rada pri kupe auta
-
JonathanDavi
Light Expert
Čo má toto auto lepšie v porovnaní s Audi A4 Quatro alebo Volvo S40? Zhodou okolností som dnes išiel okolo neho.. no nič moc, taký malý kríženec vanu a esúvéčka..JonathanDavi napísal:takze uz som sa rozhodol , dnes mi padlo do oka dodge caliber
Ale proti gustu žiadny dišputát, takže veľa šťastných kilometrov.
-
JonathanDavi
Light Expert
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
a nad Fordom Kuga si nerozmyslal..? to by sa mne osobne pozdavalo viac ako calliber.. so 100kw(136ps) 2.0 TDCi motorom, 4x4 pohon vsetkych kolies, vo vybave titanium (4 abgy, 17" disky, dvojzonova klima, sportove sedadla, tempomat, dazdovy senzor, stmavovanie spatneho zrkadla, ...), cena 999 000,- pripadne o 100 000,- menej s pohonom len prednych kolies..JonathanDavi napísal:...
alebo, u mna vitaz by bol vitaz, hatchback Ford Mondeo 2,2 TDCi, 129kw(175ps), vo vybave Titanium S (oproti titaniu ma 18" disky, adaptivne svetla, sportove pruzenie, vonkajsi sportovy kit, bezklucove startovanie, ...), cena 1 029 000,-
-
hojko
Site Admin
Jelko4: Zalezi asi od konkretneho auta. V Peugeote asi pred rokom ci kedy to bolo, tak tam servisak zhodnotil auto uplne s prehladom: Mate tazku nohu, ak by som to mal vyjadrit zjednodusene, na stupnici od 1 po 10 davam taku osmicku, cize prilis tlacite na pedal, davate auto do vysokych otacok blablabla..., opisal chyby parkovacich senzorov, predne svetlo, vibracie... Je sice pekne, ze nove auto je nove, ale ked ho dnes kupis a zajtra chces predat, tak hned ma podstatne nizsiu cenu. Takze by som sa nebal ist kludne do predvadzacich vozidiel predajcov, mas tam o dost lepsiu cenu, rovnaka zaruka, servis, mierne zabehnute..., ibaze nie je nove.
-
Holubar
Darca
Nove mondeo je skutocne prekrasne, snivam o nom, odkedy som ho prvy krat uvidel. Ale melka je docela palka. Za milion sa da naozaj medzi jazdenymi najst paradny klenot v podobe nejakej nadupanej limuzinky, treba ale urcite pozerat aj na dalsie naklady. ak je ten milion napr nejaky jednorazovy prijem (dedicstvo, vyhra...) urcite by som nesiel do napr. 7mickoveho BMW, pokial by takemu autu nezodpovedal pravidelny prijem
-
Mateq
Medium Professional
U oboch - Mondeo aj Caliber bacha na interiér.
Mondeo je zvonku krásne auto, zrejme netreba mať keďže je to Ford ani obavy o podvozok či kvalitu. Avšak k nejakému stupňu výbavy ti ponúknu interiér s imitáciou dreva (myslím že ešte trocha iný ako na obrázku). Niekoľkokrát som to videl na vlastné oči, a bolo mi z toho zle. Vyzerá to vyslovene lacne, nechápem kto to tam nacpal. Je tam možnosť vybrať si našťastie iný, titán vyzerá na foto oveľa lepšie, ale naživo som ho ešte v žiadnom Mondeu nevidel. Takže nech si každý zhodnotí, či sa mu páči.
Caliber je tiež veľmi pekné auto, aj keď o triedu nižšie. Amíci zase nepoznajú pojem "mäkkčený plast" takže look taktiež trochu diskutabilný. Je to ale na každého vkuse. Skôr by som sa bál o vrźganie a podobné veci po pár desaťťisíc KM.
Mondeo je zvonku krásne auto, zrejme netreba mať keďže je to Ford ani obavy o podvozok či kvalitu. Avšak k nejakému stupňu výbavy ti ponúknu interiér s imitáciou dreva (myslím že ešte trocha iný ako na obrázku). Niekoľkokrát som to videl na vlastné oči, a bolo mi z toho zle. Vyzerá to vyslovene lacne, nechápem kto to tam nacpal. Je tam možnosť vybrať si našťastie iný, titán vyzerá na foto oveľa lepšie, ale naživo som ho ešte v žiadnom Mondeu nevidel. Takže nech si každý zhodnotí, či sa mu páči.
Caliber je tiež veľmi pekné auto, aj keď o triedu nižšie. Amíci zase nepoznajú pojem "mäkkčený plast" takže look taktiež trochu diskutabilný. Je to ale na každého vkuse. Skôr by som sa bál o vrźganie a podobné veci po pár desaťťisíc KM.
-
makaveli
King
ta vybava s imitaciou dreva sa vola Ghia a ta s imitaciou titanu sa vola Titanium.. okrem tej imitacie sa lisia v par drobnostiach ako v diskoch a inych, ktore su v druhej vybave za priplatok, ako: titanium ma navyse pristrojovu dosku modro podsvietenus inf. dusplayom, ghia ma navyse tempotat, ghia ma vyskovo nastavitelne miesto spolujazdca, titanium ma sportove predne sedadla.. to je asi vsetko.. vo focuse sa mi paci viac ta imitacia dreva.. ale v mondeach som sedel aj v ghii aj v titaniu a v mondeu sa mi tiez viac hodi imitacia titanu.. aj tu co som mu napisal, bolo vo vybave titanium s S kitomMateq napísal:Avšak k nejakému stupňu výbavy ti ponúknu interiér s imitáciou dreva (myslím že ešte trocha iný ako na obrázku). Niekoľkokrát som to videl na vlastné oči, a bolo mi z toho zle.Je tam možnosť vybrať si našťastie iný, titán vyzerá na foto oveľa lepšie, ale naživo som ho ešte v žiadnom Mondeu nevidel. Takže nech si každý zhodnotí, či sa mu páči.