Potrebujem pribrať

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Jimmy
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

peterkozel napísal:zer zer a zer, hlavne pred spanim a nech je to kaloricka bomba, pi pivo, kup si pangamin a zer bekomplex a bo sa zhul a zozeres aj kona
Tak toto je fakt dobra rada :D

Ja mam 198 cm a asi 82 kg.Neviem ci je to malo, alebo dost. Skusal som aj posilovat, aj zrat ako debilko, aj Pangaminom som sa napchaval, aj gainer som zral, ale skoro nic to so mnou nespravilo. A zabudol som na pivo....

...Ja ked sa pred spanim najem tak sa v noci prebudim, ze mi je riadne zle a ostatne si domyslite
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

pred spanim? akoze vecer? .. co sa mi podarilo pra krat najest sa tak fajne pred spanim.. spôsobilo to akurat to ze som nemohol dve hodky zaspat.. :?

//hm ktovie preco je to duplicitne.. nie je to naschval :( i am sorry
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Lebo pred spanim tiez treba jest s rozumom a urcite nebudem zrat nejake masne chleba s prazenicou a ktomu ako prilohu slaninu.

Jimmy k tomu priberaniu bud si cvicil nahvono a zral si pomerne dobre, alebo si cvicil dobre ale nahovno si zral a este k tomu si robil nejaku inu cinnost kde si palil kalorie.

Ale mozem ti odporucit aby si vyskusal na nejaky jeden dva, dni taku mensiu hladovku, nech sa spomali metabolizmus a potom zacat zrat jak prasa.
Lucasss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lucasss »

to mas uplnu pravdu s tou hladovkou...vela ludi takto skonci po "super dietach" ze najprv nic nejedia a ked ich to prestane bavit tak sa vratia do normalu a priberu este viac... takze by to mohol byt dobry recept na pribratie :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

pribrat? zacni posilovat a jest doplnky vyzivy, tie sposobia, ze najprv naberes hmotnost, ktora sluzi pri neskorsom cviceni ako "vyziva" pre svalstvo, samozrejme, ak si najdes trenera ktori ti to nasije vsetko na mieru bude este lepsie
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

kali520 napísal:Lebo pred spanim tiez treba jest s rozumom a urcite nebudem zrat nejake masne chleba s prazenicou a ktomu ako prilohu slaninu.

Jimmy k tomu priberaniu bud si cvicil nahvono a zral si pomerne dobre, alebo si cvicil dobre ale nahovno si zral a este k tomu si robil nejaku inu cinnost kde si palil kalorie.

Ale mozem ti odporucit aby si vyskusal na nejaky jeden dva, dni taku mensiu hladovku, nech sa spomali metabolizmus a potom zacat zrat jak prasa.
Ja neviem cim to bolo, skoncil som s tym, ale myslim ze v tom je aj nieco vrodene, preto doktorka mi neraz povedala pri prehliadke, ze mam vela cukru v moči......alebo mam nieco s oblickami :?
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

ColdRain napísal:pribrat? zacni posilovat a jest doplnky vyzivy, tie sposobia, ze najprv naberes hmotnost, ktora sluzi pri neskorsom cviceni ako "vyziva" pre svalstvo, samozrejme, ak si najdes trenera ktori ti to nasije vsetko na mieru bude este lepsie
hlupost..
qwe91
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa qwe91 »

ja mam 18 rokov, 185 cm a 66 kg .. a tiez by som rad pribral, ale nie tukov!!! ...
denne cvicim doma (kliky brusaky, hrazda...) a chodievam na korcule alebo na bike ... ale akosi neviem pribrat... cvicim uz vyse mesiaca a akurat som schudol zo 67 na 66 (na bruchu to je trochu vidno :)) .. ale ja by som radsej pribral...
poradte co mam robit :?:
kali520
Darca
Darca

qwe91 napísal:ja mam 18 rokov, 185 cm a 66 kg .. a tiez by som rad pribral, ale nie tukov!!! ...
denne cvicim doma (kliky brusaky, hrazda...) a chodievam na korcule alebo na bike ... ale akosi neviem pribrat... cvicim uz vyse mesiaca a akurat som schudol zo 67 na 66 (na bruchu to je trochu vidno :)) .. ale ja by som radsej pribral...
poradte co mam robit :?:
Ak chces poradit staci si precitat tuto temu, padlo tu uz dost vela navrhov ako pribrat a vacsina su zarucene a funguju.

Chudnes preto lebo palis kalorie korculovanim, bicyklovanim a pod. Dalsia vec, z klikov a podobnych cvikov vlastnym telom nepriberes aj keby si to cvicil neviem jak dlho.

Jednoducho treba ist do posilovne a tam zacat s drepmi, mrtvymi tahmi, bench preesom, pritahami v predklone atd a samozrejme prezierat sa jak prasa.
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

necital som celu temu, ale mne pomohla jednoducha vec - pravidelna strava, ktoru som zanedbaval pocas strednej skoly... mam 184cm - pred rokom som mal 64Kg - teraz 74Kg a zacinam aj s cvicenim :)
warham
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa warham »

mam otazku...
mozem pri naberani hmotnosti chodit behat a bicyklovat???
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

warham napísal:mam otazku...
podla mňa to nie je velka prekazka..
ako je tu pisane.. mal by si pribrat ked prijmes viac ako si seba vydas, ale myslim ze keby nechodis nejak casto a papal by si poriadne, tak by to slo rychlejsie 8)
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

Kamarati , toto nieje az taky problem ze nechuti jest a nepriberam , problem je taky ako mam ja - chuti mi jest , jem doslova hlady - ani gram nepriberiem ! (pre niekoho problem pre niekoho radost no) Nevravim ze som chudy , som taky aky mam byt lenze su ludia co zjedia 10 % stoho co ja a priberu . Metabolizmus je svina :wink:
qwerty-xyz

Re: Potrebujem pribrať

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Point napísal:Ludia vazne potrebujem pomoc .. mam 18 rokov 183cm a 67 kil .. nutne potrebujem pribrat snazim sa o tom uz fakt asi pol roka a stale nic .. priberem za den max kilo aj to potom cez noc stravim a rano mam zasa o kilo menej.. cez den nie som hladny priam sa musim nutit aby som nieco zjedol a viete si predstavit ake to asi je ked s aniekto nuti jest..je mi z toho zbytocne len zle .. v noci v intervale od 11tej do 2hej som hladny ale vtedy nie je v tej kuchyni nic a mam rocnu sestru takze kazdy hlucnejsi pohyb .. uz len zapnutie mikrovlnky ju zobudi .. cize si dam 5-7 rozkov s niecim a toe vsetko.. vsade vidim clanky ako schudnut ale ako pribrat nikde.. potrebujem pomoc fakt seriozne
kamarat jedol GAINER dost mu to pomohlo pridalo mu to 5 kil a nedal ich zo seba dole pritom stale cvicil takze parada. Ja robim nieco podobne ale jem SRVATKU alebo SYROVATKU? neviem ako sa to vola jednoducho to je taky zlty prasok podobny sunaru pre deti ale je to trocha ine. KAzdy den trikrat to pijem a myslim ze z toho aj priberam. Inak skus proste viac jest. Halusky,halusky a zase halusky. A tvaroch,cukor. proste tuky. Da sa to len treba chciet. Musis sa premahat doslova. Viem o com hovorim ja ku svojej vyske potrebujem pribrat zhruba 20 kg. tak mi tiez nie je vsetko jedno. :wink:

//autoeditácia príspevku ( 24 May 2008, 23:10 )
Point napísal:Ludia vazne potrebujem pomoc .. mam 18 rokov 183cm a 67 kil .. nutne potrebujem pribrat snazim sa o tom uz fakt asi pol roka a stale nic .. priberem za den max kilo aj to potom cez noc stravim a rano mam zasa o kilo menej.. cez den nie som hladny priam sa musim nutit aby som nieco zjedol a viete si predstavit ake to asi je ked s aniekto nuti jest..je mi z toho zbytocne len zle .. v noci v intervale od 11tej do 2hej som hladny ale vtedy nie je v tej kuchyni nic a mam rocnu sestru takze kazdy hlucnejsi pohyb .. uz len zapnutie mikrovlnky ju zobudi .. cize si dam 5-7 rozkov s niecim a toe vsetko.. vsade vidim clanky ako schudnut ale ako pribrat nikde.. potrebujem pomoc fakt seriozne
kamarat jedol GAINER dost mu to pomohlo pridalo mu to 5 kil a nedal ich zo seba dole pritom stale cvicil takze parada. Ja robim nieco podobne ale jem SRVATKU alebo SYROVATKU? neviem ako sa to vola jednoducho to je taky zlty prasok podobny sunaru pre deti ale je to trocha ine. KAzdy den trikrat to pijem a myslim ze z toho aj priberam. Inak skus proste viac jest. Halusky,halusky a zase halusky. A tvaroch,cukor. proste tuky. Da sa to len treba chciet. Musis sa premahat doslova. Viem o com hovorim ja ku svojej vyske potrebujem pribrat zhruba 20 kg. tak mi tiez nie je vsetko jedno. :wink:
kali520
Darca
Darca

warham napísal:mam otazku...
Nie
Designer napísal:Kamarati , toto nieje az taky problem ze nechuti jest a nepriberam , problem je taky ako mam ja - chuti mi jest , jem doslova hlady - ani gram nepriberiem ! (pre niekoho problem pre niekoho radost no) Nevravim ze som chudy , som taky aky mam byt lenze su ludia co zjedia 10 % stoho co ja a priberu . Metabolizmus je svina
V tomot pipade treba metabolizmus spomalit, bud budes jest menej nejku dobu (tj nejake tri jedla denne a nie moc velke porcie) alebo das na take 2 dni hladovku.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

qwerty-xyz napísal:kamarat jedol GAINER dost mu to pomohlo pridalo mu to 5 kil a nedal ich zo seba dole pritom stale cvicil takze parada. Ja robim nieco podobne ale jem SRVATKU alebo SYROVATKU? neviem ako sa to vola jednoducho to je taky zlty prasok podobny sunaru pre deti ale je to trocha ine. KAzdy den trikrat to pijem a myslim ze z toho aj priberam. Inak skus proste viac jest. Halusky,halusky a zase halusky. A tvaroch,cukor. proste tuky. Da sa to len treba chciet. Musis sa premahat doslova. Viem o com hovorim ja ku svojej vyske potrebujem pribrat zhruba 20 kg. tak mi tiez nie je vsetko jedno.
je to srvatka a za urcitych podmienok sa da z toho priberat...mne to velmi neslo, pretoze mam dost velku spotrebu kalorii...jeden den hodina aktivneho florbalu, druhy den hodina a pol aktivneho hokejbalu, o dva dni nato ligovy zapas...
a s tym "hladovanim" je pravda...cez pisomne maturity som vdaka stresu a naslednej oslave na chate schudol z 61 na 57 kg (pri vyske 186) a nasledne v priebehu asi 2 tyzdnov som pribral na 64 a teraz si cca taku vahu drzim
po mature bude dlhe leto tak hadam naberiem na vahe...moj utopisticky sen je aspon 70 kg
Fpichi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fpichi »

Až ma zaráža čo za kaleráby tu niektorí tlčiete ľuďom do hlavy :shock:
Zatiaľ asi všetko čo som tu čítal boli návody ako pribrať tuk...
Ľudia ako chcete vyzerať o 10 rokov hladoviek a prežierania sa?
1. Vyhladáš pomoc u trénera v miestnej posiňovni
2. Necháš si zostaviť objemový cvičebný plán tj. taký rozvrh,ktorý ti pomôže k nabratiu svalovej hmoty.
3. Stravu si upravíš tak,aby si prijímal viac bielkovín ako tuku.Tj. viac mäsa,tvarohu,mlieka a menej sladkostí

úplne najviac ma dorazili kecy ako ber gainery :cry: brať gainer a pritom necvičiť? ...
Ja osobne žijem na ovocí,ovsených vločkách a tom čo navaria v školskej jedálni(nevravím že občas nezjem hamburger,alebo pizzu..ale nieje to dobré každý deň-ešte k tomu rano,obed večera)
prvý mesiac cvičenia som nabral 5kg..svaloviny samozrejme,tuku minimalne .Tj 183/80 ..a ľudia neplašte tu s BMI,nieje to totiž tak úplne konštruktívny vzorec,pretože nedbá či je tých 80kg tuku alebo svalov,takže každý človek venujúci sa kulturistike je automaticky obézny
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Fpichi napísal:Až ma zaráža čo za kaleráby tu niektorí tlčiete ľuďom do hlavy :shock:
Ľudia ako chcete vyzerať o 10 rokov hladoviek a prežierania sa?
1. Vyhladáš pomoc u trénera v miestnej posiňovni
2. Necháš si zostaviť objemový cvičebný plán tj. taký rozvrh,ktorý ti pomôže k nabratiu svalovej hmoty.
3. Stravu si upravíš tak,aby si prijímal viac bielkovín ako tuku.Tj. viac mäsa,tvarohu,mlieka a menej sladkostí

úplne najviac ma dorazili kecy ako ber gainery :cry: brať gainer a pritom necvičiť? ...
Ja osobne žijem na ovocí,ovsených vločkách a tom čo navaria v školskej jedálni(nevravím že občas nezjem hamburger,alebo pizzu..ale nieje to dobré každý deň-ešte k tomu rano,obed večera)
prvý mesiac cvičenia som nabral 5kg..svaloviny samozrejme,tuku minimalne .Tj 183/80 ..a ľudia neplašte tu s BMI,nieje to totiž tak úplne konštruktívny vzorec,pretože nedbá či je tých 80kg tuku alebo svalov,takže každý človek venujúci sa kulturistike je automaticky obézny
k tomu len, preco trenera? zbytocne peniaze
neverim ze nema kamarata, ktory do toho vidi alebo aspon na ronnie.cz..tam si pozri, ako vyzeraju objemove treningy pre zaciatocnikov a mohol by si vyrazit do posilovne :)

ale naj. asi s kamaratom, ten ti ukaze techniku a plan a vsetko..
Fpichi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fpichi »

DeFeAt napísal:k tomu len, preco trenera? zbytocne peniaze
neverim ze nema kamarata, ktory do toho vidi alebo aspon na ronnie.cz..tam si pozri, ako vyzeraju objemove treningy pre zaciatocnikov a mohol by si vyrazit do posilovne :)

ale naj. asi s kamaratom, ten ti ukaze techniku a plan a vsetko..
teda neviem ako to funguje inde ale v MT v hociktorej posilke ti dotyčny pomôže začať a poradí ti zadarmo. Jasne že aj mna do posilky prvýkrát naverboval kamarát,ktorý mi tam pomohol okukat ale v konečnom dôsledku som zase skončil s trénerom,ktorý mi postupne vysvetloval,pomáhal a zostavil plán.zadarmo
kali520
Darca
Darca

Fpichi napísal:Až ma zaráža čo za kaleráby tu niektorí tlčiete ľuďom do hlavy Shocked
V teme neni napisane co chce dotycny pribrat.
Fpichi napísal: Stravu si upravíš tak,aby si prijímal viac bielkovín ako tuku.Tj. viac mäsa,tvarohu,mlieka a menej sladkostí
To je sposob akym som sa stravoval prve cca 2 a pol roka cvicenia. Postupne zistis ze je to dost zatazujuce na penazenku a jest stale nizkotucne jedla, varene maso a na vacer obmedzit prijem sacharidov aj na ludske chutove bunky.

Nechcem tym povedat ze teraz sa napchavam masnym chlebom ale netreba zbytocne vyberat a treba zrat vsetko.
Fpichi napísal:a ľudia neplašte tu s BMI,nieje to totiž tak úplne konštruktívny vzorec
Suhlasim, inak mimochodom tu su sposoby ako si odmerat mnozstvo tuku
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=37
Napísať odpoveď