nordkapp_pb napísal:... tak naco ti potom nejaky list vobec je ? ked sam uznavas, ze papier nic neriesi

...
My sme mali cirkevný sobáš - brali sme sa pred Bohom. Obaja sme veriaci.
qwerty-xyz:
Ty nepolepšiteľný autíčkar!
To, čo píšeš dáva hlavu aj pätu. Ak človek pozorne číta. Čo sa týka môjho prípadu - bol som (a určite aj z časti ešte stále som) šialene romantický cvok. Viem o tom a vie o tom aj moje okolie. Moje predchádzajúce vzťahy boli po istom čase vždy fiasko práve kvôli tomu. Väčšina báb sa so mnou rozchádzala s argumentom "nevieš na mňa byť zlý" (weirdo woman

)...
Nakoniec sme sa však stretli dvaja podobní - jasné, nevravím, že to medzi nami občas neiskrí a že si nevymeníme názory. No dlhšie, ako 5 minút sa nedokážeme hnevať.
Viem, ako by si teraz argumentoval - "celý život Ťa nebude baviť voziť sa v Rollse, určite zatúžiš aj po takom DBSku"
Ja Ti poviem - nie. Jasné, po DBS, R8, CarreraGT, apod. sa pekne pozerá (ak mám pristúpiť na Tvoje prirovnania - no offence dámy

), no pokiaľ sa vezieš v Rollse, nemáš prečo prestupovať - dáva mi všetko, čo potrebujem a čo požadujem. A snažím sa, aby to fungovalo obojstranne.
Samozrejme, každý si musí prejsť tým svojim, pokiaľ nájde tú pravú. Niektorí možno musia vystriedať kvantum partneriek, aby sa "vybujačili a skľudnili". No potom príde tá
pravá a teraz máme dve možnosti. Buď majú doma zlato, uvedomujú si to a náležito si to vážia, alebo majú doma zlato, no sú to neverní kreténi a nevážia si to.
Nevera je pliaga.
p4ra: čo dodať... GL!