Preco si to baby myslia ?
-
zelena macka
Amateur
no, my si myslíme, že vám ide len o sex, vy si zase myslíte, že nám ide len o peniaze. tak sme vyrovnaníjjhacker napísal:to neries, to budu hovorit stale a vsetky... ked budu mat taketo sproste reci tak im odpovedz rovnako... vam ide iba o peniaze...
myslím, že na oboch stranách existuje množstvo ľudí, na ktorých tieto predsudky neplatia, a tak isto množstvo ľudí, ktorí majú dosť rozumu, na to, aby iba slepo verilitakýmto zaužívaným klišé.
-
Mr.Jack
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Kód: Vybrať všetko
no, my si myslíme, že vám ide len o sex, vy si zase myslíte, že nám ide len o peniaze. tak sme vyrovnaní -
Runes
Addict
nesuhlasim ja ked som mal 15 tak mi oto neslo skor uz vtedy som hladal normal babu ale ako tak pozorujem tak tym deckam teraz fakt ide iba oto jedno len ta hranica je okolo 13/14 rokov a oto jedno im casto ide este aj v 20 dako sa teraz rozmohlo nevaz se odvaz se ale ze by baby boly svate ??? sak na ten sex treba 2 a ked jej oto nejde tak mu urcite neda po 3 hodinachpinco napísal:ked ma chlapec 15 rokov, tak mu urcite ide iba o jedno. Cim skor zapichnut a do koho/do coho to uz ho nezaujima. Ani poriadne nevie, co znamena slovo laska. Puberta plieska o steny, tak sa necudujem.
Re: Preco si to baby myslia ?
Samozrejme ze tebe nie, ale mnoho takych ktorym islo a neskryvali to.Lulu11a napísal:Preco si baby myslia ze chalanom ide iba o jedno ? Bo minule mi kamaratky povedali ze vsetci chalani su taky isty... Ze vsetkym ide len o jedno... Hmm ale mne napriklad len o to nejde
Ked to nedostali vykaslali sa na ne. A ked to dostali vykaslali sa tiez ale aspon sa zabavili.
Jo a doteraz nechapem po tych rokoch dospievania a menenia veku holiek preco sa spravaju ako keby boli zlatym oskarom a dostat ho moze len Bret Pitt.
Sak sex si uziju obaja
-
qwerty-xyz
lebo urcitym chalanom ide len o to.....a dievcata na takych letia lebo su to frajeri...a potom ked ich chalan len ****** tak hovoria ze vsetci chalani su taki...pritom to nie je pravda...Lulu11a napísal:Preco si baby myslia ze chalanom ide iba o jedno ? Bo minule mi kamaratky povedali ze vsetci chalani su taky isty... Ze vsetkym ide len o jedno... Hmm ale mne napriklad len o to nejde
-
t0m4s3
Admin
nerobte zo seba chudinky. Na splodenie decka musia byt dvaja a pokial jeden z nich nerozmysla mozgom ale penisom/vaginou tak je to neskor jeho problem.JAJAIVA napísal:na otehotnenie...kolko je takych co povie, ze sa poznaju a uz im behaju deticky po meste...no a zase baby su sproste, ze s takymi aj stravia noc...co uz...
-
canopus
Addict
tak to je debilina,ta co to vravi je chudera,poznam kopec takych bab,ktorym ide takisto o to iste,a naopak,tiez zenske chcu mrdat a my takistoLulu11a napísal:Preco si baby myslia ze chalanom ide iba o jedno ? Bo minule mi kamaratky povedali ze vsetci chalani su taky isty... Ze vsetkym ide len o jedno... Hmm ale mne napriklad len o to nejde
-
lukasione
Expert
suhlasim s t0m4s3,musia byt na to dvaja...a ked zena nevie udrzat seba...ako sa ma udrzat muz...a ked je baba taka ze si uziva nech bere tabletky a nosi gumy v kazdej kapse!t0m4s3 napísal:nerobte zo seba chudinky. Na splodenie decka musia byt dvaja a pokial jeden z nich nerozmysla mozgom ale penisom/vaginou tak je to neskor jeho problem.