Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
feuer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feuer »

Ja skôr myslím že tá dvoja je Já jsem ty a ty jsi já

Ostatné ani netuším
TiGeeR
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TiGeeR »

feuer napísal:Ja skôr myslím že tá dvoja je Já jsem ty a ty jsi já

Ostatné ani netuším
Jasné , to je ono , Dik Moc .

//autoeditácia príspevku ( 20 Sep 2009, 13:53 )
Plasmon napísal:2.Skus Žába k zulíbání. :)
Uz mam , ale dakujem aj tak , uz som pozrel , super film :-)) Je to dost podobny mojim zanrom takze THX aj tebe ;-)
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

Dneska som videl film, no neviem jeho názov, film bol z vojenského prostredia kde ukazovali nemcov. Ukazovali 20 spolužiakov, ktorí išli do vojny hneď po zmaturovaní, nakoniec jeden písal list poslednému živému, ktorému písal a postavil sa a nakoniec ho v tej chvíli zastrelili. Odznela v ňom veta 13-mŕtvi,4-pohrešovaní,1-v blázninci a nažive sme ostali len ty a ja. Zo začiatku ich mal jeden prísny mazák, ktorý nebol spravodlivý a potom ho poslali tiež medzi vojakov kvoli tomu, že nejakí noví vojáci kvoli nemu skoro prišli o život. Snáď toto stačí, ďakujem dopredu.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

Lukáš Kumančík napísal:Dneska som videl film, no neviem jeho názov, film bol z vojenského prostredia kde ukazovali nemcov. Ukazovali 20 spolužiakov, ktorí išli do vojny hneď po zmaturovaní, nakoniec jeden písal list poslednému živému, ktorému písal a postavil sa a nakoniec ho v tej chvíli zastrelili. Odznela v ňom veta 13-mŕtvi,4-pohrešovaní,1-v blázninci a nažive sme ostali len ty a ja. Zo začiatku ich mal jeden prísny mazák, ktorý nebol spravodlivý a potom ho poslali tiež medzi vojakov kvoli tomu, že nejakí noví vojáci kvoli nemu skoro prišli o život. Snáď toto stačí, ďakujem dopredu.
All Quiet on the Western Front (1979)

//nz ;)
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

THX, je to ono.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Caute, hladam film v ktorom bol chlapik od narodenia v jednom hranom meste kde boli vsetci herci a vsetko tam bolo napoanovane..

na konci isiel lodkou cez more a na konci boli dvere, on do nich po chvilke vstupil a tam bola rezia atd. atd..

este si pametam ze kazdy den si rano v stanku kupil noviny a potom isiel do roboty no jedneho dna sa nieco zmenilo a prisiel na to.

//autoeditácia príspevku ( 26 Sep 2009, 19:30 )
aha, je to Truman show..
TiGeeR
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

GOLF FILM

Príspevok od používateľa TiGeeR »

Zdravím , raz som videl film ... Tuším z časti o golfe . Bol golfista a trénoval ho profi golfér kamarát , ktorý zomrel . Ukázal mu základy a raz ho zobral do takého ako keby ... neviem čo to bolo .. taký golfový parčík a tam taký prístroj ... on to nezvládol , ale na konci filmu , súťažil ten golfista z nepriateľom , a zrútila sa golfová hrádza a v pravidlách bolo že to čo spadne , hra pokračuje ďalej.Tak musel na jeden odpal zdolať celú tú hrádzu a dostať loptičku do jamky ... Boli to dospelí ľudia. Ďakujem .
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

Happy Gilmore?
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DoperMTA »

Caute, potreboval by som vediet nazov filmu, ale neviem z ktoreho roku je a pamatam si s toho len ze pozvu takeho cernocha s dlhsimi vlasmy na polovacku, ale nakoniec to bude lov na neho no a on na konci prezije, lebo ich vsetkych povrazdi a este co si s tade pamatam tak ze jednemu nieco spravi s motorkou a ten ked nastartuje tak mu to odtrhne nohy a este jeden zaber ako striela z gulometu do stromu, aby sa dostal na druhu stranu priepasti.
Nepoznate niekto prosim?
Empatik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Empatik »

pippo napísal:Happy Gilmore?
Jasné ďakujem ti Pippo ...

//autoeditácia príspevku ( 18 Oct 2009, 19:47 )
Zdravím , hľadám film ... Pamatám si iba pár ústrižkov z neho ...

Bolo to tak že ... asi 6 ľudia ... (žena-(tuším pilotka) ) muži a dve decká (baba a chalan) mohli mať asi 6-7 rokov boli na malom letisku ... opustenom (bol sneh , kalamita nemohlo sa lietať ) , bola to miestnosť . Potom tam prišli policajti s utečencom a nemohli sa dostať preč lebo snežilo. Ten utečenec šiel na vecko ... Stala sa tam vražda (paranormalna) a zmizol ako kyselian ... celý film sa potom vyvíjal KTO Z KOHO ,, z ľudí sa stávali príšeri (podobali sa na ALFA) aj tie dve decká boli príšeri ... nakoniec ostala ta žena - pilotka s takým mužom a nevedeli kto ma komu veriť , bol tam aj černoch , toho príšera zabila ... fakt si ďalej nepamatám ... keby ste mi ešte dali nejakú otázku , vedel by som si možno spomenúť .

//autoeditácia príspevku ( 18 Oct 2009, 19:49 )
Zdravím , hľadám film ... Pamatám si iba pár ústrižkov z neho ...

Bolo to tak že ... asi 6 ľudia ... (žena-(tuším pilotka) ) muži a dve decká (baba a chalan) mohli mať asi 6-7 rokov boli na malom letisku ... opustenom (bol sneh , kalamita nemohlo sa lietať ) , bola to miestnosť . Potom tam prišli policajti s utečencom a nemohli sa dostať preč lebo snežilo. Ten utečenec šiel na vecko ... Stala sa tam vražda (paranormalna) a zmizol ako kyselian ... celý film sa potom vyvíjal KTO Z KOHO ,, z ľudí sa stávali príšeri (podobali sa na ALFA) aj tie dve decká boli príšeri ... nakoniec ostala ta žena - pilotka s takým mužom a nevedeli kto ma komu veriť , bol tam aj černoch , toho príšera zabila ... fakt si ďalej nepamatám ... keby ste mi ešte dali nejakú otázku , vedel by som si možno spomenúť .

//autoeditácia príspevku ( 18 Oct 2009, 19:49 )
Este si z tade pametam ze tusim sa tie priseri nedali zabit tak nasli taku bazuku (ale nebol v nej naboj ) ale vzduch ktory vytlacil tupriseru ... tusim to strelil cernoch a bol napoli mrtvy ... bola to akokeby vzduchova bazuka ...
feuer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feuer »

Hladam film z obdobi križiackých výprav. Hlavná postava bol beloch ,blondika s dlhými vlasmi ,ktoré si potom ostrihal a jeden vynálezca. Ten vynálezca zostrojil nejaký stroj na oheň .Jednoducho chrlil ,ale potom sa dal na stranu križiakov
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

xanderhell napísal:Caute, potreboval by som vediet nazov filmu, ale neviem z ktoreho roku je a pamatam si s toho len ze pozvu takeho cernocha s dlhsimi vlasmy na polovacku, ale nakoniec to bude lov na neho no a on na konci prezije, lebo ich vsetkych povrazdi a este co si s tade pamatam tak ze jednemu nieco spravi s motorkou a ten ked nastartuje tak mu to odtrhne nohy a este jeden zaber ako striela z gulometu do stromu, aby sa dostal na druhu stranu priepasti.
Nepoznate niekto prosim?
tu to mas :)
http://www.csfd.cz/film/2385-hra-o-prez ... -the-game/
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DoperMTA »

Super to je ono, uz som myslel ze si to nepozriem, dakujem Ti velmi pekne.
moj-macik13
Novice
Novice

film.pre deti

Príspevok od používateľa moj-macik13 »

hladam film ktory vysielala stv us dost davno,,,,odohraval sa v minulosti a bol o jednej rodine ktora sa po smrti manzela musela vystahovat s domu do lesa nemali na jedlo tak deti chodili aj zobrat,,,je to slov film na konec filmu sa vsetci stretli v tej svojej chatrci a opekali myslim ze zemiaky dakujem
masino
Light Professional
Light Professional

hladam film ktoreho som videl iba zaciatok....
Bolo to o nejakych hracoch, alebo svindleroch...
zacalo to tak ze zenska prisla na pumpu a stratila tam akoze prsten a slubila chlapkovi co tam pracuje, ze ak ho najde tak mu da odmenu 3000 dolarov.
on jej slubil ze sa ho pokusi najst... ako bol na pumpe tak videl nejakeho bezdomovca ako tento prsten nasiel.. isiel za nim a dal mu ale 1000 doalrov za ten prsten...
potom ukazali, ze ten bezdomovec bol vlastne len komplic s tou zenskou co tam ten prste akoze stratila..
dalej som to uz nevidel.. neviete ako sa to vola?
brm
Darca
Darca

Re: film.pre deti

Príspevok od používateľa brm »

moj-macik13 napísal:hladam film ktory vysielala stv us dost davno,,,,odohraval sa v minulosti a bol o jednej rodine ktora sa po smrti manzela musela vystahovat s domu do lesa nemali na jedlo tak deti chodili aj zobrat,,,je to slov film na konec filmu sa vsetci stretli v tej svojej chatrci a opekali myslim ze zemiaky dakujem
Žeby Čenkovej deti? :D
http://www.csfd.cz/film/185283-cenkovej-deti/
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

masino napísal:hladam film ktoreho som videl iba zaciatok....
Bolo to o nejakych hracoch, alebo svindleroch...
zacalo to tak ze zenska prisla na pumpu a stratila tam akoze prsten a slubila chlapkovi co tam pracuje, ze ak ho najde tak mu da odmenu 3000 dolarov.
on jej slubil ze sa ho pokusi najst... ako bol na pumpe tak videl nejakeho bezdomovca ako tento prsten nasiel.. isiel za nim a dal mu ale 1000 doalrov za ten prsten...
potom ukazali, ze ten bezdomovec bol vlastne len komplic s tou zenskou co tam ten prste akoze stratila..
dalej som to uz nevidel.. neviete ako sa to vola?
myslim, ze sa vola Shade.
masino
Light Professional
Light Professional

quancej napísal:myslim, ze sa vola Shade.
je to ono super dikes :)
Empatik
Medium Star
Medium Star

Surféri - banky

Príspevok od používateľa Empatik »

Videl som už viackrát tento film , bol o SURFÉROCH , čo prepadávali banky ... hlavný aktér bol chlapík čo sa chcel naučiť surfovať aj si ho zavolali na párty a tak ... (tuším bol policajt ) a raz ho zavolali na jeden prepad banky a musel ísť s nimi ... a ešte na konci si pamätám , že jeden hlavný tých prepadačov si nechcel ujsť jednu največšiu vlnu života tak v noci sa stretli ( to už bolo na konci filmu ) ... neviete náhodou názov tohto filmu ?
Napísať odpoveď