blizzard potvrdil warcraft IV!
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
blizzard potvrdil warcraft IV!
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=29753&r=top co vy na to?
-
Royalflush
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
jj a hlavne...o D3 sa už hovorilo dosť dlho....cca 8 rokov a potvrdené bolo až teraz...a Warcraft 4 si nemyslím,že je potvrdený len preto, že nejaký vývojar z Blizzardu ho spomenul medzi rečou. Áno, je možné, že na tom pracujú, ale to pracovali aj na D3.....oficiálne potvrdené u mňa znamená, že o tom bude info na www.blizzard.com (najlepšie aj s približným časom vydania). Toto totiž nebolo ani oficiálne ani potvrdené....len niečo v zmysle, áno asi na tom robíme, ale v ktorom roku to bude, to nik netuší. 
-
Fatall
Medium Star
Presne tak, WarCraft IV bolo len spomenute na blizzcone ze bude vydane takym stylom ako StarCraft II, ze za kazdu rasu bude samostanta hra, oficialne ohlaseny este nebol. No ako poznam stary dobry blizzard tak mozno v roku 2011-2012 to ohlasia oficialneSnake7778 napísal:jj a hlavne...o D3 sa už hovorilo dosť dlho....cca 8 rokov a potvrdené bolo až teraz...a Warcraft 4 si nemyslím,že je potvrdený len preto, že nejaký vývojar z Blizzardu ho spomenul medzi rečou. Áno, je možné, že na tom pracujú, ale to pracovali aj na D3.....oficiálne potvrdené u mňa znamená, že o tom bude info na www.blizzard.com (najlepšie aj s približným časom vydania). Toto totiž nebolo ani oficiálne ani potvrdené....len niečo v zmysle, áno asi na tom robíme, ale v ktorom roku to bude, to nik netuší.
-
barbaronan
Expert
-
Panzerfaust
Expert
-
lekoklatik
VIP
btw keď to tu teraz tak čítam, tak ma napadá vec, že zoberte si CS. CS 1.6 sa postupne na svetlo dostávala a teraz je z nej moźno najmasívnejśia akčná multiplayerová hra. Prišli s CS Source a to asi aź taký úspech nezožalo. Pekná grafika, vychytané bugy alebo nvm čo, ale aj tak to asi 1.6 nepredčí. S Týmto by to bolo asi to isté čo sa týka moźno tej doty vo W4. Ako samostatná hra s príbehom v SP /single Player mám na mysli/ by sa uchytila ako všetko ostatné. Zabudlo by sa na to. Myslim že tam nemajú moc čo riešiť. Zbúchať príbeh zverský a ostatok v štýle Warcraftu. nvm aký to je ale ve´d fanúšikovia vedia. čiže podľa mňa to nebude nič veľké a ak s tým budú chcieť preraziť online, budú sklamaný z výsledku pretože DotU to nepredčí.
Tieź by sa to dalo prirovnať k protokolom 47 a 48. Ale myslím že už chápete čo mám na mysli
Tieź by sa to dalo prirovnať k protokolom 47 a 48. Ale myslím že už chápete čo mám na mysli