Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
dakujem za tip , ta xperia nevyzera zle ,no uplne uzasne by bolo ak by sa mobil nijako nevysuval ,bola by to taka ta klasicka konstrukcia ako napr: nokia e72 a podobne
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no a co tak toto:
http://www.mobilmania.sk/bleskovky/moto ... fault.aspx
no asi ho nezozenies tak lahko, dalsi je aj samsung galaxy m atd, ale tie som u nas este nevidel..ostavaju ti uz len nejake midlle-low endy a spominana nokia
http://www.mobilmania.sk/bleskovky/moto ... fault.aspx
no asi ho nezozenies tak lahko, dalsi je aj samsung galaxy m atd, ale tie som u nas este nevidel..ostavaju ti uz len nejake midlle-low endy a spominana nokia
aha ,dakujem ,asi chcem vela muziky ,a vyrobcovia sa tymto smerom zjavne nejako extra neuberaju .
Keby som mal upustit od qwerty klavesnice ,tak co sa tyka fotaku ,tam by bola asi najlepsia nokia n8 pravda?
Keby som mal upustit od qwerty klavesnice ,tak co sa tyka fotaku ,tam by bola asi najlepsia nokia n8 pravda?
-
guess.whoo
Redeemer
no to ano, len dnes boli predstavene novy smarty od sony, ktore maju tiez dost kvalitne fotaky, avsak tie urcite nezozenies nove za 280 ako tuto nokiu
ved to ,zase nejako extra vela penazi do toho davat nechcem , rozmyslal som aj nad nejakym htc ,ale tie zase take kvalitne fotaky nemaju ,co sa tyka qwerty uvazoval som aj nad blackberry ,ale tam tiez nic moc ..takze bud sa budem musiet uspokojit so slabsim fotakom a budem mat qwerty ,alebo bez qwerty a lepsi fotak ,pri fotaku mi ide hlavne o autofocus ,kedze si sem tam potrebujem ofotit nejake prednasky ,rukou pisane A4 alebo tak ,a bez neho by to bol dost problem
-
guess.whoo
Redeemer
ved autofocus ma hadam kazdy smart uz minimalne 2 roky..ci si nasiel nejaky bez?
no napr nokia e6 nic
-
guess.whoo
Redeemer
ale ma full focus
ano ,ale neumoznuje fotit kvazi "makro" zabery a teda fotenie dokumentov a podobne ,pozeral som ho aj v recenziach ,ak by to s nim bolo mozne ,tak je to moj jasny kandidat ,8mpx fotak ,qwerty ,co viac by som si mohol priat
-
guess.whoo
Redeemer
no najlepsie by bolo keby si si ho niekde vyskusal alebo keby tu s nim mal niekto skusenosti
Tak mam EVO 3D doma.Velmi dobry telefon.Pokial niekto rozmysla nad telefonom okolo 300 eur, tak to je bezkonkurencne jasny vyber!
no uvidim ,skusim si ho ist niekde omatat a vyskusat ,ak by sa s nim dali fotit tieto "makro" zabery ,tak by to bol premna jasny adept ,je aj za dobru cenu takze
-
Silmer
Darca
tak som si predobjednal to htc evo 3D, za cca 8-9 dni dojde, tak som zvedavy.
-
guess.whoo
Redeemer
Mne doslo vcera a neviem si ho vynachvalit. Na velkost a vshu som zvyknuty lebo som mal htc hd2. Vobec mi nechyba display z galaxy s,dokonca tento povazujem za krajsi.niekde som cital,ze robi zle 2D fotky, no aj v uplnej tme dokaze pekne osvetlit miestnost vdaka dualnej diode.
Takze celkovo kupu nelutujem
Takze celkovo kupu nelutujem
takze e6 a autofocus ,nula bodov
ak by som upustil predsa, sice nerad, ale nakolko vyber nie je od qwerty tak co by ste mi odporucili ?
UVazoval som : HTC HD, HTC Mozart ,nokia n8,se xperia Arc a to je asi vsetko vlastne
z qwerty mobilov nejake tie poziadavky ako autofocus a kvalitny fotak splna asi len : se xperia pro
ak by som upustil predsa, sice nerad, ale nakolko vyber nie je od qwerty tak co by ste mi odporucili ?
UVazoval som : HTC HD, HTC Mozart ,nokia n8,se xperia Arc a to je asi vsetko vlastne
z qwerty mobilov nejake tie poziadavky ako autofocus a kvalitny fotak splna asi len : se xperia pro
-
guess.whoo
Redeemer
ja by som volil sensation hd. ma zo spominanych najlepsi HW
ja som myslel skorej htc desire hd
-
guess.whoo
Redeemer
tak potom arc 
nepozna niekdo niečo podobne ako Nokia 500 len ze by to napriklad mohlo mat auto-focus a blesk? to jedine mi vadi ze tam neni .... ta cena je vyborna za mobil s takym procesorom ( 1 GB ) moze to byt aj ina značka mobilu nie len Nokia .. ja tu nokiu 500 nemam ale chcem kupit nieco nove ..mam jeden s tych *prvych* mobilov takze mam slaby procesor a nejde to tak plynulo ..a ta nokia 500 vyzera bit fakt dobre len skoda ze tam nema tie dve veci
nemusi to bit nokia moze bit aj ina značka
-
guess.whoo
Redeemer
huawei ideos X5