potom uz len vyvstava otazka, ci kazdou jazdou klesa hodnota auta.--- nemozes byt len s jednou zenou, preco? pretoze si nevyksusal ostatne, nemozes povedat ze bmw je najlepsie ked si nejazdil v mercedese, alebo audi rs8, ... kto nema oddziganu ligu s kadejakymi slecnami nemoze povedat ze mu ta jeho staci.
Prečo muži potrebujú milenky?
Re: Prečo muži potrebujú milenky?
-
javatar
Hardcore addict
samozrejme - vystavny kus na predvedenie verejnosti sa velkej ucty nedocka
kedze som zenac, tak by som si mal zacat obhajovat to svoje.. (a v podstae to mam aj v plane:)
.
Odporcovia manzelstva: ako muz velmi dobre rozumiem a chapem potrebu "vyskusat" co najviac zien... taktiez chapem situaciu, ked prestane mat vztah tie prave grady.. tak si proste dame "ahoj" a ideme hladat vzrusenie inde. sam viem, ze do takehoto nezazivneho stereotypu moze padnut aj moj vztah/manzelstvo - a dufam, ze sa v tom okamihu zachovam spravne..
.
vami vysneny system rotacie partneriek ale nemoze fungovat vecne - pokial si budete hladat rovnocenne partnerky. zeny maju od prirody v sebe zabudovane biologicke hodiny, ktore s vekom tikaju hlasnejsie a hlasnejsie. zacnu uvazovat nad dietatom, vybudovanim domova - a ked im take nieco nebudete vediet poskytnut, tak vas vymenia:)
.
teoreticky sa to da vyriesit tym, ze si narazite 20 rocne pipky.. a pri dosiahnuti rizikoveho veku cca 25-30r. ich vzdy vymenite za novy model. no s pribudajucim vekom to bude tazsie a tazsie
btw. rozvod - dnes sa rozviest je lahsie ako lusknut prstami. najvacsie problemy vznikaju pri deleni majetku (napr. byt na hypeteku) a pri detoch. a tieto problemy maju aj pary zijuce nadivoko
Kathleen:
.
Odporcovia manzelstva: ako muz velmi dobre rozumiem a chapem potrebu "vyskusat" co najviac zien... taktiez chapem situaciu, ked prestane mat vztah tie prave grady.. tak si proste dame "ahoj" a ideme hladat vzrusenie inde. sam viem, ze do takehoto nezazivneho stereotypu moze padnut aj moj vztah/manzelstvo - a dufam, ze sa v tom okamihu zachovam spravne..
.
vami vysneny system rotacie partneriek ale nemoze fungovat vecne - pokial si budete hladat rovnocenne partnerky. zeny maju od prirody v sebe zabudovane biologicke hodiny, ktore s vekom tikaju hlasnejsie a hlasnejsie. zacnu uvazovat nad dietatom, vybudovanim domova - a ked im take nieco nebudete vediet poskytnut, tak vas vymenia:)
.
teoreticky sa to da vyriesit tym, ze si narazite 20 rocne pipky.. a pri dosiahnuti rizikoveho veku cca 25-30r. ich vzdy vymenite za novy model. no s pribudajucim vekom to bude tazsie a tazsie
btw. rozvod - dnes sa rozviest je lahsie ako lusknut prstami. najvacsie problemy vznikaju pri deleni majetku (napr. byt na hypeteku) a pri detoch. a tieto problemy maju aj pary zijuce nadivoko
Kathleen:
..ale ked zatajis predoslych majitelov, buracku alebo stocis kilometre.......potom uz len vyvstava otazka, ci kazdou jazdou klesa hodnota auta.
Presne preto preco zeny potrebuju zahojenych chlapov z autom
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
JV, dovolim si oponovat ti. Poznam par chalanov, ktori maju pekne, fakt krasne baby, ktore su navyse aj rozumne a nechcu po nich, ani drahe auta, ani aby mali plne penazenky penazi, resp. zlate VISA karty, takze by som negeneralizoval.
A mozem to aplikovat na seba. Nie som ziadny milionar, mam obycajny 2-izbovy byt (prerobeny kompletne na 3 izbovy), auto Skoda Octavia II a povedzme, ze zarabam celkom slusne. Napriek tomu mam priatelku, ktora pochadza z podmienok, na zaklade ktorych by podla tvojho porovnania so mnou nemala co hladat. A napriek tomu je to opacne. Sme spolu o chvilku uzasnych 10 mesiacov, a myslim si, ze ju absolutne netrapi, ci mam 10, 100 alebo 1000 EUR. Nie je to o tom, ze vsetky zeny hladaju u chlapov najprv peniaze, a az potom vsetko ostatne..
A mozem to aplikovat na seba. Nie som ziadny milionar, mam obycajny 2-izbovy byt (prerobeny kompletne na 3 izbovy), auto Skoda Octavia II a povedzme, ze zarabam celkom slusne. Napriek tomu mam priatelku, ktora pochadza z podmienok, na zaklade ktorych by podla tvojho porovnania so mnou nemala co hladat. A napriek tomu je to opacne. Sme spolu o chvilku uzasnych 10 mesiacov, a myslim si, ze ju absolutne netrapi, ci mam 10, 100 alebo 1000 EUR. Nie je to o tom, ze vsetky zeny hladaju u chlapov najprv peniaze, a az potom vsetko ostatne..
-
Bushido
Medium Professional
Ja som prakticky bezdomovec, bývam na ubytovni a nemám ani auto... A tiež mám peknú kočku 
lumir
rozvodom konci 50perc manzelstiev. Manzelstvom vznika BSM, rozvodom zanika.
rozvodom konci 50perc manzelstiev. Manzelstvom vznika BSM, rozvodom zanika.
-
KaptMichal
King
Nieje sa čo diviť, že 50% manželstiev zaniká, keď ľudia majú čas akurát na prácu, cestu do/z práce, krátky relax doma a splácanie hypotéky za byt. Takto naozaj 50% manželstiev nemôže exsistovať. A hlavne keď teraz je trend, že sa berú po pol roku a sotva sa poznajú...
som nad tymi milenkami ako to s nimi byva trochu rozmyslal. Analyzoval som svoje skusenosti a pozorovania plus skusenosti kolegov z troch zamestnani a zhrnul by som to velmi zjednodusene asi takto:
Akonahle sa chlap dostane na veduce miesto, tak v kolektive jeho podriadenych sa casto velmi rychle vyprofiluje aspirantka na milenku, s tym ze obe strany vedia vo co go. Chlap si chce uzit a zena ziskat vyhody, vecsinou povysenie a zlepsenie platu. Kedysi som si myslel ze je to len take literarne klišé, ale dnes musim povedat ze je to uplne bezna vec, dokonca je problem najst muza /zenateho/ na veducom mieste ktory by nemal aspon nejaky jeden kratky romanik.
Co som tym chcel povedat? Ze zeny- milenky v tomto trojuholniku vobec nebyvaju nevinne a iba "zhodou okolnosti", naopak, idu do toho vedome, dufaju ze okrem materialneho zlepsenia sa pri troche stastie postasti aj nejake to "bejbatko". Osobne poznam par riaditelov co sa takto v pomerne mladom veku dostali k celkom uctyhodnemu poctu deti s roznymi kolegynami
a vecsinou aj naslednemu rozvodu. Aj ked pomerne casty jav je ze manzelka existenciu mileniek potichu trpi a tvari sa ze o nicom nevie.
Akonahle sa chlap dostane na veduce miesto, tak v kolektive jeho podriadenych sa casto velmi rychle vyprofiluje aspirantka na milenku, s tym ze obe strany vedia vo co go. Chlap si chce uzit a zena ziskat vyhody, vecsinou povysenie a zlepsenie platu. Kedysi som si myslel ze je to len take literarne klišé, ale dnes musim povedat ze je to uplne bezna vec, dokonca je problem najst muza /zenateho/ na veducom mieste ktory by nemal aspon nejaky jeden kratky romanik.
Co som tym chcel povedat? Ze zeny- milenky v tomto trojuholniku vobec nebyvaju nevinne a iba "zhodou okolnosti", naopak, idu do toho vedome, dufaju ze okrem materialneho zlepsenia sa pri troche stastie postasti aj nejake to "bejbatko". Osobne poznam par riaditelov co sa takto v pomerne mladom veku dostali k celkom uctyhodnemu poctu deti s roznymi kolegynami
-
Bushido
Medium Professional
K tejto téme by som sa tiež rád vyjadril.
Poznám dvoch ľudí, ktorý majú partnerky, ale sú závislý na sexe. A pri tom nepotrebujú, aby ich sexuálna partnerka bola niečím výnimočná, či už sa jedná o výzor, alebo o rozum, či nejaké sociálne postavenie. Ďaľšia zaujímavosť je, že títo moji známy neovplívajú vysokým postavením, nie sú teda ani bohatý, ani úspešný. Sú to bežný ľudia, ktorý majú svoju partnerku (ich partnerky taktiež poznám a sú to sympatické baby).
Nemyslím si teda, že týmto chalanom vo vzťahu niečo chýba. S jedným som sa o tom rozprával a priznal si, že to nieje správne, ale on si jednoducho nevie pomôcť.
Taktiež je zaujímavá "taktika" jedného z nich. On sa netají pred babami svojím terajším vzťahom, čo je na jednej strane chválihodné, nakoľko dotyčnú sexuálnu partnerku upozorní, že nieje otvorený vzťahu, no tam vzniká problém, pretože dotyčná sexuálna partnerka to vníma podľa môjho názoru úplne naopak.
Vysvetlím: predstavujem si to nejak tak, že baba sexuálny styk s týmto chalanom považuje za akési morálne víťazstvo nad jeho terajšou partnerkou, čím v nej vzniká nádej, že by ju mohla nahradiť. V tomto prípade je ochotná robiť pre toho chalana naozaj takmer čokoľvek, čo pozorujem na jeho terajšej milenke. Taktiež som si všimol na inej babe, ktorej v opitosti povedal o svojich úletoch, ktorých naozaj nebolo málo a taktiež jej to nevadilo.
Ale to už trochu odbáčam od témy. Tých dôvodov nevery je samozrejme viac, ale toto bola taká vsuvka moja.
Poznám dvoch ľudí, ktorý majú partnerky, ale sú závislý na sexe. A pri tom nepotrebujú, aby ich sexuálna partnerka bola niečím výnimočná, či už sa jedná o výzor, alebo o rozum, či nejaké sociálne postavenie. Ďaľšia zaujímavosť je, že títo moji známy neovplívajú vysokým postavením, nie sú teda ani bohatý, ani úspešný. Sú to bežný ľudia, ktorý majú svoju partnerku (ich partnerky taktiež poznám a sú to sympatické baby).
Nemyslím si teda, že týmto chalanom vo vzťahu niečo chýba. S jedným som sa o tom rozprával a priznal si, že to nieje správne, ale on si jednoducho nevie pomôcť.
Taktiež je zaujímavá "taktika" jedného z nich. On sa netají pred babami svojím terajším vzťahom, čo je na jednej strane chválihodné, nakoľko dotyčnú sexuálnu partnerku upozorní, že nieje otvorený vzťahu, no tam vzniká problém, pretože dotyčná sexuálna partnerka to vníma podľa môjho názoru úplne naopak.
Vysvetlím: predstavujem si to nejak tak, že baba sexuálny styk s týmto chalanom považuje za akési morálne víťazstvo nad jeho terajšou partnerkou, čím v nej vzniká nádej, že by ju mohla nahradiť. V tomto prípade je ochotná robiť pre toho chalana naozaj takmer čokoľvek, čo pozorujem na jeho terajšej milenke. Taktiež som si všimol na inej babe, ktorej v opitosti povedal o svojich úletoch, ktorých naozaj nebolo málo a taktiež jej to nevadilo.
Ale to už trochu odbáčam od témy. Tých dôvodov nevery je samozrejme viac, ale toto bola taká vsuvka moja.
To co pise gogo956 je zname pre karieristov a nie je to ziadnym tajomstvom. Nic to ale nenapovedalo k teme a o tom preco muzi chcu alebo potrebuju milenky.
-
Bushido
Medium Professional
Peťka, aby si to pochopila, väčšine chlapov proste jeden pekáč nestačí... Omrzí ich to...
petka89
muzi su proste viac sexualne zalozeni a viac promiskuitni, tuzime mat sex s mnohami pritazlivymi zenami, je to nasa prirodzenost- niekoho viac a niekoho menej. Nema to moc spolocneho s tym ci terajsia partnerka je krasna a super v posteli.
muzi su proste viac sexualne zalozeni a viac promiskuitni, tuzime mat sex s mnohami pritazlivymi zenami, je to nasa prirodzenost- niekoho viac a niekoho menej. Nema to moc spolocneho s tym ci terajsia partnerka je krasna a super v posteli.
proste všetko ako má byť u kazdeho je to ine.... ked je vsetko ako ma byt nepotrebuje milenku .... aspon hovorim za seba (sice ja by som ju nehladal aj keby to tak nebolo)NoGoodAdvice napísal:Minule som sa zamýšlala nad touto otázkou a chcela by som počut aj vaše názory. Sú prípady keď sa po svadbe/po dieťati prestane žena o seba starať, odmieta manžela, ignoruje ho.. Vtedy by som toho chlapa vedela pochopiť. Ale neviem pochopiť to, keď má doma muž krásnu ženu, harmóniu, proste všetko ako má byť a aj tak si nájde milenku. Majú to muži zakódované že celý život s jednou ženou proste nejde alebo je to istý druh samopašnosti prípadne pridania do života trocha vzrušenia? Myslíte si že existujú takí muži čo to skrátka nepotrebujú alebo taký chlap neexistuje?
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2012, 13:24)
na to si ako prisliel.... skor si myslim ze zeny maju len menej prilezitosti ked sa vydaju ..... sexualne zalozenie a promiskuita je indivindi....gogo956 napísal:petka89
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2012, 13:25)
...ja som za vernost .... niekedy aj jedna zena je moc (nemislim tym po sexualnej stranke)
Také nemám ani medzi kamarátkami a nie ešte medzi partnerkami... Zrejme sa pohybuješ v spoločnosti povrchných ľudí, tak sa nečuduj.JV napísal:Presne preto preco zeny potrebuju zahojenych chlapov z autom
Malo skuseny muzi potrebuju milenky, ja som nikdy nechcel ani mat nebudem, jedna zena uplne staci a ked nestaci zahodit a treba hladat druhu, nechapme naco by som zo sebou nosil 2 zbytocne veci, ktore vyuzijem len na polovicu, radsej jednu a poriadne.
-
TommyHot
Addict
Nikdy som nemal milenku a ani nic take nechcem. Ak mi nevyhovuje partnerka tak ju poslem do riti, ale nebudem ju podvadzat...
V PODSTATE VAS CHLAPI AJ DOCELA CHAPEM STE LOVCI...... NO I TAK SI MYSLIM, ZE KED SA CHLAP ZALUBI NERIESI MILENKY NAKOLKO AK CHCE ABY MU ZENA PATRILA A BOLA LEN JEHO MUSI TO BYT OBOJSTRANNE.audiotrack otazka, MAS DIEVCA? otazka dva, poznas a vies bez problemov balit a komunikovat s neuveritelne krasnymi dievcatami? otazka tri, mas neuveritelne krasnu zenu, aj podla ostatnych, ci len podla seba? STATOCNE odpovedz.
ja ti kludne mozem, ano, ano, ano.
-- k tym tvojim prikladom. Kebyze niekoho zabijes a ti to za boha nedokazu, tak co? podla zakona SR si nevinny. Ci? ustavu necitas? za nevinneho sa povazujes dovtedy pokym ti nie je preukazana vina. Podobne je to aj s ostatnym. Ja sovju nepodvadzam, len ti tu rozpisujem ako to je. ja mam aston martin, a po skodovkach nepozeram . . .
a audio ja uvedomeny som, zjavne ty nie, lebo si nervozny a utocis.
a este par perliciek, Vsetko co nie je zakonom zakazane, je zakonom dovolene. A prava jedneho koncia tam kde zacinaju prava druheho. z tohoto jasne plynie ked si mal skusky z prava ze ty ked podvedies priatelku zo zakona si nic zle nespravil, je to uz len o tebe a tvojej hlavicke ze si MYSLIS ze si spravil zle. . . .
vies? ked nevies tak citaj, nie html kody ale zakon . . .
ZENA MA MUZA DOPLNAT AKO PEKNE AUTO A KVALITNE AUTO NO PREZENTOVAT MUZA KED V PODVEDOMI CITIS ZE NIECO NIE JE OK SA NEDA NA 100% . SAMA SA PYTAM JE LEPSIE BYT MILENKOU ALEBO ZENOU KTORA DOMA CAKA S DIETATOM ?????
OTAZKA PRE NEVERNIKOV - VIE SA MUZ ZAMILOVAT DO MILENKY ?
- DOAZE Z POSTU MILENKY UROBIT PARTNERKU ?
dAKUJEM ZA ODPOVEDE
nie kazdy je typ na vztah a lasku.
kamos mal dlhsi vztah ked bol mladsi, po dlhsej dobe ho to omrzelo,
chodil za suknami a dal mi za pravdu ze si chce radcej uzivat
poznam aj takeho co je proste frajer ale dnu je makky, teda uprednostnuje zalaskovanie
stava sa aj dost casto ze si poviete, jaka supa caja s takym smiesnym sasom? bud je tam laska alebo laska k peniazom
kamos mal dlhsi vztah ked bol mladsi, po dlhsej dobe ho to omrzelo,
chodil za suknami a dal mi za pravdu ze si chce radcej uzivat
poznam aj takeho co je proste frajer ale dnu je makky, teda uprednostnuje zalaskovanie
stava sa aj dost casto ze si poviete, jaka supa caja s takym smiesnym sasom? bud je tam laska alebo laska k peniazom
Podla mna vsetko zavisi ako je chlap obletovany babami a samozrejme to plati naopak ako je baba obletovana chalanmi...ako prikald uvediem kamosa ktory vyzoro nevyzera moc dobre ale zase je to dobre chalanisko, tiez ma priatelku a raz boli na nejakej oslave kde sa zobrali chalani a sli do bordelu jedinny on sa pri dverach otocil a isiel domov k svojej priatelke so slovami ze by ju nevedel podviest ( podla mna je to tak ze vie keby ju stratil je pekne v prdeli) ale zase mam kamosa ktory vyzoro je fakt ze okej pricom aj on ma priatelku ale furt je na socialnych sietach a stretava sa a sexuje s inymi babami pricom podla jeho slov vie ze robi zle ale on musi si takto "uzivat" ( presny opak prveho on ked strati frajerku nebude mat problem si naist druhu, pripadne on ani nepotrebuje) to iste plati aj o dievcatach a plati to vseobecnosti, niekto si vztah drzi zubami nechtami a niekomu to je jedno /samozrejme najdu sa aj vinimky/