Potraty
Re: Potraty
myslim ze nie .. a nech povie rodicom ze to ma s niekym inym (nahodna znamost na diske aby nepatrali po oteckovi) este budes vyzerat jak hrdina
.. ze sa jej aj napriek tomu (pruseru) nechces striast
ked vydlacka bez rozumu vykona sul0z na ostro a potom reve ze potrat
antikoncepšns naco ne..
antikoncepšns naco ne..
presne tak, toto sa podari iba blbym nevychovanym sedlakom co
a jo, bez suhlasu rodicov to asi tazko pojde. ale vzhladom na jej vek to asi nebude problem(myslim ziskat ten suhlas).
ak to myslis ako narazku.. tak to je "bomba" sex ked sa musis strachovat aby si ho stihol vybratM142 napísal:presne tak, toto sa podari iba blbym nevychovanym sedlakom co![]()
a ked sa pritrafia co su na ostro tak spodny otvor sa vynecha ne
lumir: nesplietam ty si to zle pochopil..
ja som to myslel vseobecne a nenarazal som na ziadne 14ky. - tie by este ani nemali sexovat
1. Kondom mal, takze co to tu splietas (pre trussardi). Hormonalnu antikoncepciu pre 14r dievca asi nezozenies.
2. 2 tyzdne je dostatocne dlha doba. kup v akejkolvek lekarni tehotensky test. podla navodu na pouzitie to zvladne aj blbec (pre CV)
3. Priprav sa na opletacky so zakonom, pokial je slecna tehotna a nevyriesi to podla navodu ithory.
4. (tento bod je imaginarny, lebo sa ta uz netyka). Takze ty nevies presne, ci sa roztrhol? Myslim si, ze to vies uplne presne. Alebo si nebol len mierne priopity - ale uplne "na sracky". V takychto situaciach sa da v lekarni zakupit tabletka "den po". Ak sa uzije do 24h po nechranenom styku, mala by tam byt takmer 100% istota (ale aky-taky ucinok ma do 72h po), ze dotycna neotehotnie. Tabletku si prosim nezamienat s antikoncepciou! Je to taky kokteil chemikalii, ze sa odporuca uzivat v minimalnych mnozstvach (cca. 1x za rok)
//coldrain.. pre 14r. som hormonalnu nikdy nezhanal. ale je tam predsa logicky rozpor. Ak moze tr*kat az od 15r., ako jej moze lekar predpisat hormonalnu uz od 14r??
2. 2 tyzdne je dostatocne dlha doba. kup v akejkolvek lekarni tehotensky test. podla navodu na pouzitie to zvladne aj blbec (pre CV)
3. Priprav sa na opletacky so zakonom, pokial je slecna tehotna a nevyriesi to podla navodu ithory.
4. (tento bod je imaginarny, lebo sa ta uz netyka). Takze ty nevies presne, ci sa roztrhol? Myslim si, ze to vies uplne presne. Alebo si nebol len mierne priopity - ale uplne "na sracky". V takychto situaciach sa da v lekarni zakupit tabletka "den po". Ak sa uzije do 24h po nechranenom styku, mala by tam byt takmer 100% istota (ale aky-taky ucinok ma do 72h po), ze dotycna neotehotnie. Tabletku si prosim nezamienat s antikoncepciou! Je to taky kokteil chemikalii, ze sa odporuca uzivat v minimalnych mnozstvach (cca. 1x za rok)
//coldrain.. pre 14r. som hormonalnu nikdy nezhanal. ale je tam predsa logicky rozpor. Ak moze tr*kat az od 15r., ako jej moze lekar predpisat hormonalnu uz od 14r??
myslim, ze ak ho rodicia poznaju, nemyslim ze snim tato chodi na pivo, ale proste vie ze existuje, tak bude mat problem aj ked to baba vyriesi podla toho ako pisal ithory, nasraty tatko urcite posle babu na testy, resp ich necha nariadit sudne a DNA ukaze...holt ked ste blbi a neviete to tak nejebte...kks ved ma ta baba 14...a hej tehotensky test sa da kupit uz aj taky co to ukaze este pred meskanim menstruacie a hormonalnu pre 14rocnu babu zozenies
Ty by si svojim rodicom povedala, ze si niekde trtkala s "nahodnym diskacom"? Aby si v ich ociach vyzerala ako lahke dievca?ithory napísal:.. a nech povie rodicom ze to ma s niekym inym (nahodna znamost na diske aby nepatrali po oteckovi)
ja som len radila tomu chalanovi ..
tu nejde o mna, ja som v 14stich este nevedela ani naco "ju mam:) tak klid ..
tu nejde o mna, ja som v 14stich este nevedela ani naco "ju mam:) tak klid ..
-
qwerty-xyz
HAK sa moze predpisovat aj dievcatam pod 15 rokov, akurat ze sa napise na iny dovod ako je tr*kacka.
Ked to chlapci neviete tak bieda bieda, . . .
Je to asi take ako ked sa niekomu predpisu stereoidy nejake silne lebo ma chudak problem s niecim, tak by si videl tych co to maju na predpis ked zacnu chodit do posilovne a spravne zrat, .... nieco nehorazne. Aj ked tie stereoidy ktore zeru su primarne urcene na nieco ineho, to ze to chlapec zuzitkuje a vyuzije aj na svaly je len a len jeho plus, to iste aj 14 tky a by si sa divil aj daleko mladsie, to ze popri tom tr*kaju je ich vec, aj ked antikoncepcia ktora im bola predpisana bola povodne na iny ucel . . .
Je to asi take ako ked sa niekomu predpisu stereoidy nejake silne lebo ma chudak problem s niecim, tak by si videl tych co to maju na predpis ked zacnu chodit do posilovne a spravne zrat, .... nieco nehorazne. Aj ked tie stereoidy ktore zeru su primarne urcene na nieco ineho, to ze to chlapec zuzitkuje a vyuzije aj na svaly je len a len jeho plus, to iste aj 14 tky a by si sa divil aj daleko mladsie, to ze popri tom tr*kaju je ich vec, aj ked antikoncepcia ktora im bola predpisana bola povodne na iny ucel . . .
Tak tak ako qwerty píše ,kamoška tiež ešte nemala 15 a predpísali jej ,mala nejaké zdravotné problémy či čo ...a tebe chlapče nezávidím, mal si si to premyslieť ( aj ked už je neskoro
) najprv si zisti či je určite tehotná.
HAK by som zakázal,... iba to znečisťuje životne vodu ktorú pijeme a škodí to zvieratám rybám ale aj i nám ľudom,...
-
qwerty-xyz
HAK by som urcite nezakazal, kto ma poznatky o HAK tak vie ze je to v podstate biochemicka zbran, akurat vyvojovo este vo velmi nestabilnej ucinnosti ....
ale to sa casom vychyta do pozadovaneho ucinku .....
HAK znečisťuje pitnú vodu? škodí zvieratám a rybám? hmmm...? 
si nájdite na internete že ako znečisteniu ja vám dám len jeden článok http://www.euractiv.sk/zivotne-prostred ... cia-016121
-
qwerty-xyz
dakujem za rozumne komentare naozaj nie som nejaky pedofil aelbo co je medzi nami rozdiel 2 roky este neviem nic na isto escapele samozrejme moznost bola ale par dni potom sme sa nevideli a ja som si myslel ze vsetko je ok ale nemam proste istotu na test je este asi priskoro najprv pockam ci jej dni pridu alebo nie nechcem ju strasit dopredu naozaj ohladom rodicov to neni riesitelne a nebol som nasracku mal som par deci vina a nejsom prije*** aby som si kondom nedal komentare typku ko*ot je*e 14ku mi v nicom nepomozu je mi jasne ze si za to mozem sam dakujem..
HAK vie byť sviňa a znečistenie vody s HAK je dosť nepríjemné.silmarill napísal:HAK znečisťuje pitnú vodu? škodí zvieratám a rybám? hmmm...?
Keď som bol vo Švajčiarsku tak jeden švajčiar mi hovoril že voda zo ženevského jazera je antikoncepciou znečistená na niektorých miestach tak že hynú ryby a nedokážu sa reprodukovať. Prípadne že u nich nastávajú rôzne mutácie. Keď takú rybu potom chytia rybári a zjedia ju, tak to je akoby jedli nejaké hormóny, holt a to nieje moc príjemné keď nevedomky žereš hormóny....