//autoeditácia príspevku (09 Nov 2010, 9:53)
Náhoda to nebola
http://www.sme.sk/c/5630812/v-pondelok- ... valka.html
No aspoň stranícke kumpáni budú mať vianočné príspevky, čo fakturujú štátu z daňových rajov, spolustraníkovia cyklistu.tehla napísal:Sulík: Vianočné príspevky nebudú, štát nie je Ježiško
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/ekonom ... ml#comment
ak pojde hore, tak za to predsa mozu smeraciCesar napísal:Hlavne teraz, že plyn pôjde hore, možno o desiatky percent a s tým samozrejme všetko ostatné, veď je to prvotná surovina na mnoho vecí.
Jednoduchšie je sa stále vyhovárať ako niečo robiť. Výmena predsedu nie je možná? Zmena zákona nie je možná? Je. Tak kde je problém, že to nechcú riešiť alebo im to vyhovuje takto? Načo by aj s tým niečo robili, keď ani nechcú a aspoň je to dobrý fackovací panák od hranola.
Aká to náhoda že sa tie vlády striedajú tak aby sa mohla jedna na druhú vyhovárať, že to práve ona nás zadĺžila, pravdupovediac Dzurindovi prišlo vhod že sa Fico dostal k moci, inak by nevedel vysvetliť prečo aj po jeho reformách je štát na tom horšie a horšie. Ja by som doprial SDKU, SMK, alebo HID, KDH vládnuť aj večne. To by bol myslím dostatočný trest pre ich voličov z ktorých by sa stali bezdomovci a sociálne prípady.seth82
Napísal: 04 Jún 2011, 22:47
Re: Pravicovy zlepenec 2010-201x
No tragédia. A nemá pravdu? Štát nemá peniaze, ďakujme Mečiarovi, Mikimu, SNS a SMERu, že ho zadĺžili.
Tak toto si vystihol úplne presne. Oni sa potrebujú navzájom, aby sa mohlo kydať, aby sa mohlo balamutiť, nadávať, osočovať, obviňovaťTeraz zasa bude vládnuť SMer, ktorý jedno vraví, iné robí. Niekedy mám pocit, že sa opozícia a koalícia navzájom veľmi potrebujú.
To by som ešte aj bral, že treba šetriť ale tie príspevky dôchodcom sú len drobným oproti ostatným položkám rozpočtu a sociálna poisťovňa nehospodári s deficitom, takže peniaze by sa na to bez problémov v SP našli (šát ani SP nemusí zobrať úver, nič, zdroje na to sú) tak otázka je, že prečo to chcú zrušiť? Aby SP zostali peniaze na ďalšie tunelovanie? Radšej si objednajú nový informačný systém ktorý bude ešte viac na nič ako to čo majú a ešte drahšie? Asi na tie peniaze už nejaký straník brúsi zuby.seth82 napísal:...
Keby bolo podla nich, možno by začali presadzovať dobrovoľne eutanazie pre nepracujucich dôchodcov a spustili nejaku medialnu kampaň, alebo pochod, aby v nich vzbudili pocit viny za to, že ešte vôbec žiju. A Sulik by tam za ručičku možno dotiahol aj svojho syna ako na pochod gejov a lesieb.Cesar napísal:Keby bolo tak, ako si to myslia sulík alebo mikloš tak by dôchodky úplne aj zrušili. Veď nech trhový mechanizmus všetko vyrieši, schopný a šikovný prežije a ostatní majú smolu.