Hughitovi,
NIE, sam nepride. To je najvacsi omyl a klamstvo ktore si moze clovek namyslat. Pokial nevytvoris aspon trosku snahy, bola by to velmi velka nahoda kedy by ti partner mal spadnut do klína saaaam.
Krasa NIE JE individualne dana. Teraz ti to odargumentujem a dorazim ta, uz na to prosim ta nereaguj. MODELKY a herecky, videl si na miss universe, nejaku na vozicku s tazkym postihnutim tvare? alebo zenu ktora ma 180 kil? (pokial nevravime o miss jumbo? )
--- Krasa je presne definovana, je to to co sa vseobecne chlapom paci, UZ TO, S CIM SA USPOKOJA, A CO IM STACI JE VEC DRUHA!!!! je to o optimalizacii. nikdy nedosiahnes najoptimalnejsi stav, mozes dosiahnut len optimalny. To znamena ze vzdy je nieco na ukor niecoho, a optimalizacia je o snazeni sa dosiahnut tieto hodnoty na akceptovatelnu uroven.

Moje dievca hughito neries, ja na tu tvoju tiez zvedavy nie som, ani vseobecne na partnerky ostatnych. Avsak pevne verim a dufam ze kazdy z vas kto je zadany, si volil a vybral dobre. Nie vzdy sa to podari.
Cielom je zamerat autorku na vseobecnejsi rozhlad a rozsirit jej prilezitosti, verim ze temu zalozila len z takeho smutneho pocitu, a nie z toho zeby mala skutocny problem.
Ten, kto tu pisal o tom ze sa ma vzdelavat ze to je cesta. Tak pre toho mam zvlastny odkaz, cesta to je akurat v kariere, kniha ta neochrani, neobijme, nepohladi, neoplodni, nezabezpeci ..... Vsak suhlasim s vyrokom ze stastie praje pripravenym,

--- a hughito? mozno nie je kazdy taky uzasne pritazlivy a dokonaly ako ty, ze sedis doma za hojkom a slecny z
elite model look ti klopu na dvere a pištia aby si sa s nimi vyspal, ... Mi ostatni musime ist sem tam aj von, a pozerat sa aj po inych