Crossfire pri Intel Chipsetoch a SLI pri nvidia chipsetoch..plasmon napísal:Vysvetlite mi rozdiel medzi CF a SLI, nejak nechapem co to je.
CF pre ATi, SLI pre nVidia.. 2 alebo viac kariet na jednej doske prepojene cez CF alebo SLI mostik
no ked som to hodil do googlu, vyhodilo mi len rozne fora a opat rovnake rady..., niekde som videl aj komplet test tych grafik v porovnani s inymi, uz ten link ale neviem najst (myslel som, ze to bol tomshardware, ale nicrocky72 napísal:hmmm a mohol by si mi dat nejaky link kde sa to rozoberalo... a co hovoris na tu GTX9800+ ,bude to lepsia volba ako 4850 ??
Asi pred 2 mesiacmi som si kupil PC SPACE a jak sa na to pozeram boli tam testy graf. kariet ASUS HD 4850 TOP sa viacej priblizovalo k 4870 ako ku 9800GTX+johny_sk napísal:no ked som to hodil do googlu, vyhodilo mi len rozne fora a opat rovnake rady..., niekde som videl aj komplet test tych grafik v porovnani s inymi, uz ten link ale neviem najst (myslel som, ze to bol tomshardware, ale nic)
kazdopadne 4870 je rychlejsia, vyssie takty, rychlejsia pamat, celkovo vykonnejsia, mozno na dost vysokych rozliseniach by sa ukazala ta gigova pamat a 4850 by sa na nu dotiahla