Potraty
-
Hanibal_King
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
t0m4s3
Admin
V Cechach 4500,- nastastie som ho este nemusel calovat, zato spolubyvajucemu sa uz dvakrat zadarilo. Co som pocul, tak baby su po potrate dost mimo (teda vacsina) a mne osobne byvala povedala, ze bud by si decko nechala, alebo by sa so mnou musela rozist, pretoze by som jej pri kazdom pohlade pripominal to stratene babo.
-
jamess
Light Professional
moja spoluziacka bola na potrate, ma 16, a ked bola tehotna tak mala riadne nervy, nikomu to soro nepovedala a ned s frajerom nad potratom rozmyslali a nakoniec aj potratila, teraz je od toho asi 6-7 mesiacov a kamoska je len spokojna pretoze keby nepotratila nebola by zmaturovala, ako 16 rocna neplatila nic, a po roznych skuskach co si ju doktori brali jej vsetko vyslo v pohode takze je spokojna, aj ked stale je to na nej vidiet ze este teraz ju to trocha boli, ale uz je urcite viac ovlnena aj v pohode, dava na seba viac pozor a hlavne dava bacha na to ako sexuje s frajerom...potratu sa da velmi lahko zabranit-neotehotniet, lenze ona sa opila, frajer ju ukecal ze on to do nej nenapali a hopla uz je tehotna, takze ludia pouzivajte ochranu VZDY...(teda nepouzivajte ju ak ste sa ZHODLI s partnerkou ze chcete mat dieta samozrejme....)
-
qwerty-xyz
Re: potraty
videl som neake video...bolo to dost brutal podla mna......bolo to tam cele od zaciatku az po koniec...ako to prebiehalo....ked z vas niekto najde ten link..tak k nemu dajte aj uporozrnenie ze len pre silne zaludky.....5-ula napísal:je tu niekto kto bol na potrate???z akeho dovodu ste to spravili??co stoji taky potrat??tato tema ma zaujima a chcem aby ste sa aj vy podelili o skusenosti a informacie ktore mate
na jednej strane je to humus ale na druhej...si to vezmite.....cisto cista prevda.......tehotenstvo sa da prerusit...dvakrat...najprv... "zabijete" zhlok buniek...a druhykrat... po 3 mesiacoch....uz male babo ( dost brut. sposobom ),ale vzdy lepsie ako co ja viem.. aby vyrastalo v neuplnej..rodine...alebo by bolo dakde na ulici....alebo neviem co......
a dalsi pohlad........napr..vam dakde na diske....praskne prezervativ....ste opiti.....holka...tiez....thak co?? vezmete sa?? ked sa ani nepoznate???
cisto teoria.
-
BuffyAngel
Amateur
-
BuffyAngel
Amateur
ono sa ani nesmieš čudovať.. vieš chalani nemôžu ani z d´aleka pochopiť aké to asi musí byť strašné... ani ja by som asi nemohla byť s chalanom, ktorý by chcel potrat nášho dieťaťa...t0m4s3 napísal:V Cechach 4500,- nastastie som ho este nemusel calovat, zato spolubyvajucemu sa uz dvakrat zadarilo. Co som pocul, tak baby su po potrate dost mimo (teda vacsina) a mne osobne byvala povedala, ze bud by si decko nechala, alebo by sa so mnou musela rozist, pretoze by som jej pri kazdom pohlade pripominal to stratene babo.
takze moja holka potratila ale nebola na potrate ma 14 a stalo sa jej to pred 6 mesiacmi...nenabuchal som ju ja ...ale riskovala ze mi nepovedala ze je tehotna by sme to riesili cez doktora... ona potratila doma nejedla a robila vsetko pre to aby potratila... a mohla ryskovat zapal ladvin ako sesterka ked tiez tak potratila ... ale tu kopla jej segra do brucha a od vtedy ma problemy moja je zatial v pohode ale co uz clovek sa uci na vlastnych chybach
zistila, ze je tehotna na zaklade tehotenskeho testu alebo ako? A kto ju vlastne nabuchal, ked nie ty?ShepDog napísal:takze moja holka potratila ale nebola na potrate ma 14 a stalo sa jej to pred 6 mesiacmi...nenabuchal som ju ja ...ale riskovala ze mi nepovedala ze je tehotna by sme to riesili cez doktora... ona potratila doma nejedla a robila vsetko pre to aby potratila... a mohla ryskovat zapal ladvin ako sesterka ked tiez tak potratila ... ale tu kopla jej segra do brucha a od vtedy ma problemy moja je zatial v pohode ale co uz clovek sa uci na vlastnych chybach
-
uplink
VIP
t0m4s3-ho girl ma svedomie, congratulations t0m4s3 patris medzi stastne percento ludi, ktorych dievca moze stat fakt za to. Pre ostatnych, ano potrat je vrazda a to ci si to chcete ospravedlnovat, alebo nie, na tom nic imho nezmeni. Keby to nebola vrazda, tak by sa to neriesilo. Sam clovek v sebe citi ze prave vtedy zabil a pomozu fakt len utesujuce reci blizkych ludi.t0m4s3 napísal:V Cechach 4500,- nastastie som ho este nemusel calovat, zato spolubyvajucemu sa uz dvakrat zadarilo. Co som pocul, tak baby su po potrate dost mimo (teda vacsina) a mne osobne byvala povedala, ze bud by si decko nechala, alebo by sa so mnou musela rozist, pretoze by som jej pri kazdom pohlade pripominal to stratene babo.
-
BuffyAngel
Amateur
bože to myslíš vážne?... ved´ je cvok ..nie?.... prepáč ..nechcem byť zlá...ale takto si mohla naozaj veľmi ublížiť... prečo nešla na normálny potrat? ..kôli strachu, peniazom..??či???... nie je ma do toho asi nič..ale takýto extrém....ShepDog napísal:takze moja holka potratila ale nebola na potrate ma 14 a stalo sa jej to pred 6 mesiacmi...nenabuchal som ju ja ...ale riskovala ze mi nepovedala ze je tehotna by sme to riesili cez doktora... ona potratila doma nejedla a robila vsetko pre to aby potratila... a mohla ryskovat zapal ladvin ako sesterka ked tiez tak potratila ... ale tu kopla jej segra do brucha a od vtedy ma problemy moja je zatial v pohode ale co uz clovek sa uci na vlastnych chybach
asi preto ze ked nemas 18 potrebujem suhlas zodpovednej osoby - teda rodica?BuffyAngel napísal:bože to myslíš vážne?... ved´ je cvok ..nie?.... prepáč ..nechcem byť zlá...ale takto si mohla naozaj veľmi ublížiť... prečo nešla na normálny potrat? ..kôli strachu, peniazom..??či???... nie je ma do toho asi nič..ale takýto extrém....