Pošta - poškodená zásielka
Pošta - poškodená zásielka
Chcem sa spýtať či už tu niekto riešil to že mu poštou prišiel balík ktorý vyzeral z vonku v poriadku ale tovar bol poškodení. Posielal som totiž monitor s vypálením podsvietením na dobierku a dnes mi volal že má zlomený stojan (chcel to hlavne kvôli šasi). Neposielal som to síce ako krehké, jedine čo by to spravilo je to že by tam bolo o nálepku naviac, ale poistené to je do 15€ (dobierka bola za 20€, v cene aj poštovné). Dá sa s tým niečo spraviť? Reklamáciu samozrejme podám ale teda či je nejaká šanca na vyriešenie...
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pošta - poškodená zásielka
ak mas nejake dokazy, ze pred osolanim bol lcd v poriadku, tak snad hej, ale ak nemas nic a este navyse krabica bola navonok neposkodena, tak pochybujem
-
bb5unlock
Light Professional
ak si to nemal ako krehke tak posta sa k balikom sprava strasne, takze poskodenie je realne mozne
ale s nahradou mozes mat problem
reklamaciu musi podat prijemca (kedze balik uz bol odovzdany), keby bol balik na poste reklamaciu by si podaval ty
ale s nahradou mozes mat problem
reklamaciu musi podat prijemca (kedze balik uz bol odovzdany), keby bol balik na poste reklamaciu by si podaval ty
Pokiaľ viem tak krehké alebo klasické, im to je jedno. A asi si to budem buď fotiť pred poslaním alebo posielať cez kuriéra.
-
hojko
Site Admin
Mozno si povies, ze by tam bolo o nalepku viac, ale prvou podmienkou, ktora je pri posielani veci ako krehke je ta, ze to musi byt prevna krabica. Zaroven sa s tymi balikmi nehadze ako s inymi, ale sa prekladaju. V tomto pripade si myslim, ze neuspejes, pretoze to nemas ako dokazat a bolo to este aj poslane normalnou zasielkou, resp. balikom bez oznacenia, ze sa jedna o krehke veci.
Tak to vidím tak že až prídu peniaze tak ich pošlem späť a reklamáciu riešiť nebudem. 5€ na poštovnom ma nezabije a aspoň som poučený do budúcna..