Nie, nie je to Captain Tsubasa. To maš pomylene. "Benžamen" (Benjamin), ktory chodil u nas je francuzska rozpravka L'École des champions (u nas išlo pod nazvom Šampion):audiotrack napísal:
ben 10, Captain Tsubasa, a myslím že u nás to bolo preložené ako benjamín. Všade sa to inač volalo
Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Nazov
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Zdravim, hladam nazov filmu, v ktorom hral pravdepodobne hlavnu postavu Al Pacino a viem, ze tam hral nevidiacu postavu. Bohuzial to je vsetko co o tom filme viem. Myslim, ze patril medzi starsie filmy. Za hocijake tipiy dakujem.
-
krankenwagen
Professional
ano to je presne ono dakujem 
Zdravim, hladam taky film, kde bola skupina/dvojica ludi, ktori nasli nejaku staru mapu, ktora ukazovala na 'vysnivany ganjaland' a tak sa tam vybrali a hladali ho. Poznate niekto nieco take? Rozpravali o tom kamarati na Uprisingu a znie to fajn, len neviem ci si to nevymysleli..
dik
-
Ryan Giggs
VIP
nazdar ludia, potreboval by som pomoc s hladanim jedneho filmu je z nedalekej buducnosti kde sa uz nepouzivaju moderne zbrane ale iba luky a mece atd. a je tam jeden chalan ktory ovlada nejake bojove umenie s takymi kratkymi palicami a spoji sa tam s takym gangom a bude bojovat s chlapikom ktory chce rozlustiti to bojove umenie ktore toho chalana ktore ho naucil jeho majster a ziskat nejaku knihu od neho a ten chlapik bude nejaky vodca armady svetovej dakujem za pomoc fakt ju potrebujem hladam to uz asi rok 
-
Pindo01
Light Expert
Caute hladam film co bol cez 90 roky ale neviem si spomenut bol to taky katastroficky aj dobrodružny film co havarovalo lietadlo a jedna zena to prežila s tej havarie lietadla ze padala s velkej vysky do pralesa a bola priputana k sedadlu a tak sa to zacalo a potom sa pretlkala pralesom a rozny dobrodružstvami sa stretla napr. larvy s chrbata si vyberala no dost sa mi pacil ten film aj mojej rodine ak niekto ho najde velmi ma poteši
a poslite potom sem link kujeeeeeeeeem 
-
Grim
Darca
...link ti sem môžme dať jedine na CSFD alebo IMDB...ak si čakal že ti sem dá niekto link na Warxtreme, lamky, cztorrenttracker alebo na rapidshare, tak to si na zlom mieste...
-
Pindo01
Light Expert
Ok Grim ak vieš ako sa vola ten film tak jasne kludne mi daj ten link s csfd bude mraadGrim-Reaperka napísal:...link ti sem môžme dať jedine na CSFD alebo IMDB...ak si čakal že ti sem dá niekto link na Warxtreme, lamky, cztorrenttracker alebo na rapidshare, tak to si na zlom mieste...
Cawko, hladam jeden film ale neviem jeho názov, nevedel by mi niekto pomoct? Davali ho uz davnejsie v TV. Bol o dvoch dievcatach, ktore chodili na tu istu skolu a nemali sa rady. Neviem, asi sa pobili alebo nieco znicili pri hádke a za trest sa museli vymenit, zit v rodine tej druhej... Ak by niekto vedel názov nemohli by ste mi napísat názov na môj mail: [email protected] Dakujem.
-
casualties
Medium Expert
Hľadám názov rozprávky alebo také niečo, ono to tuším chodilo v relácii KAKAOVNÍCI na Markíze, že bol ten seriál pre deti filmový a taký malý mužíček bol nakreslený a on býval tuším s dedkom v nejakom byte a ten dedko mu spravil aj takú malú lodičku a ten mužíček sa v nej húpal atď. zdá sa mi, že ten mužíček mal oranžové vlasy a dokázal tuším aj byť neviditeľný, keď k nim prišla nejaká návšteva...neviem či som to dobre popísal, ale inak už neviem 
-
casualties
Medium Expert
díky moc!!spojka13 napísal:casualties
Majster Eder a škriatok Pumuckl
http://www.csfd.cz/film/118479-meister- ... n-pumuckl/
-
JeffHardyy
Light Professional
hľadám film v ktorom išlo o to že bol tuším 30 ročny dospely chalan čo hral baseball ale trafily ho loptičkou do hlavy a prebudil sa v roku tuším 1975 ked bol ešte malý so svojou bandou deciek a chceli vyhrať ihrisko lebo ho chcel odkupiť nejaký boss 
-
JeffHardyy
Light Professional
ano presne to...dík kamo 
-
JeffHardyy
Light Professional
ešte by som potreboval jeden názov filmu,dám stručný opis: bol jeden chalan ktorý tancoval breakdance ale niečo sa nepodarilo a padol na hlavu a upadol do komy na 20 rokov tuším,potom sa prebudil,svet sa zmenil a on chcel stale vyhrať tu sutaž v breakdance
-
RATZINGER666
Darca