Ano, stacil. a nie je pohodlnejsie pouzit dsl wifi router? predsa len je pohodlnejsie mat na NB wifi Cena bude sice vyssia, ale co uz Za pohodlie sa niekedy oplati priplatit
STomko napísal:Ano, stacil. a nie je pohodlnejsie pouzit dsl wifi router? predsa len je pohodlnejsie mat na NB wifi Cena bude sice vyssia, ale co uz Za pohodlie sa niekedy oplati priplatit
No len ked stýmto som ešte nepracoval a nemám najmenšie tušenie ako sa to nastavuje ani nič som myslel že switch bude jednoduchší a ten switch netreba nijako nastavovať ako router ?
EDIT : ak použijem tento switch tak bude môcť používať internet na NB aj na PC naraz ?
tiez ma zaujima tato odpoved (prepac Lusko, ze sa ti trepem do temy, ale nechcem zbytocne vytvarat novu)
ja mam net od nemenovanej spolocnosti... mam AP(Ovislink) a z neho mi ide net do PC... chcel by som si dat tiez switch, ale manualne zadavam IP do TCP/IP protokolu(mam pridlenu iba 1 IP)... pomoze mi ten switch, aby som pustil na oboch PC net sucasne? aby mi rychlost rozdelilo? dakujem za rady
z tych tvojich info, ze mas ovislik... aj switch by stacil.... avsak veta ze mas pridelenu len 1 IP nasvedcuje skor tomu, ze potrebujes router... co tak popisat viac, aky typ pripojenia, ake adresy, kde co... nech sme v obraze... no na 99% podla vety "mam pridelenu 1 IP" budes potrebovat router
je to mikrovlne pripojenie... vsetky adresy zadavam rucne do TCP/IP protokola ako som uz spominal... neviem co viac dodat... zadavam IP, branu, Masku, DNS... proste vsetko...
smola, lebo prachy na router nie su... som ten switch kupil zbytocne