Potraty

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
5-ula
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Potraty

Príspevok od používateľa 5-ula »

je tu niekto kto bol na potrate???z akeho dovodu ste to spravili??co stoji taky potrat?? :cry: tato tema ma zaujima a chcem aby ste sa aj vy podelili o skusenosti a informacie ktore mate
Hanibal_King
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hanibal_King »

Kamarat z roboty bol s babou na potrate je to sice svinstvo taky potrat podla mna ale ked som to zobral z jeho hladiska tak som uznal ze to musel dat spravit a ta cena je niakych 7500,- aspon co on platil
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

V Cechach 4500,- nastastie som ho este nemusel calovat, zato spolubyvajucemu sa uz dvakrat zadarilo. Co som pocul, tak baby su po potrate dost mimo (teda vacsina) a mne osobne byvala povedala, ze bud by si decko nechala, alebo by sa so mnou musela rozist, pretoze by som jej pri kazdom pohlade pripominal to stratene babo.
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

viel som video z potratu a poviem vam ze som zasadne proti potratom...
to normalne ten plod je roztrhany na male kusky a ako daky odpad je vysavany takym vysavacom..je to strasne :-(
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Masino ten film som videl aj ja. Vola sa to Nemy vykrik. A pozerali sme to na nabozku. Je to riadny masaker. Este dva dni mi po nom bolo blbo.
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

moja spoluziacka bola na potrate, ma 16, a ked bola tehotna tak mala riadne nervy, nikomu to soro nepovedala a ned s frajerom nad potratom rozmyslali a nakoniec aj potratila, teraz je od toho asi 6-7 mesiacov a kamoska je len spokojna pretoze keby nepotratila nebola by zmaturovala, ako 16 rocna neplatila nic, a po roznych skuskach co si ju doktori brali jej vsetko vyslo v pohode takze je spokojna, aj ked stale je to na nej vidiet ze este teraz ju to trocha boli, ale uz je urcite viac ovlnena aj v pohode, dava na seba viac pozor a hlavne dava bacha na to ako sexuje s frajerom...potratu sa da velmi lahko zabranit-neotehotniet, lenze ona sa opila, frajer ju ukecal ze on to do nej nenapali a hopla uz je tehotna, takze ludia pouzivajte ochranu VZDY...(teda nepouzivajte ju ak ste sa ZHODLI s partnerkou ze chcete mat dieta samozrejme....)
qwerty-xyz

Re: potraty

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

5-ula napísal:je tu niekto kto bol na potrate???z akeho dovodu ste to spravili??co stoji taky potrat?? :cry: tato tema ma zaujima a chcem aby ste sa aj vy podelili o skusenosti a informacie ktore mate
videl som neake video...bolo to dost brutal podla mna......bolo to tam cele od zaciatku az po koniec...ako to prebiehalo....ked z vas niekto najde ten link..tak k nemu dajte aj uporozrnenie ze len pre silne zaludky.....
na jednej strane je to humus ale na druhej...si to vezmite.....cisto cista prevda.......tehotenstvo sa da prerusit...dvakrat...najprv... "zabijete" zhlok buniek...a druhykrat... po 3 mesiacoch....uz male babo ( dost brut. sposobom ),ale vzdy lepsie ako co ja viem.. aby vyrastalo v neuplnej..rodine...alebo by bolo dakde na ulici....alebo neviem co......

a dalsi pohlad........napr..vam dakde na diske....praskne prezervativ....ste opiti.....holka...tiez....thak co?? vezmete sa?? ked sa ani nepoznate???

cisto teoria.
:cry:
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

aj moja uca bola na potrate ale ked bola mlada ze byjej to pokazilo karieru a kde ved je iba Ucitelka :lol:
BuffyAngel
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BuffyAngel »

ja som nikdy na potrate nebola a neviem či by som to dokázala... asi by záležalo od toho ako som sa do toho stavu dostala... ale jednoznačne to nebudem nikomu vyčítať, pokiaľ si vie svoj čin obhájiť...
BuffyAngel
Amateur
Amateur

t0m4s3 napísal:V Cechach 4500,- nastastie som ho este nemusel calovat, zato spolubyvajucemu sa uz dvakrat zadarilo. Co som pocul, tak baby su po potrate dost mimo (teda vacsina) a mne osobne byvala povedala, ze bud by si decko nechala, alebo by sa so mnou musela rozist, pretoze by som jej pri kazdom pohlade pripominal to stratene babo.
ono sa ani nesmieš čudovať.. vieš chalani nemôžu ani z d´aleka pochopiť aké to asi musí byť strašné... ani ja by som asi nemohla byť s chalanom, ktorý by chcel potrat nášho dieťaťa...
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

takze moja holka potratila ale nebola na potrate ma 14 a stalo sa jej to pred 6 mesiacmi...nenabuchal som ju ja ...ale riskovala ze mi nepovedala ze je tehotna by sme to riesili cez doktora... ona potratila doma nejedla a robila vsetko pre to aby potratila... a mohla ryskovat zapal ladvin ako sesterka ked tiez tak potratila ... ale tu kopla jej segra do brucha a od vtedy ma problemy moja je zatial v pohode ale co uz clovek sa uci na vlastnych chybach
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ShepDog napísal:takze moja holka potratila ale nebola na potrate ma 14 a stalo sa jej to pred 6 mesiacmi...nenabuchal som ju ja ...ale riskovala ze mi nepovedala ze je tehotna by sme to riesili cez doktora... ona potratila doma nejedla a robila vsetko pre to aby potratila... a mohla ryskovat zapal ladvin ako sesterka ked tiez tak potratila ... ale tu kopla jej segra do brucha a od vtedy ma problemy moja je zatial v pohode ale co uz clovek sa uci na vlastnych chybach
zistila, ze je tehotna na zaklade tehotenskeho testu alebo ako? A kto ju vlastne nabuchal, ked nie ty?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

A vlastne prečo sa pýtaš na potrat? Zadarilo sa? :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

t0m4s3 napísal:V Cechach 4500,- nastastie som ho este nemusel calovat, zato spolubyvajucemu sa uz dvakrat zadarilo. Co som pocul, tak baby su po potrate dost mimo (teda vacsina) a mne osobne byvala povedala, ze bud by si decko nechala, alebo by sa so mnou musela rozist, pretoze by som jej pri kazdom pohlade pripominal to stratene babo.
t0m4s3-ho girl ma svedomie, congratulations t0m4s3 patris medzi stastne percento ludi, ktorych dievca moze stat fakt za to. Pre ostatnych, ano potrat je vrazda a to ci si to chcete ospravedlnovat, alebo nie, na tom nic imho nezmeni. Keby to nebola vrazda, tak by sa to neriesilo. Sam clovek v sebe citi ze prave vtedy zabil a pomozu fakt len utesujuce reci blizkych ludi.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

uplink aky mas ty nazor na to , ked by nejake 14-15 rocne dievca znasilnili a ostala by tehotna ? btw neobhajujem potraty
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Obhajujem potrat v okamzitom stadiu zistenia tehotenstva. Predide sa tym takym veciam ako:

- opustene deti na ulici
- deti v detskych domovoch
- podvyzivene a tyrane deti
- atd..
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

pinco napísal:zistila, ze je tehotna na zaklade tehotenskeho testu alebo ako? A kto ju vlastne nabuchal, ked nie ty?
podla toho ze jej bolo zle a pred tym si urobil tajne test co mi nepovedala, jej byvali frajer ju znasilnil aj s jej kamosom...
BuffyAngel
Amateur
Amateur

ShepDog napísal:takze moja holka potratila ale nebola na potrate ma 14 a stalo sa jej to pred 6 mesiacmi...nenabuchal som ju ja ...ale riskovala ze mi nepovedala ze je tehotna by sme to riesili cez doktora... ona potratila doma nejedla a robila vsetko pre to aby potratila... a mohla ryskovat zapal ladvin ako sesterka ked tiez tak potratila ... ale tu kopla jej segra do brucha a od vtedy ma problemy moja je zatial v pohode ale co uz clovek sa uci na vlastnych chybach
bože to myslíš vážne?... ved´ je cvok ..nie?.... prepáč ..nechcem byť zlá...ale takto si mohla naozaj veľmi ublížiť... prečo nešla na normálny potrat? ..kôli strachu, peniazom..??či???... nie je ma do toho asi nič..ale takýto extrém....
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

BuffyAngel napísal:bože to myslíš vážne?... ved´ je cvok ..nie?.... prepáč ..nechcem byť zlá...ale takto si mohla naozaj veľmi ublížiť... prečo nešla na normálny potrat? ..kôli strachu, peniazom..??či???... nie je ma do toho asi nič..ale takýto extrém....
asi preto ze ked nemas 18 potrebujem suhlas zodpovednej osoby - teda rodica?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

len taka perla k teme...
poznam jedno dievca z okolia a ona ma celkom problem s antikoncepciou...
a ked si k tomu primyslite nejake tie party....
bola na potrate uz 7 krat. Uz po 2hom a 3tom jej hovorili ze uz tazko bude moct mat deti a..... fakt drsne... ako to vykryva psychicky... nepytajte sa ma :?
Napísať odpoveď