Preco mladych ludi nebavi zivot???
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Kedy tu bol (jeden?)cieľ, ktorý ponúkala spoločnosť??Aryan Angel napísal:Chyba ciel.. Sucasna spolocnost ponuka len moderne otroctvo, od narodenia po smrt.
Spoločnosť nám ich ponúka množstvo, iba ich netreba vnímať ako otroctvo. Pokiaľ by Tvoja teória platila, žijem aj Ja teraz v otroctve. A prekáža mi to? Je mi v tom "otroctve" zle...?
-
Painkiller
Novice
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
podla mna maju mlady v takomto veku co ja viem od 15 do ?20niekolko.proste mame obdobie kedy nevieme kto sme, nevieme co chceme robit..skratka musime sa najst..a niekedy je velmi depresivne vidiet ze okolo vas ludia uz nasli svoju cestu a su v niecom vyborny, zatial co vy neviete poriande nic..ani mna pri takejto myslienke nebavi zivot, ked nic nerobim na stopro..ale stasri by vam hned povedali ved si mlady uzivaj si ..heh keby to bolo take lahke nemysliet na zajtrajsok...
aryan to vystihol, nenapadne davame prachy tym, co maju moc, dane, zato sme oblkopeny "zabavou" ako je televizia, media, IT, auta atd atd... davaju nam moznost zamestnat sa, a z platov nam beru dane... a nam to nevadiChyba ciel.. Sucasna spolocnost ponuka len moderne otroctvo, od narodenia po smrt.
-
midnight_man
Guru
pre tych ktory sa nehaju ?? Enter, trochu som sa nad tym pousmial, je to napisane velmi naivne, chces tym povedat ze neplatis dane ? Alebo nedodrziavas zakon ? si mimo system ?? Nepozeras TV ? Nesurfujes po nete ? Nemas auto ? Neminas benzin ? Nechodis sa zabavat ? Neutracas na konicky ? Za vsetko platis svoje prachy a tie sa zlievaju v statnej pokladni (narodnej banke) viac menej, inak povedane vo vlade, a ta utvara zakony, take ake jej vyhovuju... Typicky priklad amici, ktory su zabavou doslova obklopeny, a namotany na media (ktore su zaplatene vladou) - posielal som kedysi video do temy "11. sept., vsetko je klamstvo" ti ktory ste ho nevideli - pozrite si ho...enter00 napísal:mystique - pravda, ale plati to len pre tych, ktori sa nechaju. to je vyhoda dnesnej doby, napr v stredoveku vela moznosti vyhnutia sa nebolo.