Preco si to baby myslia ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ikovan
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

sh it aka bola URL na to pivo ..lebo som ho v chladnicke nenasiel
zelena macka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa zelena macka »

jjhacker napísal:to neries, to budu hovorit stale a vsetky... ked budu mat taketo sproste reci tak im odpovedz rovnako... vam ide iba o peniaze...
no, my si myslíme, že vám ide len o sex, vy si zase myslíte, že nám ide len o peniaze. tak sme vyrovnaní :D
myslím, že na oboch stranách existuje množstvo ľudí, na ktorých tieto predsudky neplatia, a tak isto množstvo ľudí, ktorí majú dosť rozumu, na to, aby iba slepo verilitakýmto zaužívaným klišé.
JAJAIVA
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JAJAIVA »

pinco napísal:ked ma chlapec 15 rokov, tak mu urcite ide iba o jedno. Cim skor zapichnut a do koho/do coho to uz ho nezaujima. Ani poriadne nevie, co znamena slovo laska. Puberta plieska o steny, tak sa necudujem.
nie len 15 rocny....poznam aj starsich, ktorym ide len o sex!!!!
JAJAIVA
Medium Expert
Medium Expert

S666 napísal:tak toto je sväta pravda. a baby su este nadrzanejsie len to viacej skryvaju.
fiha...a na to si kao prisiel??...:-)...vies, len vy mate vyhodu v tom, ze si nemusite davat taky pozor ako zeny!!!...
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

Kód: Vybrať všetko

no, my si myslíme, že vám ide len o sex, vy si zase myslíte, že nám ide len o peniaze. tak sme vyrovnaní 
a nejde ? 90 percent žien pozera na peniaze, auto a tak.... :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

JAJAIVA napísal:fiha...a na to si kao prisiel??...:-)...vies, len vy mate vyhodu v tom, ze si nemusite davat taky pozor ako zeny!!!...
na co si nemusime davat pozor a na co si zeny musia?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

pinco napísal:ked ma chlapec 15 rokov, tak mu urcite ide iba o jedno. Cim skor zapichnut a do koho/do coho to uz ho nezaujima. Ani poriadne nevie, co znamena slovo laska. Puberta plieska o steny, tak sa necudujem.
nesuhlasim ja ked som mal 15 tak mi oto neslo skor uz vtedy som hladal normal babu ale ako tak pozorujem tak tym deckam teraz fakt ide iba oto jedno len ta hranica je okolo 13/14 rokov a oto jedno im casto ide este aj v 20 dako sa teraz rozmohlo nevaz se odvaz se ale ze by baby boly svate ??? sak na ten sex treba 2 a ked jej oto nejde tak mu urcite neda po 3 hodinach
Yo-Yo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Yo-Yo »

[/code] a nejde ? 90 percent žien pozera na peniaze, auto a tak.... :D[/quote]

Teda, neviem v akej spolocnosti si sa doteraz pohyboval, ked si stretol len take dievcata. :? Ako uz raz bolo povedane, neskatulkuj. Vsetkým zenam nejde len o prachy, rovnako ako muzom nejde len o sex :!:
znais
Expert
Expert

Re: Preco si to baby myslia ?

Príspevok od používateľa znais »

Lulu11a napísal:Preco si baby myslia ze chalanom ide iba o jedno ? Bo minule mi kamaratky povedali ze vsetci chalani su taky isty... Ze vsetkym ide len o jedno... Hmm ale mne napriklad len o to nejde :oops:
Samozrejme ze tebe nie, ale mnoho takych ktorym islo a neskryvali to.
Ked to nedostali vykaslali sa na ne. A ked to dostali vykaslali sa tiez ale aspon sa zabavili.
Jo a doteraz nechapem po tych rokoch dospievania a menenia veku holiek preco sa spravaju ako keby boli zlatym oskarom a dostat ho moze len Bret Pitt. 8)
Sak sex si uziju obaja :twisted:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Lulu11a napísal:Preco si baby myslia ze chalanom ide iba o jedno ? Bo minule mi kamaratky povedali ze vsetci chalani su taky isty... Ze vsetkym ide len o jedno... Hmm ale mne napriklad len o to nejde :oops:
lebo urcitym chalanom ide len o to.....a dievcata na takych letia lebo su to frajeri...a potom ked ich chalan len ****** tak hovoria ze vsetci chalani su taki...pritom to nie je pravda... :cry:
JAJAIVA
Medium Expert
Medium Expert

t0m4s3 napísal:na co si nemusime davat pozor a na co si zeny musia?
na otehotnenie...kolko je takych co povie, ze sa poznaju a uz im behaju deticky po meste...no a zase baby su sproste, ze s takymi aj stravia noc...co uz...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

JAJAIVA napísal:na otehotnenie...kolko je takych co povie, ze sa poznaju a uz im behaju deticky po meste...no a zase baby su sproste, ze s takymi aj stravia noc...co uz...
nerobte zo seba chudinky. Na splodenie decka musia byt dvaja a pokial jeden z nich nerozmysla mozgom ale penisom/vaginou tak je to neskor jeho problem.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

tak to je debilina,ta co to vravi je chudera,poznam kopec takych bab,ktorym ide takisto o to iste,a naopak,tiez zenske chcu mrdat a my takisto
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukasione »

t0m4s3 napísal:nerobte zo seba chudinky. Na splodenie decka musia byt dvaja a pokial jeden z nich nerozmysla mozgom ale penisom/vaginou tak je to neskor jeho problem.
suhlasim s t0m4s3,musia byt na to dvaja...a ked zena nevie udrzat seba...ako sa ma udrzat muz...a ked je baba taka ze si uziva nech bere tabletky a nosi gumy v kazdej kapse!
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Nehádž všetkých do jedného vreca. :evil:
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

mozem iba suhlasit s nazorom, ze sa ked si naivna, tak do postele nelez po 2 hodinkach pri vinku len pre zlate hodinky...lebo tie nie su vsetko

mam taky pocit, ze zeny sa rozdeluju asi takto: cim mladsie, tym lahsie ovplyvnitelne muzmi...cim starsie, tym lahsie ovpyvnuju muzov 8)

EQ
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

a baby su mozno naozaj viac nadrzane, ako chalani, len to tak nechcu obcas davat najavo a tvaria sa potom, ako nejake svatice, ked im clovek nieco povie. a potom si pripadam ako idiot, alebo nadrzana stepna koza. pritom vobec nemusim byt jediny :roll:
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

ST1 napísal:Nehádž všetkých do jedného vreca. :evil:
akoze neuraz sa ale si myslim ze vztah v 15 nevydrzi tak dlho a nieje taky silny ako v neskorsom veku... takze to bude aj dost o sexe :)
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

Nuž všetko už bolo asi povedané, len snáď dodám takú životnú pravdu čo som raz v krčme ožratý vymyslel:
Kamarát vraví: Vieš starý moj, dnes sa celý svet točí okolo peňazí.
Tak mu vravím - blbosť - ešte aj všetky peniaze sveta sa točia okolo pi*i.!!!!
- Tak mi teda povedzte komu ide o čo?
:wink: :lol:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ja som zase pocul ze "peniaze" a "sex" vladnu svetom... :)
Napísať odpoveď