Far Cry 2
-
007miroslav007
Expert
No rochedo uplne s tebou suhlasim. Ja som pri tom vydrzal asi pol hodinu ale podla mna je to dost nudne...rochedo napísal:zahral som to asi hodinku a som sklamany je to slabota... a este som to chcel aj kupit este dobre ze som to vyskusal... velky hype okolo hry a okrem peknej grafiky nic moc neponuka...
-
James13579
Star
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ako ak ma toto peknu grafiku.... to aj COD 4 ma grafiku na rovnakej urovni...ako prve screeny woow to je grafika ale po zahrani si to na ultra hight ci co je to ten najvissi stupen nic moc noo..rochedo napísal:zahral som to asi hodinku a som sklamany je to slabota... y a okrem peknej grafiky nic moc neponuka...
-
Royalflush
Guru wannabe
napiste sem potom dojmy z hry aj ostatni. Zaujima ma nazor aj dalsich ludi co to skusili. K tej grafike: s cod4 sa to tazko porovnava. Tu sa pohybujes v afrike. Pekne sa strieda den a noc. Kvalitne textury. Ohen reaguje na vietor. Perfektne animacie, lenze strielanie zo zbrani je akesi nudne. Tiez ak chcem pouzit aim ako napr v cod4 tak tu treba podrzat mysku narozdiel od cod kde stlacilo len kliknut. Tiez mam pocit ako keby som hral len nejaky port z konzoly. Aspon engine je dobre optimalizovany. Mozno zmenim nazor po skonceni hry. Ak to vobec prejdem.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
vsak to vyzera pekne

taktiez je to aj pri rychlom pohybe.. je to to iste... proste nesnima taku malu plochu..
dpi ako som zistil na svojej mysi
funguje tak, ze si das napriklad 4000 dpi.. ak mas nastavenu beznu citlivost vo windowse tak za 1-3mm pohybu mysi prejdes celu plochu z lava do prava pri rozliseni napr, 1280*1024..
cize.. stiahnes si citlivost aby to neslo tak rychlo.. a tym sa znizia body.. takze pri malej citlivosti pri 4000dpi mas rovnako rychlu mys ako pri vysokej citlivosti s nizsim dpi... (bezne je to 800).. a ked mas vysoke dpi a nizku citlivost tak mys dokaze registrovat kazdy jeden pixel... cize 1280 pixelov horizontalne...
ak mas dpi 800 tak mas pomalu mys.. pretoze registruje na horizont 800dpi (len tak po lopate).. cize potrebujes zvysit citlivost.. tak das 2x taku a uz registruje len 400dpi... aby isla rychlejsie posuva po 2 pixeloch.. je to uplne laicky vysvetlene.. popravde je to mierne inak.. ale princip je to ten isty
je to sposobene tym, ze si si dal maximalnu citlivost a tvoja mys je nastavena na male dpi.. cize to znamena ze registruje urcite DPI a ked zvysis citlivost tak ma tendenciu sekat (vynechavat pixely).. cize ak napriklad skusis zamieri na malicky bod pomalym pohybom tak uvidis ze s mysou pomaly hybes ale kurzor sa nehybe, pretoze take male pohyby neregistruje...rochedo napísal:Pri pomalom pohybe hlavne ked zameriavam tak je pohyb neplynuly
Prikladam aj nejake screeny:
taktiez je to aj pri rychlom pohybe.. je to to iste... proste nesnima taku malu plochu..
dpi ako som zistil na svojej mysi
cize.. stiahnes si citlivost aby to neslo tak rychlo.. a tym sa znizia body.. takze pri malej citlivosti pri 4000dpi mas rovnako rychlu mys ako pri vysokej citlivosti s nizsim dpi... (bezne je to 800).. a ked mas vysoke dpi a nizku citlivost tak mys dokaze registrovat kazdy jeden pixel... cize 1280 pixelov horizontalne...
ak mas dpi 800 tak mas pomalu mys.. pretoze registruje na horizont 800dpi (len tak po lopate).. cize potrebujes zvysit citlivost.. tak das 2x taku a uz registruje len 400dpi... aby isla rychlejsie posuva po 2 pixeloch.. je to uplne laicky vysvetlene.. popravde je to mierne inak.. ale princip je to ten isty