- skladacka ta vyjde minimalne o 30% lacnejsie...ale aj to uz tu bolo spomenute...chovas sa jak keby ti tu niekto chcel zle poraditmetrix0007 napísal:ale ma to vide drahsie
//edit
- este doplnim ze si si vybral zlozeny pc za 17k...ja som ti v teme o GTA zlozil ten isty PC (tie iste komponenty okrem dosky,skrinky,zdroja ale to nebude problem kedze som ti tam dal omnoho kvalitnejsie znacky) a stal iba 14k - ta ista zostava...ak chces objednaj si to v alze a tam ti to pred tym nez ti to poslu vsetko zlozia za +- 50eur - takze usetris 1500sk (50eur) a tie mozes vrazit do lepsej grafiky napr z 4850 mozes mat 4870..
ak myslis znacky AMD/Intel a Ati/nVidia tak neboj v pohode ich mozes kombinovat ako chces...ked sa rozhodnes ze chces skladacku tak sem napis aky mas rozpocet a zlozi sa ti tu zostava ku ktorej ti urcite pribudnu aj nejake alternativy takze budes mat z coho vyberatmetrix0007 napísal:ale asi by mi to zložil stryko.ten sa do toho celkom rozumie.a mozem spravit aj tak ze by mi to zložili tam a by mi to poslali ako celok....
a neni to aj tak ze napriklad procesor nemozem dat ku hocijaej grafike a tak ved vies