Kupa Videokamery

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Dewey
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

smola

Príspevok od používateľa Dewey »

Caffte. Rozhodol som sa kupit si neaku lepsiu videokameru.
Mam vela mobilov s kamerami, napr. Nokia N93i alebo Nokia N95 8GB, kde kamera ma 5 Megapixelov. V poslednom case som sa zacal zaujimat o nakrucanie a tvorenie takych mensich filmikov. urobil som aj moje prve video ked som bol na dovolenke v Spanielsku, nic profesionalne, len amaterske zostrihane, mozte ho vidiet tu...

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=PSTO78F7yJo
Ale podme k teme.
Rozhodol som sa teda kupit si neaku lepsiu videokameru do ruky. Moc sa tomu nerozumiem, preto sem pisem...
Chcem si proste natocit neake kvalitnejsie videa, lebo s mobilmi co maju 5 Megapixelov rozlisenie sa da natocit, ale je to trosku zla kvalita, aj trochu kockovane a tak. Chcel by som cisty obraz, co najvacsie rozlisenie, kamera aby bola do ruky, mobilna, teda prenosna a aby mala aj nocny rezim, tiez jasny. Proste neaku super vecicku, s ktorou si ,akoze natocim svoj vlastny film, .... Ide mi hlavne o kvalitu obrazu, aby to nebolo sede, alebo malo faribe, proste naj naj rozlisenie a vela farieb, krasny obraz. Dufam ze viete co myslim...
Nejde mi o peniaze, bo byvam v Londyne, ale chcel by som sa zmestit do 1000 libier, cize neakych 37 000,- sk, neviem aky je kurz, naposledy bol 37sk za jednu libru.
Dik, dufam ze hadam mi niekto poradi nieco super!!!
S pozdravom z Londyna...
Palo

//autoeditácia príspevku ( 19 Oct 2008, 13:51 )
no vidim ze asi mi tu nikto nepomoze. Neva, skusim teda niekde inde. Diky aj tak. Papa
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

chces kameru DVDckovu, MINIDVckovu alebo HDDckovu ?ak chces robit amaterske filmy, tak by som ti doporucil HDD alebo DVDckovu, sice sa ich zaznam nevyrovna MINIDVckovej, ale ak to mas strihat, tak je ti lepsie kupit si nieco s diskom, ako prerabat na MINIDV paskach :) kolko chces do toho vrazit ?
Dewey
Light Star
Light Star

energy00 napísal:chces kameru DVDckovu, MINIDVckovu alebo HDDckovu ?ak chces robit amaterske filmy, tak by som ti doporucil HDD alebo DVDckovu, sice sa ich zaznam nevyrovna MINIDVckovej, ale ak to mas strihat, tak je ti lepsie kupit si nieco s diskom, ako prerabat na MINIDV paskach :) kolko chces do toho vrazit ?
nevyznam sa v tej kvalite , aky je rozdiel medzi DVDckova , MINIDVDckova a HDDckova kvalita? Ktora je najlepsia? A video sa nahrava priamo na male DVD ,alebo na pasku ktoru potom budem musiet prerobit na pocitaci. No keby si si precital moj prispevok cely, tak by si vedel ze do toho chcem vlozit nie viac ako 1000 libier, co je v prepocte neakych cca 37 000,- sk, neviem aky je kurz. Proste chcem najlepsiu kvalitu! Nie amaterske video, super kvalitu
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

hm, najkvalitnejsi zaznam je momentalne MINIDV kazeta. Ak chces super kvalitu, tak 37 000 ti je malo, pretoze kamery, s ktoryami sa da "relativne filmovat" vychadzaju nad 100 000 :)
Dewey
Light Star
Light Star

diky, vedel by si nieco este vyhrabat z netu do 37 000 sk, myslim teda do 1000 libier, neaku anglicku stranku, z tkorej by som si to mohol aj rovno objednat? diky...
A este aka znacka je najlepsia podla teba? sony, kodak, phillips, samsung etc...diky
Napísať odpoveď