ako sa vam toci holka na obrazku? mne sa od zaciatku tocila v smere hodinovych ruciciek.....az pred chvilou som dosiel na to ako to dokazem menit
v kazdom pripade je to zaujmave. bratovi sa zasa stale toci v protismere
Gangy napísal:Myslim ze je uplne evidentne ze sa toci v smere hodinovych ruciciek, a ten web je len test ci ludia stale poznaju analogove hodiny alebo co
Ona sa netočí, len kmitá medzi dvomi okrajovými polohami .
Ked som si to otvoril, pozrel na obrazok, tocila sa v smere hodin. ruciciek. Precital som si teda pre pravu stranu, potom pre lavu o co som prisiel a potom sa uz tocila zase dolava.
pato83 napísal:Ked som si to otvoril, pozrel na obrazok, tocila sa v smere hodin. ruciciek. Precital som si teda pre pravu stranu, potom pre lavu o co som prisiel a potom sa uz tocila zase dolava.
presne tak! nevedel som to "prepnut", tocila sa mi v smere hodinovych, prepnut je viem, len ked si citam ten popis
ide v smere hodinovych ruciciek to je jasne, mozno ked sa zadivas inde a pozeras tam len bokom tak sa da uverit tomu ze ide opacne...ale mne sa to ani tak nepodarilo
compleX napísal:ked som to otvoril tak sa tocila do pravej strany a ked som dal refresh tak dolava
Som sa schuti zasmial. Podla mojho nazoru je to tak, ze ked sa stranka nacita, najvýraznejsi predmet na stranke je prave ten obrazok, tmavy obrazok na bielom podklade. Takze pozerate nanho ako na celok, tam je to aj popisane. Potom musite zabudnut, ze sa tam nieco toci a sustredit sa len na text, ktorý je tam napisaný a potom, ked sa pozriete, tak sa bude tocit proti smeru. Asi ze tie pismena male detaily, zapajas viac mozog, ked citas. Je to len nazor
V smere hodinovych ruciciek a pozeral som na to pol hodinu ziadna zmena proste nejde aby sa tocila v druhom uhle [mozno kazdemu vyhadzuje iny obrazok ]: P
P3Bo.. keď sa na ňu furt budeš kukať, tak nič nezmôžeš..
Inak u mňa pomáha, keď ju zakryjem nejakým iným oknom a vidím iba ruky.. chvíľku pozerám a zrazu sa ruky točia opačným smerom, odokryjem okno a točí sa celá opačne..
P3Bo napísal:V smere hodinovych ruciciek a pozeral som na to pol hodinu ziadna zmena proste nejde aby sa tocila v druhom uhle [mozno kazdemu vyhadzuje iny obrazok ]: P
Presne, ani za toho boha ju nemozem "Roztocit" opacnym smerom
brm napísal:P3Bo.. keď sa na ňu furt budeš kukať, tak nič nezmôžeš..
Inak u mňa pomáha, keď ju zakryjem nejakým iným oknom a vidím iba ruky.. chvíľku pozerám a zrazu sa ruky točia opačným smerom, odokryjem okno a točí sa celá opačne..
no to asi ked ju zakryjes, tak sa ti nejako zmeni vnimanie, ze vnimas druohu polovicou mozgu....ked som sa pozeral prvykrat, tocila sa proti smeru hodinovych ruciciek....potom som robil daco ine a tocila sa v smere...jake hustee
ja uz to viem menit aj zabehu aby som sa nemusel kukat nachvilu vedla. pomaha mi tien nohy. ale mozno niekomu pomoze teoria. keby to bolo v 3d tak vlastne ta postava robi iba polkruh nie kruh (na hodinach od 3 do 9 pre nechapavych). kedze je to cele iba cierne tak to nerozpoznate... takze zalezi na cloveku ako sa nato kukne