Preco foti K610i tak strasne nekvalitne fotky?
Preco foti K610i tak strasne nekvalitne fotky?
Mam SE K610i a zistil som ze pri slabsich svetelnych podmienkach to foti strasne skarede fotky (to jest strasne zrno - cerveno zelene male bodky) napr v miestosti, pri umelom osvetleni (aj ked sa nastavi ze ziarovkove svetlo, alebo ine...stale to iste, nic nepomaha).
Jedine co sa stym da este ako tak fotit je von, ale musi svietit slnko a byt bezoblacno, len vtedy sa na tie fotky da pozret aj v PC. Neviem, ale radsej mohli spravit nieco s tym aby sa dalo fotit aj za menej priazniveho pocasia, a nie tam davat 2 megapixle.
Jedine co sa stym da este ako tak fotit je von, ale musi svietit slnko a byt bezoblacno, len vtedy sa na tie fotky da pozret aj v PC. Neviem, ale radsej mohli spravit nieco s tym aby sa dalo fotit aj za menej priazniveho pocasia, a nie tam davat 2 megapixle.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pred par dnami som porovnaval foto z mojho K610i a kamaratovej Nokie, uz neviem co to bolo a je to dost vidiet. Ale myslim, ze s tym nic nespravis, jedine ak budes fotit za dobreho svetla. Uz dost, ze tak maly fotacik, ktory je v telefone dokaze robit snimky, ale aby ich robil aj za menej svetla, tak to este nejaky ten rok potrva. Napokon ISO 1600 nemaju ani lepsie fotaky, ktore stoja 15 tisic.
tak to sa mýýýýliš videl si fotky s n73 alebo n95 tak to by si mal vidieť čo je fotka k610i je hrozný telefón hm kamoš mal w810i inak skoro to isté ako k 750i a fotky boli velmi pekné a s k800i čo má teraz sú tiež pekné len treba vedieť s tým robiť. Mne osobne sa páčie fotky s n73 na to nemá zatial nič hm a to sa teším na fotky s n95 tam je 5 mpix a to už bude niečo. žiadny telefon nefití dobré fotky ak nemá autofocus. Jak máš autofocus a nehýbeš moc s telefonom tak sú fotky až primoc pekné a a k sa pohráš ešte aj s tým neviem akosa to volá tie somarinky čo sú tam tak je to moc dobré 
-
hornblower
Light Professional
-
qwerty-xyz
PRAVEZE robi dobre...pretoze ked sfotis s prisvetlenim tak nevidno az tak nadherne ale vidno dobre,zato ked svotis s K800i s bleskom tak to vyzera takto svotis si kamosa s bleskom a vidno iba jeho je cely biely..a v pozadi tma. Ked sfotis s k750-tkou tak vidno normalne aj kamosa aj pozadie. Ver mi mam pri sebe obidva telefony.will.i.am napísal:tak ja mam K750i a ten ma autofocus a ked nemas dobre svetlo ta mozes si aj prisvetlit ta ti nic nepomoze... jednoducho vonku robi nadherne fotky, porovnatelne s digitalom, ale v miestnosti nie...
ale je pravda,ze ked sfotim s bleskom cisto v tme tak vidno super.
optika je podla fotiek minimalne tak welka ako k800 & navyse znackova,carl zeiss vario tessar...to hovori o vsetkom,akurat to doyeb@ali s tym ze tam neni xenonhornblower napísal:bullshit pokial nebude poriadna optika tak to moze mat aj 10Mpix a fotky budu onicom. Silne pochybujem, ze s takou malou cockou to niekedy bude dobre. Ale zase na druhej strane na momentky to staci. Na nejake party to je pohodka.
ano, videl, pouzival som n73 tyzden.Matej18 napísal:tak to sa mýýýýliš videl si fotky s n73 alebo n95 tak to by si mal vidieť čo je fotka
nehovorim, ze na momentky, ked nie je fotak poruke a pod to nestaci, sam fotak v mobile hodne vyuzivam, ale stale treba mat na pamati, ze velke ocakavania vedu k velkym sklamaniam.
KXX
tak napriklad co som videl na zivo a porovnaval fotky v PC tak SE k510 nastavene 1,3 Mpix je fotka horsia ako na K610 nastevene na 1 Mpix , doplnam ze kvalita pri oboch fonoch bola nastavena na "vysoka" a dokonca co som si vsimol tak 1,3 Mpix fotky z K510 boli take velke v kb, ako na 2 Mpix K610 fotke,takze je to aj horsie 
-
hornblower
Light Professional
tento carl zeiss je optika do mobilu a nemozes porovnavat s optikov v skutocnom fotaku. Tak alebo ona je to nic moc. Uz to pochopte.low-rider napísal:optika je podla fotiek minimalne tak welka ako k800 & navyse znackova,carl zeiss vario tessar...to hovori o vsetkom,akurat to doyeb@ali s tym ze tam neni xenon