wut ? bullshit. hej, robil som tam.xH4wK napísal:V celej firme zvysuju rocne o 3% kazdemu, kto si nezasluzi tak tie jeho 3% idu niekomu inemu
Praca v T-Systems
Re: Praca v T-Systems
-
xH4wK
Nuz tak minimalne na nasom departmente/unite to tak je... a robim tu 9 rokov.
No hej, za ten cas co som tam bol som zistill, ze vela veci zavisi od toho kde sa vo firme ocitnes.
na našom oddelení ani o cent nikto na viac nedostane aspoň tak mi bolo povedané na začiatku že platy sa nedvíhajú lebo nie je budget , pričom 4 ľudia odišli takže riešenie by som videl keď sa bude riešiť môj pobyt na oddelení pred koncom zmluvy
+ všimol som si také rodinkárstvo na oddelení kde nie som ja ale známa , team leaderka jej sľubuje hory doly , treningy, pričom jej kolegovia si lietajú kade tade a oná sa asi nedožije ani jedného treningu a ničoho , keďže je nová
taktiež nárok na anglický kurz nehrozí keď som ict administrator lebo mi to netreba to je neskutočné, firma má nárast zisku o 15% ale nemajú 500€ pričom z teamoveho budgetu ktorý je rozdelený na každú hlavu by som si rozdiel doplatil , ale ako inak netreba mi to
a čo sa týka MACD čo je v at&t , nepáčilo sa mi tam ale že vôbec
+ všimol som si také rodinkárstvo na oddelení kde nie som ja ale známa , team leaderka jej sľubuje hory doly , treningy, pričom jej kolegovia si lietajú kade tade a oná sa asi nedožije ani jedného treningu a ničoho , keďže je nová
taktiež nárok na anglický kurz nehrozí keď som ict administrator lebo mi to netreba to je neskutočné, firma má nárast zisku o 15% ale nemajú 500€ pričom z teamoveho budgetu ktorý je rozdelený na každú hlavu by som si rozdiel doplatil , ale ako inak netreba mi to
a čo sa týka MACD čo je v at&t , nepáčilo sa mi tam ale že vôbec
Zase sa vracias na zaciatok. Narast 15 % pre firmu neznamena, ze to je narast aj pre vase oddelenie. A znovu ti pripominam: zmenit oddelenie v ramci firmy je jednoduche. Podla toho co pises sa v sucasnom time nicoho nedockas v najblizsich 2ch rokoch, mozno ani potom.
a pre koho je to nárast potom , ale áno s tým departmentom budeš mať pravdu
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Jedno oddelenie spravi +30% a dalsie, rovnako velke 0%, vysledok pre firmu +15%. Kapis?
ja chápem ale to je čistý zisk 8,316 mil. € a 500€ sa nenájde lebo načo mi to je aby som vedel lepšie anglický
Najde sa, ale nie na tvojom oddeleni. Kazde oddelenie je tlacene do toho aby vytvaralo zisk a vzajomne dotovanie na tejto urovni neexistuje. Ak ma vase oddelenie financne problemy, tak treningy su prva vec ktora sa obmedzuje. Aj v ramci Kosic medzi sebou oddelenia doslovne obchoduju: napriklad jedno oddelenie potrebuje storage admina, ale nema vlastny storage team a ani sa mu ho neoplati zakladat, tak si na druhom oddeleni zaplati cloveka, ktory stale ostava v svojom teame, ale pracu dostava z ineho oddelenia.
PS: jazykove kurzy od firmy boli vzdy skor priemerne, lepsie urobis ked si najdes vlastneho ucitela (najlepsie rodeneho anglictinara), ktory sa bude venovat iba tebe. Jazyk sa najlepsie naucis ked budes nuteny vela rozpravat a to sa na beznom kurze pre 5-8 ludi neda. Ale to je uz na inu temu.
PS: jazykove kurzy od firmy boli vzdy skor priemerne, lepsie urobis ked si najdes vlastneho ucitela (najlepsie rodeneho anglictinara), ktory sa bude venovat iba tebe. Jazyk sa najlepsie naucis ked budes nuteny vela rozpravat a to sa na beznom kurze pre 5-8 ludi neda. Ale to je uz na inu temu.
-
t0m4s3
Admin
A kolko z toho ide na dividendu akcionarom?japaja napísal:ja chápem ale to je čistý zisk 8,316 mil. € a 500€ sa nenájde lebo načo mi to je aby som vedel lepšie anglický
t0m4s3 , to už neviem vychadzam z finstat.sk
ale nech mi nik netvrdí že krachujú , gothar má pravdu budem sa musieť pozbierať niekam inam
ale nech mi nik netvrdí že krachujú , gothar má pravdu budem sa musieť pozbierať niekam inam
-
t0m4s3
Admin
A kto to tvrdi?
ich postoj ? k tomu že Vám to netreba fuck off ?
takze ked ti nezvysia plat, tak krachuju?
-
t0m4s3
Admin
Ty mas riadne cierno-biele videnie sveta.japaja napísal:ich postoj ? k tomu že Vám to netreba fuck off ?
beardie , nie
t0m4s3, nebudem kopirovať cely mail z roboty ktory je asi na jednu A4 , pričom rovnaký záver je že mi to netreba
t0m4s3, nebudem kopirovať cely mail z roboty ktory je asi na jednu A4 , pričom rovnaký záver je že mi to netreba
vitaj na trhu prace, nepaci sa ti, utekaj inam
-
Fabo
Hardcore addict
asi tak, neboli by v zisku, keby kazdemu podpisali hocjake skolenie co si vymysli.
-
xH4wK
Tak asi ti na tvoju poziciu dane skolenie proste netreba.. ano skolenia su prva vec ktora sa na oddeleni ktore nie je v najlepsich cislach obmedzuje, skolenia ktore nie su potrebne pre danu poziciu..
Napriklad nase oddelenie je dlhodobo v zelenych cislach a tak sa obmedzuju len drahe skolenia ale nie je problem sa dohodnut..
Zmen oddelenie..
Vies ono predtym si vela ludi proste davalo treningy za tisice eur ktore im neboli platne absolutne na ich aktualnu poziciu a peniaze sli do luftu ked tito ludia s certifikatmi odisli.
Napriklad nase oddelenie je dlhodobo v zelenych cislach a tak sa obmedzuju len drahe skolenia ale nie je problem sa dohodnut..
Zmen oddelenie..
Vies ono predtym si vela ludi proste davalo treningy za tisice eur ktore im neboli platne absolutne na ich aktualnu poziciu a peniaze sli do luftu ked tito ludia s certifikatmi odisli.
hm fakt to bude tak ako to vravite , treba zmenit department