Stredna škola

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
berry
Amateur
Amateur

Stredna škola

Príspevok od používateľa berry »

Caute už je čas vybrat si strednu skolu a vobec netusim na aku školu ist.Chcel by som niečo zamerane na PC teda skladať, programovať a tak.Najlepšie by bolo v Bratislave.Odporučte niečo :) diki
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Stredna škola

Príspevok od používateľa cORP. »

berry napísal:Caute už je čas vybrat si strednu skolu a vobec netusim na aku školu ist.Chcel by som niečo zamerane na PC teda skladať, programovať a tak.Najlepšie by bolo v Bratislave.Odporučte niečo :) diki
raca rubnicna 59, mas tam o pc vsetko teraz maturujem tak viem
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

pc skladať sa naučiš aj sam .........a čisto škola na programovanie neni iba vysoka ...........
berry
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa berry »

INDIGOcorp. napísal:raca rubnicna 59, mas tam o pc vsetko teraz maturujem tak viem
a je tažke sa tam dostať??
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

berry napísal:a je tažke sa tam dostať??
to je hlupa otazka......ak sa ucis tak samozrejme ze nie......ak sa neucis no tak......trocha pogoogli.....a pozri si jednotlive stranky skol...ja teraz codim na gympel(nie v blave)a bereme aj pascal,delphi a zabrdneme do Cecka....
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

berry napísal:a je tažke sa tam dostať??
nieje
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

gympel a potom informatika vyska,

idealne riesenie
gulo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gulo »

Hlavne nechod na Zochovu 9
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

lebo dopadnes ako gulo :lol: 18r prvak... Rybnicna je najrozumnejsie riesenie.
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

Adlerka /spse karola adlera/ :lol: :lol: :lol: stoji za to sice ta presne hento neucia pokial si to nevyberies ako nepovinne ale je tam tolko manikov ze nenaucit sa od nich neco neni sanca
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa debo3000 »

ak ces v ba na dobry gympl tak odporucam GJH ak ces hlavne infosku a matiku alebo gamcu ak ces najtazsiu matiku v sr a celkom dobru infosku :D

ps. ale neviem ako si na tom ci sa to podari na nejaku z nich spravit prijimacky
pe3x
Professional
Professional

Ak ta zaujimaju pocitace, IT atd, tak nechod v ziadnom pripade na gympel. Vlastne v ziadnom pripade si nedaj gympel. Je to len strata cas a bez vysky si nula.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ano ale ked prejdeš gympel tak sa dostaneš aj na vyšku ako brat teraz spravil gympel a učil sa skaždeho čosi to je pravda ale šiel teraz na manažment a prve dva roky na vysokej sa nemusi nič učiť lebo všetko čo tam teraz preberaju abudu sa už oni davno učili tak ma pokoj takže na niečo ten gympel dobry je samozrejme podla toho ktory gympel
pe3x
Professional
Professional

prve dva roky ma pokoj.. ale co tie styri roky na gympli? Strata casu.. vysiel to, dostal maturitu ale ziadne zameranie. Nic. Mimochodom dva roky strednej sa na vyske prebere za semester :wink:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

debo3000 napísal:ak ces v ba na dobry gympl tak odporucam GJH ak ces hlavne infosku a matiku alebo gamcu ak ces najtazsiu matiku v sr a celkom dobru infosku :D

ps. ale neviem ako si na tom ci sa to podari na nejaku z nich spravit prijimacky
Gamča teraz zašita v tej diere v rači je hotove peklo. Poznám tam pár ľudí, časť poodchádzala a tí čo zostali maturuju a povedali si, že to prežiju..

berry: Keď sa chceš ďalej venovať informatike a programovaniu, na mnohích gymnáziach ti daju dobrý základ. Môžeš si vybrať seminare z Informatiky, možeš z nej maturovať. Samozrejme tu pokračovanie na výške je bezdebaty.
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa debo3000 »

Frikso napísal:Gamča teraz zašita v tej diere v rači je hotove peklo. Poznám tam pár ľudí, časť poodchádzala a tí čo zostali maturuju a povedali si, že to prežiju..

berry: Keď sa chceš ďalej venovať informatike a programovaniu, na mnohích gymnáziach ti daju dobrý základ. Môžeš si vybrať seminare z Informatiky, možeš z nej maturovať. Samozrejme tu pokračovanie na výške je bezdebaty.
ja som z gamce a pokial viem odisli dokopy tak mozno 4 ludia z celej skoly :P
a inac je to super skola stale a to ze sa prestahovala na 2 roky do race mi az tak nevadi a vecsine ludi co na nu chodi je to viac menej jedno
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

pe3x napísal:prve dva roky ma pokoj.. ale co tie styri roky na gympli? Strata casu.. vysiel to, dostal maturitu ale ziadne zameranie. Nic. Mimochodom dva roky strednej sa na vyske prebere za semester :wink:
nauč sa čitať vravim že prve dva roky na vysokej už ovlada nie prvy semester ,..............
pe3x
Professional
Professional

Ja viem citat az moc dobre. Myslel som to obrazne ze na vyske sa ovela rychlejsie preberie ucivo zo strednej skoly.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

dobre ale on je nejaky učebny plaaan chapeš a tam je vypisane že ktory semester sa čo uči................ a tak ked vidiš ze to čo sa ideš dalšie 2 roky učiť už vieš tak to nepreberie cela trieda za semester aj keby to vedeli na spameť lebo je učebny plan a hotovo
Napísať odpoveď