ale no, zase az tak by to databazu nezatazovalo. Kolko ludi tam denne na to klikne? 20?
To potom mozete prerobit aj Zoznam uzivatelov, aby sa to negenerovalo priamo z databazy, ale aby to bolo generovane 2x do dna. Mas to iste.
Presvedcovat mozes, ale nebude to nic platne. S narastajucou velkostou fora rovnako narasta aj databaza a zataz servra. Ono sa to nezda, ale kvoli hladaniu sa tu musi drzat index velkeho mnozstva dat. Sami vidite, ze obcas vypadok databazy nastane.
Nove na foru bych privital nejakou ikonu ktera by byla u kazde temy a po jejim zaskrtnuti by byla tato tema sledovana a s kazdym novym prispevkem by byl uzivatel informovan o novem prispevku v jeho oblibene "sledovane" teme.
Mozna by to bylo dobre i pro lidi kteri treba na tyden jednou pryc a po tydnu se vrati a jejich tema treba uz neni na prvnich pozicich ale nekdo do ni prispel tak by pres nejaky odkaz jako je "CS, FAQ, atd" by soji temu hned nasel a mohl by okamzite reagovat.
Mozna je to blbost mozna taky ne. Tak se do me pustte.
Nejak takhle bych to videl. A upozorneni formou SS. Myslim si ze by to lidi vyuzivali mnohem vic nez jak je to udelano ted. "Tlacitko nekde na spodu stranky a upozorneni na mail" to je na pytel.
Ja treba ne ale mnozi treba sledujou hodne tem a tohle by jim hodne pomohlo a me urcite taky. Urcite by se o tom dalo podiskutovat a ne to hned zamitnout. Treba to na konec bude uplne jinak vymyslene. Ale chce se o tom bavit a ne hned rict to ne. Je to diskuzni forum tak se podme o diskutovat. Proc je to na nic a proc je to dobre.
Ja by som takuto moznost tiez prijal. Lenze ten obrazok co si poslal tak to je troska "prezdobene". Zbytocne pchat novu tabulku. Myslim, ze ovela lepsia a jednoducha volba by bola len ta SS.
yazoo napísal:Ja by som takuto moznost tiez prijal. Lenze ten obrazok co si poslal tak to je troska "prezdobene". Zbytocne pchat novu tabulku. Myslim, ze ovela lepsia a jednoducha volba by bola len ta SS.
No tam by sis rychle a v pohode oznacil ty teny ktere chces nechat sledovat. Ale klidne by to mohlo fungovat i jinak.
fikotek napísal:Ja treba ne ale mnozi treba sledujou hodne tem a tohle by jim hodne pomohlo a me urcite taky. Urcite by se o tom dalo podiskutovat a ne to hned zamitnout. Treba to na konec bude uplne jinak vymyslene. Ale chce se o tom bavit a ne hned rict to ne. Je to diskuzni forum tak se podme o diskutovat. Proc je to na nic a proc je to dobre.
Nelezie ti to uz trosku na hlavu? Diskutujes tu viacmenej sam so sebou a vo vysledku aj tak zalezi iba na tom ci sa to niekomu bude chciet nakodit a ci tomu da vedenie zelenu. Nedavno hojko v niektorej teme spominal, ze databaza je vytazena iba kvoli tomu, ze sa tu uzivatelom vychadza az prilis v ustrety.
t0m4s3 napísal:Nelezie ti to uz trosku na hlavu? Diskutujes tu viacmenej sam so sebou a vo vysledku aj tak zalezi iba na tom ci sa to niekomu bude chciet nakodit a ci tomu da vedenie zelenu. Nedavno hojko v niektorej teme spominal, ze databaza je vytazena iba kvoli tomu, ze sa tu uzivatelom vychadza az prilis v ustrety.
Tak potom je tahle tema zcela zbytecna. Protoze kdyz tady nekdo neco navrhne tak se to okamzite zamitne a ani se o tom nediskutuje nebo se rekne ze je databaze mrte zatizena. Tak na co je tady ta tema?? Ze ja sem vubec neco psal.
objavili sa tu aj návrhy ktoré boli zaujímavé a zrealizovali sa. Nato je táto téma. Zatial ma to nejak moc neoslovilo, lebo sa mi zdá byť zbytočné aby to oznamovalo dvakrát. Ak ma dokážeš presvedčiť že je to užitočné a prinesie to niečo nové, tak sa vyjadrím k tej prosbe z predchádzajúcej strany.