Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
*huawei ideos* ok ..ale trosku podrobnejsie ..tych huaweiov je vela a dufam ze si nemyslel Huawei Ideos (U8150) pretoze ten je low ..
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
uz som to upravil sorry
huawei ideos X5 vraj oničom telefon nedali si natom zalezat vraj sa viacej oplati X3 ..zatial nevidim rozdiel iba podla recenzi
Mate niekto skusenosti so SE Experia Arc?
Silne/slabe stranky?
Silne/slabe stranky?
-
uplink
VIP
(LT15i) Slabý display, veľmi slabá svietivosť [SLCD slabo podsvietený], slabé pozorovacie uhly, super tenučký, imagový, trochu zakotvený, veľmi dobrý foťák v porovnaní s HTC telefónmi rovnakej kategórie, v podstate to isté čo všetky 1 GHz single core mobily čo sa týka rýchlosti. Ničím nevyniká, ani nezaostáva. Akurát je na ňom fajné to že je fakt tenučký, ergo je imagový. [je to telefón môjho brata, už asi 3/4 roka].kinjeril napísal:Mate niekto skusenosti so SE Experia Arc?
Silne/slabe stranky?
Je to určite lepší telefón ako Neo a Neo V [okresaná verzia na 5 MiPiX foťák]. Tuším sa pohybujú pri sebe cenovo.
-
mihalswk
Medium Professional
co hovorite na HTC evo 3D ?
http://www.alza.sk/htc-evo-3d-d254246.htm
http://www.alza.sk/htc-evo-3d-d254246.htm
-
cORP.
Addict
za tu cenu nic lepsie nezozenies zarucene ,no zial dostupnost je taka ako je ,ak ti mam poradit najlacnejsi je v obycajnom datarde
269 ,mam zalusk na neho aj ja 
Chlapci, končí sa mi v Orange paušál a chcel by som si vybrať niečo nové, bo moje staré mobily pomaly odchádzajú. Čo by ste mi poradili? Doteraz som bol zástanca klasických telefónov, moje posledné mobily boli symbianové klasiky N71, E51, E52... no akosi som už naočkovaný a ochotný ísť aj do dotykovky, bo z klasík už nie je veľmi z čoho vyberať. Ale keďže som dotykovky doteraz nesledoval, nemám nejaký extra prehľad. Čo sa týka dizajnu a papierových funkcií, celkom sa mi pozdávajú HTC - konkrétne HTC Desire S by bol pre mňa najväčší favorit. Avšak sledujem, že dosť ľudí má s ním problémy.. reštarty a mrznutia. To naozaj sú také chybové? Ešte mám v merku Sensation, ale to dvojjadro sa vraj veľmi zahrieva a žere baterku.
Moje požiadavky na mobil: Dotykovka, najlepšie asi s Androidom, ale ak ma niekto presvedčí o výhodách Windowsu, prípadne toho nového Symbianu, možno sa nechám presvedčiť. Mobil bude používaný na internetovanie, smsky, volania, GPS navigácia, bavkanie sa s rôznymi aplikáciami, počúvanie hovoreného slova. Nebudem na ňom hrávať žiadne hry a fotiť budem možno raz za polrok, čiže mi je úplne jedno, aký to bude mať foťák, ale blesk bude využívaný na svietenie ako baterka. Tiež by som uvítal informačnú diódu, ale nie je podmienkou. Máte nejaké tipy?
Orange mi ponúka: HTC Desire S (99€), HTC Sensation (159€), HTC Radar (149€), Sony Ericsson Xperia Neo V (59€), Sony Ericsson Xperia Arc S (149€), Sony Ericsson Xperia Arc (219€), Samsung Galaxy S Plus (129€), Samsung Galaxy S (129€), Nokia 700 (99€), Nokia N8 (219€)
Prípadne chystá sa na jar niečo nové, čo by bolo zhruba v týchto cenových kategóriách? Ešte by som bol ochotný počkať... ďakujem!

Moje požiadavky na mobil: Dotykovka, najlepšie asi s Androidom, ale ak ma niekto presvedčí o výhodách Windowsu, prípadne toho nového Symbianu, možno sa nechám presvedčiť. Mobil bude používaný na internetovanie, smsky, volania, GPS navigácia, bavkanie sa s rôznymi aplikáciami, počúvanie hovoreného slova. Nebudem na ňom hrávať žiadne hry a fotiť budem možno raz za polrok, čiže mi je úplne jedno, aký to bude mať foťák, ale blesk bude využívaný na svietenie ako baterka. Tiež by som uvítal informačnú diódu, ale nie je podmienkou. Máte nejaké tipy?
Orange mi ponúka: HTC Desire S (99€), HTC Sensation (159€), HTC Radar (149€), Sony Ericsson Xperia Neo V (59€), Sony Ericsson Xperia Arc S (149€), Sony Ericsson Xperia Arc (219€), Samsung Galaxy S Plus (129€), Samsung Galaxy S (129€), Nokia 700 (99€), Nokia N8 (219€)
Prípadne chystá sa na jar niečo nové, čo by bolo zhruba v týchto cenových kategóriách? Ešte by som bol ochotný počkať... ďakujem!
-
guess.whoo
Redeemer
no tak z tych zrejme ten sensation. ak ti nebude vadit nabijanie kazdy druhy den. galaxy s nemaju blesk, ale existuju appky, ktore ked zapnes spravia bielu plochu a 100%tny jas. nie je to tak silne ako blesk,ale predsa. tiez nemaju info diodu, na to som mal aplikaciu NoLed a ta to plne nahradzuje.
V súčasnosti nabíjam svoju E52ku každý druhý deň.... keďže na nej veľa internetujem... takže Sensation možno budem nabíjať aj každý deň. A Desire S má naozaj také problémy?
-
guess.whoo
Redeemer
tak je to dost popularny mobil, takze to, ze s nim ma vela ludi problemy moze byt sposobene aj tym, ze ho vela ludi vlastni...chapes snad 
ale ja by som to asi neriskoval, ked ma taku povest
ale ja by som to asi neriskoval, ked ma taku povest
-
uplink
VIP
Dám sem malý heads up, vzhľadom na to že posledný týždeň sa bavím s 5timi celkom zaujímavými mobilmi, ale len z ohľadu výdrže.
HTC Sensation - katastrofálna výdrž, môj main, bežné používanie, max 3 dni.
HTC Evo 3D - obstojná výdrž, bežné používanie, max 5 dní. [sekundárny, O2]
Samsung Galaxy S2 - super display, fakt fantastický, krajší ako retina. To len bokom, 3 dni tops, ale super hračka, ale ako telefón e e...
SE Neo V - telefón ničím nevyniká, je rýchly, spoľahlivý, nežere skoro vôbec šťavu, volám s ním dosť veľa cez deň s klientmi a počúvam na ňom music, má fajnú reprodukciu oproti vyšším trom. Vydržal mi po dnes 7 dní 12 hodín, teraz čučí na nabíjačke, len čumím
[sekundárny, Orange]
iPhone 4S - druhý najlepší display z týchto, keď má brightness na najnižšom a vypnuté cez mody [s jb] všetky neptrebné procesy čo bežia na pozadí, vydrží 5 dní, s klientovými "hračkami" a nastaveniami ledva 2-3.
Takže ak chcete telefón ako telefón, vrelo odporúčam Neo V, alebo len Neo, ak chcete super hračku S2 a iPhone 4S.
HTC Sensation - katastrofálna výdrž, môj main, bežné používanie, max 3 dni.
HTC Evo 3D - obstojná výdrž, bežné používanie, max 5 dní. [sekundárny, O2]
Samsung Galaxy S2 - super display, fakt fantastický, krajší ako retina. To len bokom, 3 dni tops, ale super hračka, ale ako telefón e e...
SE Neo V - telefón ničím nevyniká, je rýchly, spoľahlivý, nežere skoro vôbec šťavu, volám s ním dosť veľa cez deň s klientmi a počúvam na ňom music, má fajnú reprodukciu oproti vyšším trom. Vydržal mi po dnes 7 dní 12 hodín, teraz čučí na nabíjačke, len čumím
iPhone 4S - druhý najlepší display z týchto, keď má brightness na najnižšom a vypnuté cez mody [s jb] všetky neptrebné procesy čo bežia na pozadí, vydrží 5 dní, s klientovými "hračkami" a nastaveniami ledva 2-3.
Takže ak chcete telefón ako telefón, vrelo odporúčam Neo V, alebo len Neo, ak chcete super hračku S2 a iPhone 4S.
-
guess.whoo
Redeemer
fuha tie tvoje vydrze su dost zaujimave. ja mam evo a nepodarilo sa mi z neho dostat viac ako 2 dni pri beznom pouzivani. samozrejme kazdy ma inu definiciu pre bezne pouzivanie. viac ma vsak udivuje vydrz tvojho main telefonu, zrejme je to sposobene tym, ze ich pouzivas viacero a nezatazujes tak jeden telefon ako ini ludia, ktori maju 1 max 2 mobily
-
mihalswk
Medium Professional
a co mi odporucite HTC Sensation alebo HTC evo 3D ??
-
guess.whoo
Redeemer
sensation je tensi a ma lepsi fotak, 3D je lacnejsi. urci si priority, HW maju v podstate rovnaky
-
mihalswk
Medium Professional
a ze sensation ma nejaky lepsi display ?
Nie, parametrovo ma byt rovnaky...Rozdiel moje oko nespozorovalo, ale sensation som mal moznost pouzivat len vystavene v predajni.
-
uplink
VIP
Oba používajú SLCD displaye, biedne sú veľmi oproti OLED, AMOLED, SAMOLED a SAMOLED Plus.
-
guess.whoo
Redeemer
nema lepsi display, v tom rozdiel nie je
http://www.mobilmania.sk/default.aspx?c ... 06%2c34981
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2012, 14:26)
uplink - neviem no, mne ten display nepride o moc horsi ako ten co som mal na sgs. mozno sa mi dokonca paci viac. s sgs2 sa to uz samozrejme porovnat neda
http://www.mobilmania.sk/default.aspx?c ... 06%2c34981
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2012, 14:26)
uplink - neviem no, mne ten display nepride o moc horsi ako ten co som mal na sgs. mozno sa mi dokonca paci viac. s sgs2 sa to uz samozrejme porovnat neda
-
mihalswk
Medium Professional
ale mal by tam byt tvrdsi, odolnejsi ..,,.neviem ako sa to presne vola ,.,.