Caute už je čas vybrat si strednu skolu a vobec netusim na aku školu ist.Chcel by som niečo zamerane na PC teda skladať, programovať a tak.Najlepšie by bolo v Bratislave.Odporučte niečo diki
berry napísal:Caute už je čas vybrat si strednu skolu a vobec netusim na aku školu ist.Chcel by som niečo zamerane na PC teda skladať, programovať a tak.Najlepšie by bolo v Bratislave.Odporučte niečo diki
raca rubnicna 59, mas tam o pc vsetko teraz maturujem tak viem
to je hlupa otazka......ak sa ucis tak samozrejme ze nie......ak sa neucis no tak......trocha pogoogli.....a pozri si jednotlive stranky skol...ja teraz codim na gympel(nie v blave)a bereme aj pascal,delphi a zabrdneme do Cecka....
Adlerka /spse karola adlera/ stoji za to sice ta presne hento neucia pokial si to nevyberies ako nepovinne ale je tam tolko manikov ze nenaucit sa od nich neco neni sanca
Ak ta zaujimaju pocitace, IT atd, tak nechod v ziadnom pripade na gympel. Vlastne v ziadnom pripade si nedaj gympel. Je to len strata cas a bez vysky si nula.
ano ale ked prejdeš gympel tak sa dostaneš aj na vyšku ako brat teraz spravil gympel a učil sa skaždeho čosi to je pravda ale šiel teraz na manažment a prve dva roky na vysokej sa nemusi nič učiť lebo všetko čo tam teraz preberaju abudu sa už oni davno učili tak ma pokoj takže na niečo ten gympel dobry je samozrejme podla toho ktory gympel
prve dva roky ma pokoj.. ale co tie styri roky na gympli? Strata casu.. vysiel to, dostal maturitu ale ziadne zameranie. Nic. Mimochodom dva roky strednej sa na vyske prebere za semester
debo3000 napísal:ak ces v ba na dobry gympl tak odporucam GJH ak ces hlavne infosku a matiku alebo gamcu ak ces najtazsiu matiku v sr a celkom dobru infosku
ps. ale neviem ako si na tom ci sa to podari na nejaku z nich spravit prijimacky
Gamča teraz zašita v tej diere v rači je hotove peklo. Poznám tam pár ľudí, časť poodchádzala a tí čo zostali maturuju a povedali si, že to prežiju..
berry: Keď sa chceš ďalej venovať informatike a programovaniu, na mnohích gymnáziach ti daju dobrý základ. Môžeš si vybrať seminare z Informatiky, možeš z nej maturovať. Samozrejme tu pokračovanie na výške je bezdebaty.
Frikso napísal:Gamča teraz zašita v tej diere v rači je hotove peklo. Poznám tam pár ľudí, časť poodchádzala a tí čo zostali maturuju a povedali si, že to prežiju..
berry: Keď sa chceš ďalej venovať informatike a programovaniu, na mnohích gymnáziach ti daju dobrý základ. Môžeš si vybrať seminare z Informatiky, možeš z nej maturovať. Samozrejme tu pokračovanie na výške je bezdebaty.
ja som z gamce a pokial viem odisli dokopy tak mozno 4 ludia z celej skoly
a inac je to super skola stale a to ze sa prestahovala na 2 roky do race mi az tak nevadi a vecsine ludi co na nu chodi je to viac menej jedno
pe3x napísal:prve dva roky ma pokoj.. ale co tie styri roky na gympli? Strata casu.. vysiel to, dostal maturitu ale ziadne zameranie. Nic. Mimochodom dva roky strednej sa na vyske prebere za semester
nauč sa čitať vravim že prve dva roky na vysokej už ovlada nie prvy semester ,..............
dobre ale on je nejaky učebny plaaan chapeš a tam je vypisane že ktory semester sa čo uči................ a tak ked vidiš ze to čo sa ideš dalšie 2 roky učiť už vieš tak to nepreberie cela trieda za semester aj keby to vedeli na spameť lebo je učebny plan a hotovo