perfektne.. viem si medzi smermi prepinat, ale podla mna by sa mala tocit v smere hod. ruciciek, pretoze tien ktory robi nohou by sa pri opacnom toceni zobrazoval az za nou, a nie vpredu (dufam ze chapete ako to myslim.. )
to je obycajny GIF obrazok tak neviem co tu tolko saskujete, po nejakom case sa ta holka zacne totcit do druhej strany...a ked sa nato budete pozerat vkuse tak sa vam to bude prelinat
Explo!D napísal:V smere hodinovych. Skusal som zapojit fantaziu aj rozne ine veci ale nic sa nestalo, nechapem ako sa moze niekomu slecna tocit naopak.
Mne sa točí protismeru hodinových ručičiek, ale keď sa sústredím iba na nohy v tej fáze, keď je tá noha, čo sa viac otáča v strede, tak sa môže točiť aj naopak (lebo nie je jasné, či je vpredu alebo v zadu). Skús to pozerať v nejakom programe, kde si môžeš tie políčka odkrokovať (asi sa to dá aj napr. v XnView).
ono to fakt funguje.
najskor sa mi slecna zacala tocit tocit v smere hod. ruciciek. Potom som sa pozorne zadival na text vpravo, pricom ciastocne som vnimal aj obrazok. No a cuduj sa svete, obrazok sa zrazu zacal tocit opacnym smerom.
Skuste to, ak ste to este neskusali a dajte vediet.
chrono napísal:Mne sa točí protismeru hodinových ručičiek, ale keď sa sústredím iba na nohy v tej fáze, keď je tá noha, čo sa viac otáča v strede, tak sa môže točiť aj naopak (lebo nie je jasné, či je vpredu alebo v zadu). Skús to pozerať v nejakom programe, kde si môžeš tie políčka odkrokovať (asi sa to dá aj napr. v XnView).
Hej hej presne, da sa predstavit aj napr ze je otocena chrbtom a robi take polobluky doprava dolava...
robbiee:Presne toto sa mi podarilo Vždy, keď mala nohy v jednej línii (keď nerozoznáš, či je vpredu alebo vzadu), tak sa obratila a šla opačným smerom, či stále ten jeden obluk dokola tam a nazad.
A ja som chcel, aby sa točila