preco sa ma chlapci boja? :)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: preco sa ma chlapci boja? :)

Príspevok od používateľa javatar »

ja ti vypichnem len toto:
kathleen napísal:2. ja chcem obycajneho priemerneho chlapca s urcitymi charakterovymi kvalitami, to su cele moje naroky a uz som par takych aj nasla. a stacili by mi.
co je fajn ale este sa musi najst chalan ktoremu bude sympaticke tvoje zmyslanie a budes splnat jeho "naroky". Uz som to napisal aj v teme IQ vs EQ - proste mas vdaka svojej inteligencii nizsi okruh potencionalnych partnerov, tu uz nepomoze nic ine len trpezlivost a hladat na spravnych miestach.
Skareda nie si, sice nie si ani neaka turbo kocka za ktorou slinta pol ulice, ale to ani nepotrebujes. Turbo pekne pritahuju najma povrchnych jedincov a nenechaju prejavit sa tych ktory idu po hlbke. A ty potrebujes prave ten druhy typ.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

dik, javatar, ty si to presne pochopil. slinatnie celej ulice by mi nepomohlo, takto sa mi aspon automaticky zuzi vyber, co je ale trochu risk, kedze na druhej strane nemusim splnat "naroky" tych potencialnych :) hm, este keby som vedela, ake su tie naroky :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

a to je tak trosku fuzzy... no ale nerobme z toho vedu - staci najst niekoho kto je na tom inteligencne a hodnotovo priblizne rovnako - sice by bolo dobre aby mal aj neake sebavedomie a pod. ale to sa v intelektualnych kruhoch tazsie hlada...

no a ti dobri, mili, sebavedomi, intelgentni chlapci (ako ja :aasmile11: ) priatelky/manzelky uz maju... ;-)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

S tým, čo písal qwerty sa moc súhlasiť teda nedá, lebo práve on je úplne mimo aj s jeho super návodmi od nejakého Straussa.

Čo sa týka krásy, je to jedna z najsubjektívnejších vecí. To sa absolútne nedá povedať, ktorá žena je krásna a ktorá nie (samozrejme, ak neberieme do úvahy nejaké extrémy).

A reprezentatívna funkcia ? Heh. To je tá posledná vec, ktorá si myslím, že muža zaujíma - či sa jeho frajerka bude páčiť ostatným, resp. nejakým jeho kamarátom. Ty qwerty, to tak zjavne máš, takže to ťa dopredu ľutujem (a vôbec, po toľkých rečiach a machrovaní sem hoď foto tej svojej dievčinky, či je to naozaj taký brutál, ako stále píšeš - ak to teda nie je celé fake). Ešte k tomu uloveniu - zase si mimo, lebo napr. ja som nikdy nikoho nebalil, nikdy nevyvíjal iniciatívu a problém s tým, že by som nemal s kým som teda nemal. Takže, určite neberiem frajerku ako nejaký úlovok..a celkovo, tieto tvoje koncepcie mi prídu úplne prízemné až primitívne, stále nejaké lovenie a vystatovanie sa..to je fakt akurát tak na úrovni tých primitívnych kníh, ktoré robia z tých báb nejaký tovar, ktorý sa dá správnymi technikami oklamať a ukradnúť pre seba.

Inak kathleen neviem, ale v každom treťom príspevku píšeš, ako si s nejakým niekde sedela, niekde bola a hento a tamto. Tak kde je problém ? Problém je jedine v tom, že ty si toho pravého, ktorý spĺňa všetky tvoje náročné predstavy, ešte nenašla, takže rada je úplne jednoduchá - hľadaj ďalej, alebo nehľadaj a on sa ukáže sám.
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Hľadanie je iba o strate času. Náhoda praje pripraveným. Máš na ďaleko viac, tak sa venuj tomu, čo Ťa baví. Vzdelanie je dobrá cesta.Takže tak som to myslel, kathleen. :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:) jop, preto je pri povodnom prispevku napisane s mierou, dievcata to castokrat nevedia odhadnut, a skor nez spravia dobre sa to cele zvrne a poserie. :? Je to taky trosku komicky jav vidiet to nazivo . . .

--- nezavidim ti, niektore dievcata to proste nevedia, alebo prehanaju, alebo nezvladaju.

Brutalne krasnej kocke, popripade mojmu modelu staci pohlad na mna a ja proste idem dole. :wink: Vypracovanie sa po niekolkych rokoch sposobilo ze na nohach sa sice drzim a dokazem pohotovo a vtipne reagovat, ale krvny tlak zvyseny stale, a nohy sa trasu furt. a z jedneho pohladu.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

ja nechapem o com je tato tema, dalsi egocentrik??
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

qwerty nám v podstate opísal,ako môže dievča rozšíriť výber potencionálnych partnerov.
Pár jednoduchých rád overených životom...ktovie,akoby to ľudia prijali,kebyže také niečo napíše žena...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

čo myslíš konkrétne Insomnia? keby napr. žena napíše chalanovi, že ako sa má správať aby získal dievča?
(inak tie rady, čo napísal sa mi zdali normálne, teda nie že by útočil. Jednoducho napísal, ako si to on predstavuje, a to je vždy subjektívne)
vvoody
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vvoody »

nvm či tu taký názor už padol, všetko som to neprelistoval

teda vidím to asi takto: "bojím sa ťa" mohlo znamenať "bojím sa vzťahu s tebou" v tom zmysle že "bojím sa že by som nebol pre teba dosť dobrý" čo sa určite horšie hovori ako to čo ti chalani povedali. Neviem asi som to moc prekrútil :D ale ak nie tak dôvod toho vidím v tom že chalani by hneď stratili skvelé kamarátstvo aj keď na druhú stranu by mali super frajerku. No ale vzťah je samozrejme oveľa krehkejší a práve oni sa možno boja toho že po čase už v tvojich očiach nebudú taký super ako pred tým, že spoznáš aj ich menej príjemné vlastnosti (pozn.: asi sprosto verím že ženy tie svoje vo všedné dni pri kamarátoch neskrývajú :D) takže by sa vzťah mohol vrátiť späť ku kamarátstvu ale po rozchode to už určite nie také ako predtým. Ak sa ti táto "bojím sa ťa" situácia stáva len s chalanmi ktorý ťa veľmi dobre poznajú (...a si ťa veľmi vážia) a práve naopak nikdy nie s takým s ktorým nemáš taký silný kamarátsky vzťah tak by to mohlo celkom sedieť. Alebo možno nie a len si jednoducho hľadám výhovorku na to že chlapi (čítaj "ja" :D) sa boja vzťahov.

No ale z vlastnej skúsenosti zažil som takýto extrém, kamaráti sme síce práve že boli veľmi krátko a dali sa dokopy, bolo z nej vidieť úžasná zaľúbenosť dávala to jasne najavo aj priamo povedala že tomu až neverí ako taký super milý atď. (preboha nejdem sa opisovať :D ale niečo také povedala) chalan sa môže zaujímať o dievča s takou minulosťou... nejdem rozoberať, zopár prehmatov a pod. proste nie som z tých čo by hneď odsudzovali ľudí keď je vidieť že svojich chýb sú si vedomí a ľutujú ich. No skrátim to, po takom mesiaci, mesiaci a pol už zo super a milého chlapca bol obyčajný chalan a z lásky len kamarátstvo, slečna to skončila a po čase aj kamarátstvo skončilo. Pritom sme tomu vzťahu obaja verili tak že sme nemali problém v priebehu toho mesiaca jeden druhému predstaviť svojich rodičov. Preto som sem prišiel s touto možnosťou, lebo ženy sú nevyspytateľné a chalani to dobre vedia ;) Už si vždy budem dávať sakra pozor a hlavne pri dobrých kamarátkach kde sa nabrala tá láska a akú že má trvanlivosť.

Ale je to len jedna z možností a aj by som povedal nie moc pravdepodobná podla toho ako si opisovala chalanov, asi nebudú taký obyčajný ako ja :)
qwerty-xyz

Hughitovi,

NIE, sam nepride. To je najvacsi omyl a klamstvo ktore si moze clovek namyslat. Pokial nevytvoris aspon trosku snahy, bola by to velmi velka nahoda kedy by ti partner mal spadnut do klína saaaam.
Krasa NIE JE individualne dana. Teraz ti to odargumentujem a dorazim ta, uz na to prosim ta nereaguj. MODELKY a herecky, videl si na miss universe, nejaku na vozicku s tazkym postihnutim tvare? alebo zenu ktora ma 180 kil? (pokial nevravime o miss jumbo? )
--- Krasa je presne definovana, je to to co sa vseobecne chlapom paci, UZ TO, S CIM SA USPOKOJA, A CO IM STACI JE VEC DRUHA!!!! je to o optimalizacii. nikdy nedosiahnes najoptimalnejsi stav, mozes dosiahnut len optimalny. To znamena ze vzdy je nieco na ukor niecoho, a optimalizacia je o snazeni sa dosiahnut tieto hodnoty na akceptovatelnu uroven.

:wink: Moje dievca hughito neries, ja na tu tvoju tiez zvedavy nie som, ani vseobecne na partnerky ostatnych. Avsak pevne verim a dufam ze kazdy z vas kto je zadany, si volil a vybral dobre. Nie vzdy sa to podari.

Cielom je zamerat autorku na vseobecnejsi rozhlad a rozsirit jej prilezitosti, verim ze temu zalozila len z takeho smutneho pocitu, a nie z toho zeby mala skutocny problem.
Ten, kto tu pisal o tom ze sa ma vzdelavat ze to je cesta. Tak pre toho mam zvlastny odkaz, cesta to je akurat v kariere, kniha ta neochrani, neobijme, nepohladi, neoplodni, nezabezpeci ..... Vsak suhlasim s vyrokom ze stastie praje pripravenym,

:wink: --- a hughito? mozno nie je kazdy taky uzasne pritazlivy a dokonaly ako ty, ze sedis doma za hojkom a slecny z elite model look ti klopu na dvere a pištia aby si sa s nimi vyspal, ... Mi ostatni musime ist sem tam aj von, a pozerat sa aj po inych
kathleen
Light Professional
Light Professional

ithory napísal:ja nechapem o com je tato tema, dalsi egocentrik??
obcas len potrebujem nastavit zrkadlo a mozno povzbudit. ale uz som to minule uzavrela, ze niet co riesit.
qwerty-xyz

kazdy obcas potrebuje ... :wink: len slecnam je to tolerovane viacej ako chlapcom.
kathleen
Light Professional
Light Professional

jaj, kaslite na to uz. mala by som chodit behat a schudnut a malovat sa kazde rano a viac sa usmievat plus pravidelne v piatky chodit do jazz clubu, kam ma volal uz dlhsie jeden fesny vysoky Talian. mala by som sa chodit castejsie bavit do podnikov, aby som bola viac odreagovana a socializovana.-> mea culpa

na plasticku operaciu nepojdem, ani na handry peniaze vyhadzovat nebudem. nebudem sa ucit praktiky lovu, ani zboznych chlapcov nebudem nahanat po kostole. budem sa ucit minimalne tolko, ako doteraz, lebo lemry a zlatokopky nema nikto rad. howk. v tom mi Pan Boh pomahaj!
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

qwerty-xyz napísal: nikdy nedosiahnes najoptimalnejsi stav, mozes dosiahnut len optimalny. To znamena ze vzdy je nieco na ukor niecoho, a optimalizacia je o snazeni sa dosiahnut tieto hodnoty na akceptovatelnu uroven.
Lebo najoptimálnejší neexistuje, existuje len optimálny. (vo všeobecnosti, nielen k tejto téme alebo kráse)
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

qwerty tebe sa tie chrty z miss universe snáď páčia?Lebo ja na nich nič extra nevidím aj keby som sa pos*al. Hughito to skôr podľa mňa myslel s tou subjektivitou krásy, že čo je krásne pre jedného nemusí byť pre druhého.Ide tak troška aj o chémiu.V tvojom okolí sa môže vyskytovať napr. dievča, ktoré by si si ty ani len nevšimol a zas možno nejaký tvoj kamarát po nej už polroka slintá. To je natom to najlepšie.Tá jedinečnosť každého.Definovať nejaký všeobecne platný model krásy je podľa mňa hlúposť.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

To je pravda: Sedím si tak v škole na cviku, predo mnou finalistka Miss Slovensko, vedľa nej jej spolužiačka, ktorá je krajšia ako ona. Ale zase nemôžme povedať, že finalistky súťaží Miss sú škaredé...
qwerty-xyz

kathleen --- preeeesne tak ako si napisala. :-) som rad ze sme sa nakoniec pochopili.
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

Sagittarius a Hughito - suhlasim, neexistuje nejaka definicia krasy a qwerty ak si myslis ze je, tak je to mozno akurat pre teba. Tiez poznam vela dievcat, ktore su krajsie ako tie z Miss a nemaju typicke crty, ktore by si zrejme priradil k tym, ktore su podla teba idealmi krasy. A nie je to len moj nazor, vidim ako po nich chlapci slintaju a to nemaju oblecene nic vyzyvave, nemaju nafuknute pery a ani nie su zmachlene...
qwerty-xyz

:wink: zase sme sa nepochopili, ale to nevadi. to sa stava, zvlast pokial sa jedna o diskusne internetove forum.
Napísať odpoveď