Prečo muži potrebujú milenky?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lumir
King
King

Re: Prečo muži potrebujú milenky?

Príspevok od používateľa lumir »

1. Ak mi polievka nechuti, nebudem ju jest za chrbtom povodnej ale poviem jej to, ukoncim to s nou a tu novu mozem zrat veselo na litre.
to nie je take jednoduche.. lebo po rozvode prides aj o gate + ak boli deti tak platis vysoke alimenty. takze mas v podstate zniceny zivot a na tu chutnu polievku uz veru nebudes mat
.
z toho logicky vychadzaju len 3 moznosti:
1.) nikdy sa neozenit a zit nadivoko (poriadne si dat pozor na veci ako spolocna hypoteka atd)
2.) ozenit sa a byt verny (stastny ci nestastny)
3.) zatlkat, zatlkat, zatlkat

....samozrejme tu nepisem o chodeni pocas strednej alebo o uletoch na vyske:)
kathleen
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kathleen »

moj nazor: su ludia (muzi aj zeny), ktori:

1. milenku maju ako nevyhnutnu sucast zivota (korenie zivota, dobrodruzstvo)
2. beru neveru ako prehresok, ktory sa v zivote stava (uz jedno, preco)
3. kategoriu "milenka" ani nemaju vo svojej slovnej zasobe

pointa: ide vzdy o cloveka a jeho vnutorne nastavenie. (bez moralizovania) potom zalezi len na tom, aby boli k sebe ludia maximalne uprimni a sadala vrana k vrane. (netreba to hadzat na muzov, ved pomaly uz v kazdom zenskom casopise sa spominaju milenci bezne.)
NoGoodAdvice
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NoGoodAdvice »

Kathleen: rozhodne som to nechcela hodiť len na mužov, tak ako si napisala, dnes je tiež velmi bežné že ženy majú milencov. Myslím si že obidve vieme velmi dobre z akých dovodov si ich hladaju. ( aj ked ja to neuznavam). Keď žena prestane muža milovat, zacne byt v tom vztahu nešťastná, je to stereotyp, zly sexualny život, atd atd..mala by to svojmu partnerovi povedať a bud to vyriesit alebo koniec. Podla mna je obrovska neucta k tomu druhemu ked si po xy spolocnych rokoch najde milenca. Takto by to vsak mali riesit aj muzi. No a potom je tu druhy velakrat spominany pripad ked ide len o dobrodružstvo a pocit akehosi vzrušenia, k tomu už nemam čo dodat.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Dlhodoby vztah v konstalacii s mileneckym je mimo sfer mojho myslenia. Podla mna take nema hlavu ani patu a robia to len zbableci.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Advice píšeš, akoby to každá žena riešila super, ako napr. ty... Ale zase, jakeby každý muž mal milenku a žene by nič nepovedal...

Vieš, vôbec to nie je tak a to nepíšem preto, že som muž, ale väčšina žien sú proste... No :)
NoGoodAdvice
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NoGoodAdvice »

Janio asi si ma len zle pochopil. Vobec som to nemyslela tak ze vsetky zeny to tak riesia, preto som tam dala aj to ze MALI BY a tiez, zeby to tak isto MALA riesit aj druha strana(cize muz)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Jednoducho je to problém ľudí, nie chlapov a žien... Niektorý tu hovorili, že je to každého osobná vec, ale nieje to pravda, pretože sa to bezprostredne dotýka aj druhého partnera. Ak to zistí, môže mu to dosť ublížiť, zanechať u neho traumu, ktorá u slaboduchých ľudí môže viesť až k samovražde...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ja na manzelstvo velmi neverim: maloktoreho chlapa dokaze pritahovat stale iba ta ista zena, cele roky, stale.. Prirodzenejsie je zit sice verne iba s jednou partnerkou, ale iba urcitu dobu, dajme tomu rok-dva a potom si najst niekoho s ktorym to viacej iskri a je to vasnivejsie. Ale zit cely zivot iba sjedinou zenou a este mat na seba vzajomne "papiere"?- dakujem neprosim.. sloboda je nadovsetko.. :psssst:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

gogo laska nie je len o vasni - take dvojrocne vztahy su proste o nicom a co deti? nic proti tvojmu vkusu ale ak chces zit ako si napisal tak radsej ziadne deti neplod. Zit s jednou zenou si vyzaduje mnozstvo obojstranneho usilia na budovanie vztahu. Ale vrati sa to mnohonasobne - len to treba robit dobre. (potvrdene od manzelskych parov co si uz nieco odzili)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

gogo956 napísal:ja na manzelstvo velmi neverim: maloktoreho chlapa dokaze pritahovat stale iba ta ista zena, cele roky, stale.. Prirodzenejsie je zit sice verne iba s jednou partnerkou, ale iba urcitu dobu, dajme tomu rok-dva a potom si najst niekoho s ktorym to viacej iskri a je to vasnivejsie. Ale zit cely zivot iba sjedinou zenou a este mat na seba vzajomne "papiere"?- dakujem neprosim.. sloboda je nadovsetko.. :psssst:
gogo, na túto tému sme sa už bavili v predchádzajúcom topicu, Tvoje postoje poznám, no musím Ti oponovať. Pokiaľ sa tu už bavíme o manželskom zväzku, tak jednou z prísah je vernosť. Neviem, čo pre ľudí v dnešnej dobe bez cti vôbec známená slovo sľub/prísaha, no sú to silné slová a ľudia by ich nemali brať na ľahkú váhu.
Ďalej píšeš o ľudskej prirodzenosti - rok/dva a potom zmena. To nie je prirodzenosť, ale zhýralosť ľudského plemena. Dokedy sa tento kolotoč bude točiť. Rok-dva-zmena-rok-dva-zmena?
Žiť s celou ženou celý život? Áno, to sa volá vernosť.
Mať na seba papiere? Aké papiere? Prečo ľudia na manželstve furt vidia iba tie krepé dokumenty? Ja svoj sobášny list kľudne môžem skartovať a bude mi to jedno? Prestanem byť tým pádom ženatý? Nie. Manželstvo nefunguje na základe "listu vlastníctva".
gogo - Tvoje názory a postoje Ti neberiem, ak máš tak nastavený život tak OK - nesnažím sa to zmeniť. Že s tým nesúhlasím je druhá vec :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... tak naco ti potom nejaky list vobec je ? ked sam uznavas, ze papier nic neriesi :-) ... ja osobne mam tiez k zvazku manzelskemu zatial skor negativny postoj a pravdepodobne sa to skoro len tak nezmeni :-) ... sobas je pokazena sobota a ked to prestane klapat tak cely zivot :-D zivot bez papierov je podla mna lepsi ... nieco je zle ? no a co ... diky, cau, ziadne rozvody a kktiny :-)
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Úplne súhlasím s Jinom.A mrzí ma že dnes sa už hodnoty ako česť a hrdosť vôbec nenosia.A čo sa týka toho že niektorí berú prísahu na ľahkú váhu...nech si uvedomia jej závažnosť a ak nie tak to vyznie možno smiešne ale uvítal by som niečo podobné ako bolo v istej známej knihe a to bola neporušiteľná prísaha.Porušíš - zomrieš.Potom by si zvieratká začali dobre rozmýšľať či podvádzať alebo nie.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:!: ako som uz povedal, .... mylite sa, skoro vsetci. STEALTH to tu jedine pochopil, este mozno zo dvaja traja ludia. Podla mna to pochopil, aj grim, maki a P4ra, lenze prvi dvaja si to nechcu prisputit a treti tu ma frajerku tak sa tvari ako hero, .... (fakt ti to neberiem, .... my to chapeme, by si sa divil ale hej)

--- nemozes byt len s jednou zenou, preco? pretoze si nevyksusal ostatne, nemozes povedat ze bmw je najlepsie ked si nejazdil v mercedese, alebo audi rs8, ... kto nema oddziganu ligu s kadejakymi slecnami nemoze povedat ze mu ta jeho staci. MOZE len za predpokladu dvoch veci, bud je to sialene romanticky cvok ktory veri ze ona je ta prava a planuje s nou buducnost a deti a vsetko, a je o tom 100%tne presvedceny, alebo je to zufaly clovek ktory si mysli ze uz ziadnu inu alebo lepsiu nezbali, tak je ticho a je rad ze nieco ma. (plati v priade ze mate prvu slecnu ktoru lubite a s prvou sa milujete)
:wink:
ako ste si vsimli, ja tu o sebe nepisem, napisal som nieco na prvych strankach a tym to haslo, kazdy si z mojho textu vezme co chce. tak to ma byt.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

A ty si jediny neomylny, ze? :hehe: Ale aby som sa len nenavazal do teba, tak zareagujem. A prosim ta uz vynechaj porovnavanie aut pre lasku Boziu. Ja sa na hrdinu hrat nepotrebujem. Pisem to tak, ako to citim a po tych rokoch, co mam odzite..

Ja mozem byt len s jednou a viem si to predstavit teraz. Urcite a bez problemov. Je tu, cita to, a vie o tom. Na margo tvojich porovnani. Ano, ja mozem porovnat, lebo uz som nejaky ten vztah mal a definitivne je tento ten, ktory ma uplne a maximalne naplna vo vsetkom, v com by jeden vztah mal cloveka naplnat. Na druhu stranu, ak by som mal takyto vztah uz pred rokmi, to ti garantujem, ze by som ziadne dalsie ani skusat nepotreboval. Naco, ked mam vsetko, co chcem, a co som hladal? A to nie som ziadny romanticky cvok (aspon si to myslim), ale aj napriek tomu verim, ze ona je ta PRAVA a planujem s nou buducnost a viem si ju s nou predstavit. Pri nasich rozhovoroch je to vzajomne. Od zufaleho mam velmi daleko..

Takze zase raz sa mylis a aplikujes pravdepodobne na seba.
qwerty-xyz

P4ra, ... :) uz to zacinas chapat, to ma tesi, ... pisem inak ako to vacsina ludi chape, bude to asi v tom.

-- ako si sam prave povedal, ty uz mas nieco za sebou my ostatni, mozno este tolko ako ty nie. Problem je v tvojom veku. My sme mladsi. Mimo ineho, sam si napisal ze by ti to stacilo aj pred rokmi. teraz ti dam argument. ALE TO NEMOZES VEDIET NA 100% !!!! ..... to je len predpoklad. Teraz to vies, vyskusal si si ine vztahy a v tomto si spokojny. mas to IDEALNE!!! ....

--- tym padom si zahojeny. Mas co si chcel, mas co ti staci a vyhovuje, vyskusal si si ine, a s tymto si spokojny. Ano, spravim to co nemas rad. Zajazdil si si na inych modeloch a znackach, traz mas jednu ktoru si si oblubil a pri ktorej chces ostat.

No mozno nnie kazdy takto rozmysla, zvlast ludia co nemaju tolko za sebou ako ty, nemyslis? Ci ? Mozno aj ostatni si zasluzia najprv kadeco vyskusat a az potom sa rozhodnut pre tu spravnu, .... schvalne, ty si si vyskusal.

cize to co som napisal, ze sa delia na skupiny tí, co maju len jednu a len jednu mali taku vaznu, tak tam asi niekde bude pravda, aspon ciastocna, no nie ?

A ja neomylny? to by bola tema na velmi dlho, :-)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

nordkapp_pb napísal:... tak naco ti potom nejaky list vobec je ? ked sam uznavas, ze papier nic neriesi :-) ...
My sme mali cirkevný sobáš - brali sme sa pred Bohom. Obaja sme veriaci. :wink:

qwerty-xyz: Ty nepolepšiteľný autíčkar! :winkkiss:
To, čo píšeš dáva hlavu aj pätu. Ak človek pozorne číta. Čo sa týka môjho prípadu - bol som (a určite aj z časti ešte stále som) šialene romantický cvok. Viem o tom a vie o tom aj moje okolie. Moje predchádzajúce vzťahy boli po istom čase vždy fiasko práve kvôli tomu. Väčšina báb sa so mnou rozchádzala s argumentom "nevieš na mňa byť zlý" (weirdo woman :sly: )...
Nakoniec sme sa však stretli dvaja podobní - jasné, nevravím, že to medzi nami občas neiskrí a že si nevymeníme názory. No dlhšie, ako 5 minút sa nedokážeme hnevať.
Viem, ako by si teraz argumentoval - "celý život Ťa nebude baviť voziť sa v Rollse, určite zatúžiš aj po takom DBSku"
Ja Ti poviem - nie. Jasné, po DBS, R8, CarreraGT, apod. sa pekne pozerá (ak mám pristúpiť na Tvoje prirovnania - no offence dámy :wink: ), no pokiaľ sa vezieš v Rollse, nemáš prečo prestupovať - dáva mi všetko, čo potrebujem a čo požadujem. A snažím sa, aby to fungovalo obojstranne.

Samozrejme, každý si musí prejsť tým svojim, pokiaľ nájde tú pravú. Niektorí možno musia vystriedať kvantum partneriek, aby sa "vybujačili a skľudnili". No potom príde tá pravá a teraz máme dve možnosti. Buď majú doma zlato, uvedomujú si to a náležito si to vážia, alebo majú doma zlato, no sú to neverní kreténi a nevážia si to.
Nevera je pliaga.

p4ra: čo dodať... GL!
qwerty-xyz

:smt049 jin konecne pochopil co pisem. (aspon dufam)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

qwerty-xyz, s tym, co si napisal hore podobne, ako jin suhlasim aj ja. Samozrejme, ze to mam lahsie a lepsie, kedze uz som nejaky vztah mal. Ale doteraz si to ani naznakom tak nenapisal. Ako si to napisal naposledy kupodivu od teba, dava to zmysel. ;)

jin, dik. :)
qwerty-xyz

heeeeej, :wink: je vas tu chlapci dost, potrva mi este dost dlho kym proste pochopim ako napisat to co myslim presne tak aby ste to chapali aj vy tak ako to myslim, a bude dobre. Len niekedy sa mi to nie vzdy podari, (okej, skoro nikdy ale sem tam hej )
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

ten qwerty ma kus pravdy (prekvapujuco :D ). tiez si neviem predstavit ze teraz by som mal zit cely zivot s jednou zenou. som po rozchode a nahanam sukne - nehanbim sa za to, za dva roky mam co dohanat, ale netvrdim ze v urcitom veku nenajdem niekoho s kym by som chcel stravit svoj zivot(okrem jednej osoby ale to mame divoky vztah (ako kamaratsky vztah s vela vecami okolo - ale to je na inu temu :D ) snad uz od 15tich :D ). Vsetko je to mozno o nasej vnutornej zrelosti alebo vyrovnanosti alebo hovorme tomu ako chcete :)
Napísať odpoveď