Preco mladych ludi nebavi zivot???

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

preco ich nebavi zivot? velky vplyv medii, lenivost, zla vychova, znudenost, to je vysledkom destskych alkoholikov a narkomanov ci samovrahov :wink:

konkretne ja viem vzdy co robit, nudim sa malo kedy, vacsinou tak v skole...skratka nemyslim si zeby ma zivot nebavil...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Sheep napísal:preco ich nebavi zivot? velky vplyv medii, lenivost, zla vychova, znudenost, to je vysledkom destskych alkoholikov a narkomanov ci samovrahov :wink:

konkretne ja viem vzdy co robit, nudim sa malo kedy, vacsinou tak v skole...skratka nemyslim si zeby ma zivot nebavil...
tiež si myslím, život je pekný a každý deň sa človek niečomu naučí, možno niekoho sympatického spozna atd., proste život je krátky a preto treba žiť najlepšie ako sa dá :wink:

btw. teda ja sa aspon snažím :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ked tieto deti z toho vyrastu budu sa zamyslat nad dalsou generaciu ako take nieco mozu povedat a pritom ich nenapadne ze boli take iste. proste mlady ludia cakaju od zivota vela a zistuju ze nic nieje zadarmo :)
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Tušímže je problemom, že si nevedia nájsť alebo neobjavili zmysel života, to prečo sa oplati každé ráno vstavať z postele s úsmevom na tvári ako napr. láska a pod.
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

MGSnake napísal:Deti su zhičkane, nič ich nebaví , nechcu sa dalej rozvíjat,a za to vsetko možu ich rodicia pretože ich neviedli k zodpovednosti a nevenovali im dostatok casu.Neviem ako ostatných ale mna baví každý jeden den, každá minutka lebo je to vzácne.Mne uplne stačí že zajdem do lesa teraz v jeseni a pokocham sa nadhernou prírodou, čerstvým vzduchom a nie ako tie dnesne deti.Von na prechádku "Mne sa nechce", pod na ryby "Bude tam nuda" nič ich nebaví iba pri počitaci a televizore sediet.A niet sa comu cudovat že ich to po case prestane bavit.Je to na zaplakanie :cry:
hmm no vidis to je aj moj problem... ja sa casto nudim, ale nie ze by som nechcel napr. ist do lesa, na ryby. prave naopak, chcel by som, lenze byvam v meste a zivot v meste je uplne na p... a este k tomu je take blbe pocasie, ze sa nemozem ist ani bicyklovat do parku, takze som vacsinu casu doma :? napriklad moj brat chodi hrat hokejbal, lenze mna nikdy nezobere, vzdy ma len odbije, proste ze som len male decko a on si ide za vlastnymi kamaratmi...
a dnes nahodou bolo celkom dobre pocasie, ale ani nevim s kym sa mam ist bicyklovat...akoze nie zeby som nemal kamratov, ale napriklad jeden moj dobry kamarat je cely den doma, ale jemu to nevadi, on cely den hra pocitacove hry alebo kuka telku, no a ked ho zavolam von, tak sa vyhovori, ze ho babka nepusti :?
keby byvam na dedine, urcite by som nemal podobne problemy, by som isiel do prirody... jedinou vyhodou je, ze maem vsetko blízko, skolu, robotu, obchody... :roll: ale radsej by som dochadzal a byval niekde mimo mesta :?
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

ja sporujem pravidelne hravam futbal chodievam von zahrat si behavam nepijem nefajcim som skratka sportovec ale dako v poslednej dobe ma to nebavi keby nemam takych kamaratov ako mam tak som psychicky v riti fakt
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Digital napísal:No to je problem , ale zmenit sa to bohužial nedá. Ved kedy sa viac zabavíš , ked pijes a hulis alebo ked hras futbal alebo sa bicyklujes... Aj ja radsej preferujem napr. to bikeovanie ale urcite sa viac zabavam pri nejakom opájaní. Podla mna neriesitelný problém
vies co nesuhlasim ono zalezi od tych ludi cu sa chcu zabavit bez chlastu alebo nie napr ja som clovek ktori nepije som uplny abstinent ale fest proste ja ani na silvestra abo tak nedam ani hlt sampanskeho no a ked sa ide von ver tomu ze mna by si ako prveho oznacil za opiteho proste kto chce sa vyhaluzi aj bez chlastu a nasmeje sa pritom ajajajaj a este si k tomu aj vsetko pamatam takze ono je to hlavne o ludocha ich pristupe k zabave

digo a kolko mas rokov ked si pre brata male decko a dalej napises ze mas robotu po ruke :-D btw najdi si nove hobby pipadne sa daj na horske bikovanie ;-) tam spoznas vela ludi a v ktorom meste byvas vlastne???
MGSnake
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa MGSnake »

FOR DIGO!:: no neviem kolko mas rokov ale napr. hrat na hudobny nastroj by si nechcel?Vie to zabit cas ale aj zabavit a je to aj osožne lebo to rozvíjatvoju osobnost a meni prístup ku všetkemu.Skus to! Ja byvam na dedine takže priznam sa vačšinu času strávim v garáži a opravujem motorky pre kamošov a aj pre mna.Ked niesom v garaži tak som bud v praci alebo niekde hrajem na mojich husličkách ktoré by som nikdy za nič nevimenil.POROZMYSLAJ!
orrim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa orrim »

Ja si myslim, ze mladych ludi nebavi zivot aj preto ze velmi skoro chcu dospiet a byt dospeli. Ja byvam na dedine, kde deti maju moznost ist do lesa, mame 2 futbalove ihriska, proste sa tu blbnut na kazdom rohu, ale deti 8-15 dajme tomu, chcu byt uz velke a opicia sa po svojich "vzoroch" po 18-20 rocnych ozranoch. Skratka, deti sa snazia detstvo preskocit a to je velka chyba. Ale aj my sme casto navine, ked povieme surodencom ze su male deti. Akoze niekedy to moze ist na nervy (neviem, ja som mladsi surodenec) ale deti by mali byt detmi a uzivat si zabavky typicke pre ich vek. Avsak, nechcem tym povedat, ze by sme ich nemali viest k zodpovednosti atd. Detom sa treba venovat, ale nechat ich nech maju detstvo naplnene cinnostami, kt. ich bavia.

A namargo mladeze, kde patrim uz aj ja asi :D Ja nemam pocit zeby ma nebavil zivot, ked mam zlu naladu pustim si jazz, lahnem si do postele a pozeram do stropu, alebo si lahnem v lese do travy. Bohuzial, nie kazdy vie odburat stres, ktoreho je v tejto dobe na kazdom kroku strasne vela. A preto ludi nebavi zivot, lebo maj v hlave skor starosti ako radosti zivota.
Beriem, ze existuju aj extremy, kedy je zivot velmi tazky, ale mladez vo vseobecnosti take problemy nema.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hmm... mozno teba nebavi.. mna bavi.. a ja ti polozim otazku.. mladych nebavi.. a dospelych uz hej ?? skor si myslim ze dospely pachaju samovrazdy a ine kktiny... :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Heh, nech hovoria za seba. Mna zivot bavi a nechcel by som este z tochto sveta odist. Negeneralizovat prosim. :)

A len tak dam otazku, ze co pre svoj zivot spravili, aby ich bavil a bol pre nich lepsi? Pochybujem, ze vobec nieco, inak by si tuto otazku nepokladal.
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

MGSnake napísal:FOR DIGO!:: no neviem kolko mas rokov ale napr. hrat na hudobny nastroj by si nechcel?Vie to zabit cas ale aj zabavit a je to aj osožne lebo to rozvíjatvoju osobnost a meni prístup ku všetkemu.Skus to! Ja byvam na dedine takže priznam sa vačšinu času strávim v garáži a opravujem motorky pre kamošov a aj pre mna.Ked niesom v garaži tak som bud v praci alebo niekde hrajem na mojich husličkách ktoré by som nikdy za nič nevimenil.POROZMYSLAJ!
no mam 13, aj by som chcel hrat na klaviri alebo gitare, lenze zas cez skolsky tyzden chodim este do jazykovky a nemam moc casu na to aby som chodil este aj na hudobnu, ale mohol by som sa ucit ako samouk... neexistuje nejaka stranka, kde by sa dalo naucit aspon zaklady hrania na hudobny nastroj?? :D
Runes napísal:digo a kolko mas rokov ked si pre brata male decko a dalej napises ze mas robotu po ruke :D btw najdi si nove hobby pipadne sa daj na horske bikovanie :wink: tam spoznas vela ludi a v ktorom meste byvas vlastne???
no byvam v Nitre... a to som myslel akoze rodicia maju blizko robotu nie ja :D a bikeovat sa chodievam do parku, lenze v tomto pocasi by ma rodicia asi nepustili :?
a ak by ma aj pustili, nemal by som sa s kym...uz som v predoslom prispevku spominal mojho kamarata, ktory je cely den za kompom, a ostatni byvaju vacsinou mimo Nitry :?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

digo napísal:no byvam v Nitre... a to som myslel akoze rodicia maju blizko robotu nie ja :D a bikeovat sa chodievam do parku, lenze v tomto pocasi by ma rodicia asi nepustili :?
a ak by ma aj pustili, nemal by som sa s kym...uz som v predoslom prispevku spominal mojho kamarata, ktory je cely den za kompom, a ostatni byvaju vacsinou mimo Nitry :?
chlapce chlapce treba ti dospiet, potom daco rob, a keby ta hranie na hudobne nastroje zaujimalo tak myslim ze by si to nasiel bez problemov hocikde nie len na nete
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Sheep napísal:chlapce chlapce treba ti dospiet, potom daco rob, a keby ta hranie na hudobne nastroje zaujimalo tak myslim ze by si to nasiel bez problemov hocikde nie len na nete
Sheep nemas chybu par prispevkov dozadu sa pisalo presne o tomto postoji k mladsim ze "heh decko daj mi pokoj" a ty zadelis takuto hlasku ze treba ti dospiet :aasmile2:

No a ty heh skus daco nove napr Ultimate Frisbee je to daco ako futbal ale hra sa to s lietajucim diskom investicia pre zaciatok je malinka 400sk na disk a ludia sa nato lahko motaju mozem ti poskytnut daky material a mozno dat kontakt na par vysokoskolakov ktori zacinali pred pol rokom ale neviem ci pritom ostali,,, pripadne mozes zacat s frisbee freestylom tam nikoho nepotrebujes vsetko kuknes na nete a je to dost funny :-)
v tomto videu maju ty chalani mozno 16 rokov a na taku uroven sa da vypracovat za rok cca takze ked by si zacal a mal tu vytrvalost lebo zaciatok je najtachsi tak by si mal vysoke ambicie :-)
m4jor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa m4jor »

Runes napísal: ..... najdi si nove hobby pipadne sa daj na horske bikovanie ;-) tam spoznas vela ludi a v ktorom meste byvas vlastne???
jjjjj hroské bikovanie fakt bomba vec, odorúčam, človek príde na úlne iné myšlienky, super sa odreaguje a robí aj niečo pre svoje zdravie.... síce ak to berieš vážne tak to aj niečo stojí, ale vždy lepšie investovať do tohto ako do cigy, alkkoholu a napokon možno aj drog...
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

nj sak asi pred hodinkou som sa vratil, bol som sa bajkovat s bratrancom... boli sme na zobori, potom cez les a cez pole do drazoviec (to je dednika blizko Nitry) a este na kostolik v drazovciach :D :D
a potom naspat znova cez pole v uplnej tme, ze sme nic nevideli a potom sme isli na kofolu :) ...
mno takze takyto zivot by ma urcite bavil, rad sa bajkujem, asi len nemam s kym, a teraz bol konecne u mna bratranec... a zaujimave ze dnes mi zavolal ten kamarat, ktoreho som som vyssie spominal, co je proste cely den doma, no a chcel sa ist biycklovat...no co ja som sa nanho vys***l, jak on vzdy na mna a isiel som len z bratrancom...
no takze dnes bol celkom husty den, asi to pisem do nespravnej temy, ale aspon to nemusim pisat do temy Čo ma dnes nahnevalo/potešilo :lol:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No ešte podľa môjho názoru aj mladých niektorých nebaví život preto, lebo ich nejaké to dievča nechá a nevedia čo robiť bez nej :)
Aj ja som sa tak sprvu cítil asi cca 2dni. Ale potom som sa premohol a začal odznova :) Len ma kus naštvalo že akurát keď prišiel po roku bratranec z Kanady k nám, tak som bol pri tej trúbke. A opäť sem príde až o dva roky..:( Nič iné ma neštve len to :D
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Lebo v móde je EMO. :wink:
nevieme
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nevieme »

Ja si myslim, ze preto, lebo rodicia sa o tie deti nestaraju ako by sa mali, maju na nich malo casu, nevedia nic o zivote, malo komunikacie v rodine, ziadne zaujmy... vela je toho
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

ja nemam zmysel zivota dobre styri roky, ale zomriet by som asi nechcel kebyze mam na vyber... ale keby som na vyber nemal a zomrel by som, ani by som sa nehneval, pretoze by som mal aspon raz pokoj od vsetkych debilov co ma otravuju...
Napísať odpoveď