preco sa ma chlapci boja? :)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kathleen
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

preco sa ma chlapci boja? :)

Príspevok od používateľa kathleen »

Par mesiacov sa poznam s chalanom z partie, mame podobne nazory a komunikacia tiez v pohode. Par dni dozadu sme boli s ostatnymi na pivo, stretli sme sa v jedalni a nikdy nemal problem ma oslovit, alebo si zo mna utahovat, aby ma provokoval. Trochu to iskri medzi nami od zaciatku. A vcera na party sme spolu tancovali, bola som mila a kamaratska, prehodili sme par osobnejsich viet a odrazu mi povedal, ze sa ma boji a na moju otazku ze preco, povedal, ze nevie. (V ten isty vecer mi povedal jeden chlapik, ze keby nebol zadany, tak po mne ide. Cize vychadzam z toho, ze vyzorom to nie je.)

Asi pred dvoma rokmi sme s mojim byvalym spoluziakom travili spolu volny cas a kecali bez konca. Jediny clovek, s ktorym dokazem rozpravat 14 hodin v kuse cez skype. Kamoska mi stale hovorila, ze posobime ako zohrata dvojica a pristali by sme k sebe. Ked som mu po 1,5 roku navrhla, ci by sme nieco neskusili, povedal, ze nemoze, lebo sa ma boji.

Obaja su ukecane bezprostredne typy, ktori maju okolo seba vzdy same baby :) A inak sa mi tiez stalo, ze mi po par rokoch povedal chalan, alebo som sa dopocula, ze bol zo mna hotovy, ale nedokazal spravit prvy krok.

Tak preco sa ma chlapci boja? :)
jefty
Star
Star

Re: preco sa ma chlapci boja? :)

Príspevok od používateľa jefty »

mozno to bude nejakou tvojou povahovou vlastnostou. na jednej strane si komunikativna, ale na druhej strane z teba vyzaruje nieco, co chalanom nahana urcity strach a potom sa boja urobit bud prvy krok alebo to stebou celkovo skusit. ty sa poznas, skus sa na seba pozriet z ineho pohladu a najst to a eliminovat.
drzim palce
kathleen
Light Professional
Light Professional

minule mi jeden "zaujemca" povedal, ze som vraj hrozne vazny clovek. a po asi 6 rokoch priatelstva jeden velmi dobry kamarat, ze ma pocit, akoby ma vobec nepoznal, lebo som vraj zahadna. no neviem, da sa na tom cosi eliminovat bez toho, aby som musela hrat "hlupu husku"? :)

proste vela rozmyslam a som kreativna, vzdy hladam nieco nove. mam sa brzdit a byt nudne jednoducha?
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

si taka aka si, bud sama sebou a najde sa taky chalan, ktoremu sa taka pacit budes. natrafila si na chalanov, ktorim sa tato tvoja vlastnost nepacila. Je lepsie ze ti to povedali na zaciatku a nic si s tebou nezacali, akoby potom neskor toto mal byt hlavny dovod vaseho rozchodu.

povedal som sice ze ten problem mas eliminovat, ale to ze si vazna urcite nie je nic zleho.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

ja by som sa nebal :D ale moj nazor je ze sa stretavaju submisivne a dominantne povahy. vyzera to tak ze dominantnou povahou si ty a tym padom odstrasujes submisivne povahy, co nemusi byt sposobene tvojim spravanim, ale proste to moze vyplynut aj z neverbalnej komunikacie. tuto sa tazko vyjadrovat k niecomu ked nevieme ako sa spravas, ako sa spravaju chalani atd.
kathleen
Light Professional
Light Professional

o tom nepochybujem :D no ja sa spravam utiahnuto a krotko ako baranok (vacsinou), snazim sa byt nenapadna a nevynucovat si pozornost. ale pri vecnych debatach proste valcujem, tam pani nemaju sancu :P mozno to ich mätie. ale preco pokusaju? :D myslim, ze som vseobecne vo vztahoch skor submisivna a mam rada mäksie povahy, ktore dokazu vnimat moje jemnejsie JA (ale podla tvojej teorie by som ako dominantna mala doplnat submisivneho, nie?)
jefty napísal:si taka aka si, bud sama sebou a najde sa taky chalan, ktoremu sa taka pacit budes. natrafila si na chalanov, ktorim sa tato tvoja vlastnost nepacila. Je lepsie ze ti to povedali na zaciatku a nic si s tebou nezacali, akoby potom neskor toto mal byt hlavny dovod vaseho rozchodu.

povedal som sice ze ten problem mas eliminovat, ale to ze si vazna urcite nie je nic zleho.
to ano, vzdy hrame fair play ;)

dakujem, aspon to :)
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Gramotných, inteligentných a pekných sa často chlapci a muži boja. :)
kathleen
Light Professional
Light Professional

ti, ktori su uvedomeli, maju respekt a boja sa riskovat svoje ego (asi). a ti ostatni neriesia gramotnost a inteligenciu, idu na to instinktivne (v istom zmysle je zena vzdy len zena ;)) toto je vzorec, podla ktoreho potom vznikaju pary typu: super krasna mila inteligentna uspesna a obycajny trtko. uvedomeli chlapi, vzmuzte sa! ;)
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Máloktorý rovesník to ocení, ale to vieš. :)
Peter_Retep
VIP
VIP

kathleen sa neondzi a nahod fotku nech si urobime obraz preco sa ta boja.....ja sa napr tiez bojim jednej baby lebo viem keby mi natiahla tak sa nepostavim tak lahko :D mozno to je tvoj pripad :P
kathleen
Light Professional
Light Professional

ved som tu mala pred par mesiacmi temu, ze sa mi paci 37 rocny a vsetci ma tu bombardovali, ze potrebujem rovesnika. no ja to vidim tak, ze musim pockat, kym rovesnici dospeju, potom budem mat ale uz vrasky a 20 kg nadvahu. takze sa ma budu bat z inych pricin :D
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Ženy bývajú rozumovo a inteligenčne často vyspelejšie, a ide im aj o citový vzťah, vesmes nelovia "skalpy". Starší muži to vedia, dozreli.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Peter_Retep napísal:kathleen sa neondzi a nahod fotku nech si urobime obraz preco sa ta boja.....ja sa napr tiez bojim jednej baby lebo viem keby mi natiahla tak sa nepostavim tak lahko :D mozno to je tvoj pripad :P
tak sa bojis, ci ta odpudzuje?? :P
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Nečítal som OP a nechcem byť ani hnusný, ale ukáž fotku a každý ti povie či sa ťa niekto "bojí" alebo len stretávaš chlapov bez kúska sebavedomia.
kathleen
Light Professional
Light Professional

jarda.j napísal:Ženy bývajú rozumovo a inteligenčne často vyspelejšie, a ide im aj o citový vzťah, vesmes nelovia "skalpy". Starší muži to vedia, dozreli.
aj zeny mozu lovit skalpy, ale ja som na take nikdy nebola. starsi muzi sa dokazu normalne priatelit a obohacovat toho druheho pri plnom respekte jeho osobnosti bez toho, aby mali potrebu zvysovat si ego dalsim skalpom v poradi.
Peter_Retep
VIP
VIP

ja sa jej fakt bojim....do tvare nie je ani skareda ani ma neodpuduje len sa jej bojim :D ale len cisto z toho hladiska ze keby mi dala supu tak sa nezdvihnem :) a nahod fotku
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Isto sú, ale predsa len o najstaršom remesle nehovoríme. Ide o rovnovážny vzťah muž - žena. Na úrovni poskytujúcej dlhodobú stabilitu aj po krátkom stave mileneckého ošialu. :)
kathleen
Light Professional
Light Professional

jaj, uz som chcela dat, ale "pripona bmp nie je povolena". teraz potrebujem nejakeho hrdinu :P
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Program Irfanview - gratis aj na http://www.slunecnice.cz/sw/irfanview/ alebo Kreslenie z Win to vie previesť na *jpg, a to sa tu dá vložiť ako príloha
Jokky
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jokky »

Napísať odpoveď