Par mesiacov sa poznam s chalanom z partie, mame podobne nazory a komunikacia tiez v pohode. Par dni dozadu sme boli s ostatnymi na pivo, stretli sme sa v jedalni a nikdy nemal problem ma oslovit, alebo si zo mna utahovat, aby ma provokoval. Trochu to iskri medzi nami od zaciatku. A vcera na party sme spolu tancovali, bola som mila a kamaratska, prehodili sme par osobnejsich viet a odrazu mi povedal, ze sa ma boji a na moju otazku ze preco, povedal, ze nevie. (V ten isty vecer mi povedal jeden chlapik, ze keby nebol zadany, tak po mne ide. Cize vychadzam z toho, ze vyzorom to nie je.)
Asi pred dvoma rokmi sme s mojim byvalym spoluziakom travili spolu volny cas a kecali bez konca. Jediny clovek, s ktorym dokazem rozpravat 14 hodin v kuse cez skype. Kamoska mi stale hovorila, ze posobime ako zohrata dvojica a pristali by sme k sebe. Ked som mu po 1,5 roku navrhla, ci by sme nieco neskusili, povedal, ze nemoze, lebo sa ma boji.
Obaja su ukecane bezprostredne typy, ktori maju okolo seba vzdy same baby

A inak sa mi tiez stalo, ze mi po par rokoch povedal chalan, alebo som sa dopocula, ze bol zo mna hotovy, ale nedokazal spravit prvy krok.
Tak preco sa ma chlapci boja?