Mam vela mobilov s kamerami, napr. Nokia N93i alebo Nokia N95 8GB, kde kamera ma 5 Megapixelov. V poslednom case som sa zacal zaujimat o nakrucanie a tvorenie takych mensich filmikov. urobil som aj moje prve video ked som bol na dovolenke v Spanielsku, nic profesionalne, len amaterske zostrihane, mozte ho vidiet tu...
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=PSTO78F7yJoRozhodol som sa teda kupit si neaku lepsiu videokameru do ruky. Moc sa tomu nerozumiem, preto sem pisem...
Chcem si proste natocit neake kvalitnejsie videa, lebo s mobilmi co maju 5 Megapixelov rozlisenie sa da natocit, ale je to trosku zla kvalita, aj trochu kockovane a tak. Chcel by som cisty obraz, co najvacsie rozlisenie, kamera aby bola do ruky, mobilna, teda prenosna a aby mala aj nocny rezim, tiez jasny. Proste neaku super vecicku, s ktorou si ,akoze natocim svoj vlastny film, .... Ide mi hlavne o kvalitu obrazu, aby to nebolo sede, alebo malo faribe, proste naj naj rozlisenie a vela farieb, krasny obraz. Dufam ze viete co myslim...
Nejde mi o peniaze, bo byvam v Londyne, ale chcel by som sa zmestit do 1000 libier, cize neakych 37 000,- sk, neviem aky je kurz, naposledy bol 37sk za jednu libru.
Dik, dufam ze hadam mi niekto poradi nieco super!!!
S pozdravom z Londyna...
Palo
//autoeditácia príspevku ( 19 Oct 2008, 13:51 )
no vidim ze asi mi tu nikto nepomoze. Neva, skusim teda niekde inde. Diky aj tak. Papa