanium.. okrem tej imitacie sa lisia v par drobnostiach ako v diskoch a inych, ktore su v druhej vybave za priplatok, ako: titanium ma navyse pristrojovu dosku modro podsvietenus inf. dusplayom, ghia ma navyse tempotat, ghia ma vyskovo nastavitelne miesto spolujazdca, titanium ma sportove predne sedadla.. to je asi vsetko.. vo focuse sa mi paci viac ta imitacia dreva.. ale v mondeach som sedel aj v ghii aj v titaniu a v mondeu sa mi tiez viac hodi imitacia titanu.. aj tu co som mu napisal, bolo vo vybave titanium s S kitom
JV
Light Professional
Light Professional

som si vsimol ze do miliona by ti visiel aj caliber srt 4 s 295 viac ako slušne
Napísať odpoveď