HOJKO

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Pezzo napísal:a ty ho mozes za to kludne zazalovat :-D
nemôže, lebo my sme dospeláci a oni deti, takže majú imunitu.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

ked nepreklikas polku zivota na pokeci, tak zistis ze v zivote sa vies aj inak uplatnit
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Spriteee: Daj nam vediet ako to dopadlo s tym trestnym oznamenim. Drzim ti palce, aby sa ti to podarilo a aby bol vinnik potrestany. Vsetky naklady na veci s tym spojene ti uhradi forum, verim tomu, ze sa ti vyzbierame na pravnika a verim tomu, ze sa najde dost ludi, ktori tuto myslienku podporia. Takze daj vediet cim skor, aby som vedel, ze ci treba zacat organizovat zbierku alebo co.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

a mali by sme spraviť 3 zbierky jednu na pravnika a druhu na admin prava na pokeci ...............a jednu pre hojka lebo to neni sranda sprite steba vysudi aj forum :D
:lol: :lol:
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

je to dost trapne vobec zalozit takuto temu... mal si si to radsej vyriesit cez SS a nie tu pisat taketo blbosti... a admin pokecu chce hack na pokec? :D zvlastne
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Spriteee napísal:Boh ?:lol: ta keď chceš :D
Chalan urobíš dobre, ak si vyhoníš....
Semeno ti tlačí na mozog.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

mna osobne na tom bavi fakt, ze tato tema bola uz 2x zamknuta a 2x odomknuta :D A dojima ma fakt, jak vie byt decko v puberte huste, vsemohuce ale nedotknutelne zaroven.. o vypatlanosti, naivite a silnej davke egoizmu radsej ani nehovoriac. Viem si predstavit scenku ako z americkeho filmu -

Na sude:
- Moze zalobca uviest predmet obzaloby?
- Ano, henten k....t ma oznacil za trula, napriek tomu ze je starsi a mal by mat viac rozumu ako ja....

.. smiech a potlesk v porote. Rozhodnutie sudu by bolo zrejme doplnenie diagnozy "debil" aj do rodneho listu zalobcu.

//ospravedlnujem sa, ze sa veziem na hojkovej stedrosti, financne zastresovat aj cele sudne pojednavanie, a len prilievam oleja do ohna :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Spriteee napísal:1.) nauč sa schopne gramatiku ( nehovorim že mas pisat diakritiku )
2.) je mi jedno koho som urazil
3.) moje strapnovanie je moja osobna vec
1. Tvoja gramatika taktiez nie je oslniva...
2. Takze tebe je jedno koho si urazil? A ako si mozes potom dovolit dristat tu o policajtoch a nejakom justicnom procese len preto, lebo ti niekto nieco napisal do karmy?
3. Ano, tvoje strapnovanie je iba tvoja vec, skoda len, ze toto forum ma cez 20K registrovanych uzivatelov, z ktorych 99.9% sa sprava o dost inteligentnejsie ako ty. Takze cela tato tema je strucne inspirovana ludovym porekadlom ''co si si navaril, to si aj zjedz''. A to ze ta ''urazaju a strapnuju'' starsi uzivatelia - to si si sposobil sam. Takze pokracujme vo flame, aspon to tu zije...
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

normálne som si zapol sledovanie tejto témy :D a mohli by ste to dať ako dôležité :D lebo ja nemoznem :smt043
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

Tak co, uz prisiel inspektor Kojak? :smt044 za "urazku na cti" :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Spriteee: Pis sem viac, pretoze jeden prispevok na stranu mi nestaci, recicky ostatnych nestoja za to, ale nad tvojimi ziarim... keep going!!!
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

Spriteee napísal:Môžte mi prosím pobozkať riť ? Je maximalne trápne keď urážaju 21 ročny 14 r. chalana
to nemyslis vazne... a co takto respekt voci starsim...? to uz tebe trapne neni? Navyse na tomto fore ta osobne asi nik nepozna, takze zaradit ta mozu iba podla tvojich prispevkov... a myslim, ze ty si uz zaradeny.... :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Spriteee napísal:Môžte mi prosím pobozkať riť ? Je maximalne trápne keď urážaju 21 ročny 14 r. chalana
to si mysli aj moj brat...ze ja jemu nic nemozem lebo je mladsi ale on mne moze vsetko (z poslednych jeho vylomenin - zobral mi peniaze z penazenky, nastavil heslo na windows (este ze mam ubuntu xD ) )..uz dostal na 3,14-ču tak aspon chvilu seka dobrotu..
k teme: povedz otcovi ze mu odkazujem nech ti da taku vychovnu cez usta
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Nezastavam nikoho ani nehovorim kto mal pravdu len hovorim svoj nazor :

Mlades sa zmenila niekedy ani nevedeli co je to pc a teraz vsetko sedi na pokeci nie kazdy ale vetsina ako najviac to vidno tu zmenu vonku niekedy sme behavali vonku sme rachali petardy a pod blbosti sme robili a teraz uz je clovek na tolko lenivy ze nemoze zisto o poschodie ku mne ale musi pisat na skype ci idem von ? to je chore podla mna k teme no urazka neurazka pozri podla mna ta nikto nechel urazat ale ti si stale hovoris svoj nazor ano respektujem ho ale vies kvoli neakej karme ist na sud a hovorit ocovy no tak neveim ale ja bi som kaslal na to to su take minimalne problemi v tvojom zivote cakaju ta este tahsie s timito si nelam hlavu a nikoho neobvinuj ze ta uraza vies ako aj ja som ti mohol hovorit ze ano si zakomplexovany alebo co ale ja ti poviem tak smejeu sa tu (secy) na tvojej blbosti ze aku aferu z jednej karmy a temy robis moj nazor neries to tu zabudni na to kasli aj na karmu ta nieje az tak dolezita . Inac timto ti ani nefandim ani nic podla mna si tiez vesmirny clovek ktory zanik sveta bude hadzat na E.t -ho ale nechaj tak :) timto postom nikoho neurazam ani neponizujem :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Jancuk napísal:bla bla bla
Jeden blud nad druhym, hovoris ze kam to speje ze deti su stale doma a komunikuju len cez net. Vsetko by fajn velkodusne a bola by to znama pravda, ale ked na konci idei zapotis, ze sa bavia o tom ako pojdu von :smt023

Nepis radsej :psssst:

//BX: NO hahaha
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

out napísal:ty si kvalitny je*o more :lol:
Tak toto bolo od srdca :lol:
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Nepis radsej :psssst:
jasne v poho nebudem pisat ale ja som to mislel tak ze ma prisiel zavolat ci nejdem na pivo vonku vies ale kasli na to :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Jancuk napísal:jasne v poho nebudem pisat ale ja som to mislel tak ze ma prisiel zavolat ci nejdem na pivo vonku vies ale kasli na to :)
ked nevies pisat tak radsej nepis :wink:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

tak načo mam zisť dole o poschodie ked to možem napisať .........ako nato je ten net zjednodušuje život ...................ty chodiš do školy alebo do prace na bycikli ??? či si taky lenivy že chodiš busom .............a mnoho dalšich prikladov ti tu možem dat .............ano ,..........vela deti sedi cely den za pc ...........ale ich spravanie sa nemeni ako si vychovaš dieta take maš ..........jedine že ma nejaku poruchu moc aktivne abo tak vtedy ani vychova nepomaha .........
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

vravíš akoby ti doma plakali štvorčatá :)
Zamknuté