Potyčka
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potyčka
Whoa...boxuješ 5 rokov a otváraš 4 roky starú tému. 
-
fikotek
King
Jine a neni to jedno?? Mel potrebu vyjadrit nazor tak to udelal 
Ja som dost konfliktny tip človeka tak ked niekdo ma uraža alebo moju rodinu tak automaticky sa snim začnem byt a jemi jedno kolko ich tam je aj ked skončim s rozmlatenou gebulou.
-
axxis
Addict
ta rozmlatena gebula sa ocividne prejavila aj na Tvojej inteligencii
inac ked je to tu ozivene dovolim si malu poznamku: Dievcata obycajne nevedia ake surove a brutalne mozu byt poulicne bitky a to nehovorim o tom, ze aj male rany zvyknu dost krvacat co robi strasny dojem. Pokial sa pobijete pred priatelkou tak to pre Vas s najvacsou pravdepodobnostou dopadne zle bez ohladu na to aky bude vylsedok bitky.
inac ked je to tu ozivene dovolim si malu poznamku: Dievcata obycajne nevedia ake surove a brutalne mozu byt poulicne bitky a to nehovorim o tom, ze aj male rany zvyknu dost krvacat co robi strasny dojem. Pokial sa pobijete pred priatelkou tak to pre Vas s najvacsou pravdepodobnostou dopadne zle bez ohladu na to aky bude vylsedok bitky.
riesenim je trochu sa "nabuchat", zosilniet, lebo taki frajeri skacu vecsinou iba do chalanov co vyzeraju slabo, ale na niekoho mohutnejsieho si netrufnu. Kazdy muz by mal mat prioritu aby pravidelne cvicil, mal kondicku a trochu aj nejako vyzeral. Nehovorim ze to nutne vyriesi 100percent pripadov, ale velku cast utocnikov to odradi. A netreba ani k tomu vela, len par ciniek, hoci iba jednoruciek na zaciatok, kvalitne jest a za kratku dobu sa na postave nieco zmeni k lepsiemu.. Ja napriklad som sa v takychto pripadoch nikdy nebil, ani nebudem teraz ked som ovela vecsi ako kedysi, ono to vecsinou taketo bitky dobre nekoncia, raz som zazil ze na mna aj noz vytiahli, ale pokial je clovek kludny /v ramci moznosti/ tak sa to da nejako uhrat ..
ignoracia je najlepsia zbran.
za mlada si spominam na vacsie konflikty v nasej stvrti. najtrapnejsia gangsterina sa mi stala raz podvecer ked sme si ja dvaja kamosi kopali loptu len tak na ihrisku, mali sme cca okolo 15 rokov. okolo prechadzali dvaja clenovia "kindergangu" cca okolo 13 rokov, ktori sa chceli urobit husti (alebo vyprovokovat konflikt) a tak stiahli kamosovi trenky na co druhy zareagoval okamzitou pestou do nosa. samozrejme ich v okamihu nebolo no natesene kricali ze oni sa vratia. my sme tomu nevenovali pozornost no potom prisla scena ako z nejakeho akcneho filmu. na ihrisko nabehla cela tlupa, ulica, mestska cast alebo co... vacsinou pociernejsi a vytvorili okolo kamosa "kruh", boli ich asi 50 takze riadna ubohost. potom vystupil "boss", ktory mal "uvodny vykop" no kamarat vyuzil nezohranost kolektivu a nasiel medzeru cez ktoru sa mu podarilo zdrhat. samozrejme ta 50tka sa rozbehla za nim, doteraz nechapem ako sa mu podarilo vladat behat ale slo o zivot. potocil ich okolo niekolko ulic a ukryt sme uz za ten cas stihli prichystat. potom pre nich prestal byt zaujimavy, od vtedy sa uz nic podobne neopakovalo a ked mal niekto blbe reci riesilo sa to ignoraciou.
za mlada si spominam na vacsie konflikty v nasej stvrti. najtrapnejsia gangsterina sa mi stala raz podvecer ked sme si ja dvaja kamosi kopali loptu len tak na ihrisku, mali sme cca okolo 15 rokov. okolo prechadzali dvaja clenovia "kindergangu" cca okolo 13 rokov, ktori sa chceli urobit husti (alebo vyprovokovat konflikt) a tak stiahli kamosovi trenky na co druhy zareagoval okamzitou pestou do nosa. samozrejme ich v okamihu nebolo no natesene kricali ze oni sa vratia. my sme tomu nevenovali pozornost no potom prisla scena ako z nejakeho akcneho filmu. na ihrisko nabehla cela tlupa, ulica, mestska cast alebo co... vacsinou pociernejsi a vytvorili okolo kamosa "kruh", boli ich asi 50 takze riadna ubohost. potom vystupil "boss", ktory mal "uvodny vykop" no kamarat vyuzil nezohranost kolektivu a nasiel medzeru cez ktoru sa mu podarilo zdrhat. samozrejme ta 50tka sa rozbehla za nim, doteraz nechapem ako sa mu podarilo vladat behat ale slo o zivot. potocil ich okolo niekolko ulic a ukryt sme uz za ten cas stihli prichystat. potom pre nich prestal byt zaujimavy, od vtedy sa uz nic podobne neopakovalo a ked mal niekto blbe reci riesilo sa to ignoraciou.
-
javatar
Hardcore addict
gogo956 - az by vsetci zmohutneli zase by to nic neriesilo, len by sa posunul standard...
-
qwerty-xyz
no neviem, staci ze nosis pistol za opaskom a 99% ludi si nic nezacne, .....
-
javatar
Hardcore addict
ale ak si zacne si v ohrozeni zivota....
javatar,
je to taká dvojsečná zbraň.... pokiaľ ju vieš používať, máš jasno v zákonoch, v hlave to máš v poriadku a po morálnej stránke zrovnané, tak sú v ohrození agresori.... Akurát potom budeš mať popoťahovačky s políciou a eventuálne súdmi.... ale šikovný právnik a rozumná výpoveď dokážu zázraky
....
a pokiaľ ju nevieš používať, tak ju radšej nenos, lebo potom si fakt v ohrození vlastného života....
Mám za to, že existujú dva spôsoby ako si presadiť svoju vôľu.... Jeden sa volá vyjednávanie, druhý násilie.... Keď je niekto ozbrojený, tak z toho logicky vyplýva jedno - na presadenie svojej vôle sa dajú použiť len argumenty, násilie nie (teda áno, za cenu rizika vlastného zničenia)....
je to taká dvojsečná zbraň.... pokiaľ ju vieš používať, máš jasno v zákonoch, v hlave to máš v poriadku a po morálnej stránke zrovnané, tak sú v ohrození agresori.... Akurát potom budeš mať popoťahovačky s políciou a eventuálne súdmi.... ale šikovný právnik a rozumná výpoveď dokážu zázraky
a pokiaľ ju nevieš používať, tak ju radšej nenos, lebo potom si fakt v ohrození vlastného života....
Mám za to, že existujú dva spôsoby ako si presadiť svoju vôľu.... Jeden sa volá vyjednávanie, druhý násilie.... Keď je niekto ozbrojený, tak z toho logicky vyplýva jedno - na presadenie svojej vôle sa dajú použiť len argumenty, násilie nie (teda áno, za cenu rizika vlastného zničenia)....
-
javatar
Hardcore addict
Pinhead
myslim ze sme sa uz o tomto bavili - som za aby rozumny ludia zbrane vlastnili (pokial chcu)
ide mi skor o to ze ak si ozbrojeny a niekto ta aj tak napadne (nie slovne (cesta vyjednavania)) tak sice moje schopnosti mozu ohrozit agresora ale to mi je srdecne u prdele pokial som ohrozeny aj ja
nie kazdy so zbranou je taky zodpovedny a ma zvladnute sebaovladanie ako ty (ovsem vzdy je ista "vyhoda" tu zbran mat, len nosit ju odkrytu moze byt provokacne (na druhej strane so skrytou vyzeras neozbrojeny))
myslim ze sme sa uz o tomto bavili - som za aby rozumny ludia zbrane vlastnili (pokial chcu)
ide mi skor o to ze ak si ozbrojeny a niekto ta aj tak napadne (nie slovne (cesta vyjednavania)) tak sice moje schopnosti mozu ohrozit agresora ale to mi je srdecne u prdele pokial som ohrozeny aj ja
nie kazdy so zbranou je taky zodpovedny a ma zvladnute sebaovladanie ako ty (ovsem vzdy je ista "vyhoda" tu zbran mat, len nosit ju odkrytu moze byt provokacne (na druhej strane so skrytou vyzeras neozbrojeny))
Ziadne posilovne, kupte si psa
Mam par "kamaratov" ked daco treba aj mi zaplatia aby som im pomohol ale ked nic tak nadavky a urazky stale skacu ale len ked su 10vs1 ak su 3 alebo 4 a ja som sam cusia (nesom vymakany som slaby podpriemer) a od kedy som si kupil psa, stale je to stena Aljasskeho malamuta absolutne neskodne... cusia aj ked su desiati. Jedine maju poznamky ked ma nahubok 
-
qwerty-xyz
temu otom co robit v situacii vy, vase dievca, alebo kamaratka, kamaratky a provokateri som uz navrhoval davnejsie zalozit. Kludne by sa mohli kometentni vyjadrit s co najlepsimi postupmi riesenia,.....
-nooooo, nemyslim.. Ono ti provokateri si vedia dobre spocitat, ze dostat pestou do nosa od 50kiloveho vychrtlaka alebo od 80kiloveho cvicenca je rozdiel, a nic na tom nemeni aky je on nabuchany- ten agresor. Plus musi ratat aj s tym ze niekto kto ma svaly tak je dost pravdepodobne ze aj robi do nejakeho bojoveho umenia- a to bude riskovat iba malokto..javatar napísal:gogo956 - az by vsetci zmohutneli zase by to nic neriesilo, len by sa posunul standard...
-
Soviet
Darca
Vsak slusnost kaze, ze zeny maju prednost, takze aj do potycky idu prve a prve oblapiaqwerty-xyz napísal:temu otom co robit v situacii vy, vase dievca, alebo kamaratka, kamaratky a provokateri som uz navrhoval davnejsie zalozit. Kludne by sa mohli kometentni vyjadrit s co najlepsimi postupmi riesenia,.....
-
javatar
Hardcore addict
ja som pochopil - lenze ty tvrdis ze by sa kazdy chlap mal starat o to aby bol tym 80 kg. Lenze ak by sa kazdy stal 80+kg tak by si opat mohol radit nech sa stane 100+kg a opat by sme boli tam kde sme...gogo956 napísal:
-nooooo, nemyslim.. Ono ti provokateri si vedia dobre spocitat, ze dostat pestou do nosa od 50kiloveho vychrtlaka alebo od 80kiloveho cvicenca je rozdiel, a nic na tom nemeni aky je on nabuchany- ten agresor. Plus musi ratat aj s tym ze niekto kto ma svaly tak je dost pravdepodobne ze aj robi do nejakeho bojoveho umenia- a to bude riskovat iba malokto..
-
qwerty-xyz
no neviem neviem ci svaly niekoho zachrania, ono to ked ti prefrci celoplast hrudou a za nim dalsie dva tak ti svaly moc nepomozu, vytrestis oci ako vevericka z ice age a padnes k zemi, a ako som pocul ten co mal pistol sa z toho este aj pekne vykeca, pretoze povie ze ten nabuchany svalovec sa venuje nejakemu bojovemu umeniu a potencialne je zbran cely, akurat ze uz bude tuhy a k pripadu sa on sam moc nevyjadri, . . .
-
senator8008
Light Star
Ono ide o to že ani zbraň ťa nezachráni sama.
Najlepšie podľa mňa byť všímavý. Keď som v bare a obšmieta sa okolo môjho stola nejaký "silno drsný" agresívny chobot tak radšej sa vzdialim, aby neprišlo ani k prvotnému kontaktu (aj keď ani toto nevyjde vždy). Ak ťa niekto slovne napadne tak by som sa snažil ho ignorovať (viem, je to niekedy ťažké). V tomto prípade vždy, opakujem vždy buď (!)pripravený(!) použiť zbraň. No ak ťa niekto už napadne fyzicky (musíš za každú cenu zachovať chladnú hlavu!) (táto situácia nastáva náhle, skrátka ide o moment prekvapenia). Ak si sám radil by som radšej útek (chlapi ono to nieje zbabelé keď vám ide o život a začalo si z ničoho nič do vás 100 kg hovado). No ak si s niekym o kom vieš že ho musíš ochrániť (priateľka, sestra, ...) povedal by som aby utekol. A ako je najlepšie sa brániť? Nečakaným útokom. Teraz poviem svoju príhodu: Bol som s priateľkou v meste a dvaja takýto choboti si na nás začali dovolovať. Jeden vytiahol nôž tak som už vedel že je zle, tak som priateľke povedal že nech utečie. Nato som vytiahol teleskop(ak vidíte že je útočník fyzicky silnejší než vy tak ho držte tak aby naň nedočiahol). Samozrejme očakával že mu jednu drbnem s teleskopom, no v tom som ho kopol do gulía ešte som mu dal jednu výchovnú po chrbáte. Ten druhý našťastie utiekol.
Čo som tým chcel povedať? No to že hlavné je zachovať chladnú hlavu, útočiť bolestivo, razantne a kreatívne, no zároveň jednoducho
-
senator8008
Light Star
Nechcem ti to vyhovárať, no veľa ľudí nieje schopná, ohroziť život toho druhého ani v sebaobrane, keď je v ohrození života. Mne osobne je aj to mlátenie proti srsti. Takže hlavne o tom dobre popremýšľaj.