Inak, GTX920M a Sims 4 by šlo dokopy?
Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
Re: Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
A stojí viac ako 600€.. 
Zdravim, daju sa procesory v mobiloch porovnavat s procesormi v pocitacoch? Je niecim ina ich architektura? Je mozne ich zrovnavam rovnakym sposobom? Ci uz frekvencie, jadra a pod. ? Aku rolu tam hra vobec ich rozmer? Trebars ak maju rovnaku 22 nm stavbu?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
brm: To by slo.
maj.kl: Nie, radsej priplatit na ten co uviedol brm.
tomas147: ARM v mobiloch je ina architektura.
maj.kl: Nie, radsej priplatit na ten co uviedol brm.
tomas147: ARM v mobiloch je ina architektura.
Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
Dobrý deň, potrebovala by som sa poradiť s kúpou notebooku. Hľadala som stroj do tých cca 700 eur +- a našla som tento acer. http://www.tekra.sk/notebooky/acer-aspi ... -004-sedy/
Chcela by som sa zahrať hry typu zaklínač 3 (hlavne) , far cry 4, Primal.. minimálne na stredných detailoch. Má na to tento počítač? Poprípade ak by nejaká dobrá duša vedela poradiť nejaký iný, lepší? Viem že za tú cenu nemôžem očakávať zázraky , ale do pc sa moc nevyznám. Nie som náročný užívateľ, nezáleží mi na značke. Dakujem za každú radu
Chcela by som sa zahrať hry typu zaklínač 3 (hlavne) , far cry 4, Primal.. minimálne na stredných detailoch. Má na to tento počítač? Poprípade ak by nejaká dobrá duša vedela poradiť nejaký iný, lepší? Viem že za tú cenu nemôžem očakávať zázraky , ale do pc sa moc nevyznám. Nie som náročný užívateľ, nezáleží mi na značke. Dakujem za každú radu
Na to čo si napísala, to stačí,...
Je tam grafika 950M, pri tejto cene asi lepsiu nekupis. Pre teba to bude teda vhodna volba.
Chlapi, stranu predtym som pisal ze hladam notebook cca do 1000e na strih, ale aby bol aj nejaky vyzorovo pekny - zatial mam tento, https://www.acer-shop.sk/acer-aspire-vx ... cification ale vyzorovo sa mi nelubi
.
Je este nieco ine co by sa dalo do 1000e kupit v podobnej vybave?
Je tento acer kvalitny, vydrzi zopar rokov?
Dakujem velmi pekne
Je este nieco ine co by sa dalo do 1000e kupit v podobnej vybave?
Je tento acer kvalitny, vydrzi zopar rokov?
Dakujem velmi pekne
dakujem pekne za vase rady 
Zdravim zhanam nejaky notebook do 500€ ak by bolo mozne tak skor herny.
Dakujem
Dakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Blazon: Smola, do 500 eur nie je ziadny herny notebook. Ak chces nieco na hry, tak pocitaj aspon 800 eur.
-
Dildogripak
Medium Professional
Čaute, pre známeho hľadám notebook.
NTB na bežné domáce použitie - hry nehráva - GPU netreba nadupanú
Hlavne lacno - MAX 450 EUR PODMIENKA.
MUSÍ BYŤ z hej.sk (sú tam splátky bez akontácie - podmienka zadávateľa)
Ja som vybral toto: https://www.hej.sk/notebook-lenovo-idea ... 3ck-biely/
Máte lepší návrh?
Keď nájdete lacnejší - nenahnevám sa. Nemá peňazí na rozdávanie. 3 deti na krku, štvrté sa pýta na svet
NTB na bežné domáce použitie - hry nehráva - GPU netreba nadupanú
Hlavne lacno - MAX 450 EUR PODMIENKA.
MUSÍ BYŤ z hej.sk (sú tam splátky bez akontácie - podmienka zadávateľa)
Ja som vybral toto: https://www.hej.sk/notebook-lenovo-idea ... 3ck-biely/
Máte lepší návrh?
Keď nájdete lacnejší - nenahnevám sa. Nemá peňazí na rozdávanie. 3 deti na krku, štvrté sa pýta na svet
To spracovanie ntb nie je najlepsie, ale ma tam FullHD, SSD, ale zial len TN panel. V tejto cene asi moc moznosti nebude mat. Este by som rozmyslal nad HP G5, ktore stoji o 10 eur viac, ale ma 2x vacsi SSD disk co nebude na skodu - https://www.hej.sk/notebook-hp-250-g5-x ... trieborny/
Ja by som volil pre seba ten HP, uz len kvolo M.2 SSD s kapacitou 256GB a ma aj mechaniku. Inak totozny, ale lacnejsie je napr. Acer ES15, predava sa aj verzia bez Windowsu, ale na hej.sk ho nemaju.
Ja by som volil pre seba ten HP, uz len kvolo M.2 SSD s kapacitou 256GB a ma aj mechaniku. Inak totozny, ale lacnejsie je napr. Acer ES15, predava sa aj verzia bez Windowsu, ale na hej.sk ho nemaju.
To isté HPčko, no dokonca v čiernej https://www.hej.sk/notebook-hp-250-g5-x ... cm-cierny/ a za 425€.
Celkom killer podľa mňa. Len škoda displeja, no pri tejto cene...
Celkom killer podľa mňa. Len škoda displeja, no pri tejto cene...
-
Dildogripak
Medium Professional
Dík za tipy.
Tieto vami ponúkané HPčka majú v porovnaní s mojim modelom:
horší CPU
horšiu GPU (viem, ani na jednej sa nezahrá)
mechanika
dvojnásobná veľkosť SSD
Otázka znie, či to výkonovo nepôjde dole? Pretože mechanika nieje v dnešnej dobe must-have a disk si kúpi na dáta externý. Nebude tam mať ani nejaké extra aplikácie, aby zaplnil ten SSD. Všecko bude na externom.
Takže oplatí sa ísť do toho HP-čka na úkor CPU a GPU aj keď jeho prednosti (DVD-RW mechaniku a DISK) nevyužije?
Ďakujem
Tieto vami ponúkané HPčka majú v porovnaní s mojim modelom:
Otázka znie, či to výkonovo nepôjde dole? Pretože mechanika nieje v dnešnej dobe must-have a disk si kúpi na dáta externý. Nebude tam mať ani nejaké extra aplikácie, aby zaplnil ten SSD. Všecko bude na externom.
Takže oplatí sa ísť do toho HP-čka na úkor CPU a GPU aj keď jeho prednosti (DVD-RW mechaniku a DISK) nevyužije?
Ďakujem
GPU je irelevantna. CPU je rozdiel tak 25 percent, co je aj dost, to ale kompenzuje vacsi SSD a napokon aj nizsia cena co uviedol DropDead. Nemozes porovnavat interny M.2 SSD s dakym externym diskom. Ja som aj tak za HP.
Ono za tých 450€ sú obe silné, je to už o preferenciách, no mechanika...ja osobne žiadnu nepotrebujem, no čo ak on bude potrebovať? Bude dávať ešte 20€ za externú?
Potom ak sa pozrieme na tú čiernu verziu za 425€, tak už nie je o čom.
Potom ak sa pozrieme na tú čiernu verziu za 425€, tak už nie je o čom.
-
Daniel9911
Professional
Ahojte, pozerám jeden notebook od Asusu na ich stránke je uvedené ako quad core,ale na stránke Intelu je procesor vedení ako dual core. http://store.asus.com/us/item/201611AM300000022
má tam chybu asus alebo už vôbec nechápem. Ďakujem
má tam chybu asus alebo už vôbec nechápem. Ďakujem
Ma to i5-6200U, cize dual core Skylake so 4 threadmi.
hladam netbook s pevnou klávesnicovou 11 az 13 palcov s 2,5" diskom , ide mi o čo najnišiu cenu , netbook budem vyuzivat len na internet a jednoduché hry