Aby sme sa pochopili: keď idem baliť nejaké dievča, tak TO sa nachádza na samom konci môjho balenia. Chápeme sa?Te-wei napísal:možno v tom bude chyba.
Preco si to baby myslia ?
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: all
Sex!!! Prečo ti to robí problém napísať!Mr.Henky napísal:Aby sme sa pochopili: keď idem baliť nejaké dievča, tak TO sa nachádza na samom konci môjho balenia. Chápeme sa?
Ano ja viem.
-
Robinho1290
Medium Expert
-
susenejablko
Light Star
mas pravdu, uplnu pravdu, len myslim, ze mas asi o par rokov viac ako ja...je v tom dost rozdiel...myslim v rozmyslani cloveka a v skusenostiach a spravani v tvojom veku a v mojom... (ja mam 15...a ty??)Te-wei napísal:ja len nechápem prečo si hodne ľudí myslí,že dávať babe najavo,že je vo vašich očiach sex. objekt a že by ste ju chceli,že to je niečo zlééé, niečo nemorálne... povrchné...
by si bol prekvapený ako sa to zasa naopak mnohým babám páči, ba povedal by som každej, každá baba sa dobre cití ak jej dá chalan najavo, že by ju chcel, ak jej dá chalan pocitíť,že je sexy, a to aj ak ťa odmietne, v kútiku duše ju to poteší, ale tiež záleží kto je tým, kto jej to dáva najavo.
ja som teraz s jednou babenkou a dávam jej to najavo a nie málo a jej sa to páči, hovorím jej aka je sexy a ako by sa mi to s ňou páčilo, ako ma neskutočne priťahuje a nažhavuje a ako mám chuť na ňu skočiť.
ako uz napisal Te-Wei...to nemozes mat naraz aj jedno aj druhe??? myslim, ze by to bolo asi lepsie...sex s niekym koho lubis neprichadza do uvahy??Robinho1290 napísal:ja mam 17 a mne tiez ide len oto. ja by som chcel mat jednu len na sex a druho taku co by ma lubila a ja ju. ved vieme ze sa musia chalani vyburit a samemu to neni ono ne?
-
midnight_man
Guru
Jo..my "mladsi" ludia nevidime na konci vsetkeho "sex" (az na par vynimiek) nebudem hodnit ci to je zle alebo dobre,,to je kazdeho vec,ja len vravim ze nie kazdemu musi ist len o jedno,,Mne osobne vobec o to nejde...nechavam s i to na neskor,susenejablko napísal:je v tom dost rozdiel...myslim v rozmyslani cloveka a v skusenostiach a spravani v tvojom veku a v mojom...
clovece, ver mi, uz len obycajne uprimne bozkavanie sa z lasky je nieco tak krasne, ze ti vobec sex bez lasky chybat nebude... a az sa obaja budete na to citit, tak si spolu krasne uzijete a bude to este lepsie...Robinho1290 napísal:ja mam 17 a mne tiez ide len oto. ja by som chcel mat jednu len na sex a druho taku co by ma lubila a ja ju. ved vieme ze sa musia chalani vyburit a samemu to neni ono ne?
co sa mna tyka - ja dievcata "nebalim"... moja ex "zbalila" mna ale po 3 mesiacoch to skoncilo, lebo sme sa lepsie spoznavali viac menej az pocas vztahu a boli sme dost rozdielni tak sme si nerozumeli... ovela lepsie je, ked sa najprv velmi dobre poznate (ako priatelia) a az potom zacne nieco viac - ak ked to je obojstranne tak je to krasne a nic balit netreba
ani starsi nevidia na konci vsetkeho sex, az na par vinimiek! ja nehovorim ze sex je najdolezitejsia cast vztahu, hovorim ze je podstatna... no tak sex spajam s laskou, nieco nemoralne? doparoma ukrizujte ma!midnight_man napísal:..my "mladsi" ludia nevidime na konci vsetkeho "sex" (az na par vynimiek)...
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Shark NX
Addict
Whisper moje slova ... Tiez mam 19 o Sexe si pokecam niekedy som perverzny sak to je taka Natura (bolo Vidno na Silvestra nie??
) ale to neznamena ze mi ide len o to ... Nikdy Mi neslo len o Uzitie si ... mal som 7mesacny vztah bez sexu ... proste som ju miloval a vobec mi o to neslo
a v 16 som robil take pi... ze si teraz trieskam hlavu o mur ...
a v 16 som robil take pi... ze si teraz trieskam hlavu o mur ...
-
rivatnt2
Light Expert
hmm tak ja mam 16, kamosky (s ktorymi travim vacsinu free casu) mi hovoria ze som mily a pod. bohuzial mi boh nenadelil fyzicku KRASU, a tak co sa tyka vaznejsich vztahov v mojom veku - nemam sancu. no a k teme.pinco napísal:ked ma chlapec 15 rokov, tak mu urcite ide iba o jedno. Cim skor zapichnut a do koho/do coho to uz ho nezaujima. Ani poriadne nevie, co znamena slovo laska. Puberta plieska o steny, tak sa necudujem.
babam v puberte (13 - 19) ide prevazne o krasu popr. hrubku penazenky. chalanom zevraj o sex. podla mna je toto hrozne globalizovane. ide o to ci je dotycny pekny a aj o vychovu a povahu (namysleny, pohodak, slusnak gangster).
Pekne dievca hlada pekneho chalana a naopak.
Nie moc pekny/a chalan/baba bud nehlada alebo hlada nieco na co "ma".
no a mne pokym funguju ruky som spokojny...
no ja som mal od 16-tich do 18-tich take obdobie ze som bol "vztahovo neaktivny" - aj ked som sa 2x zalubil tak to ani raz nevyslo normalne, tak som sa na to vykaslal... az s Monikou to bol konecne prvy normalny vztah, aj ked trval len 3 mesiace...
mozno vam pride smiesne, ze 19 rocny chalan mal prvy normalny vztah az v 19-tich... preco, to by som v skratke vysvetili tak, ze 16-17: jednostranna zamilovanost, 17: nadejna zamost - zatial kamosi, ale nasla si frajera kym sa vyvinulo nieco viac, strata chuti hladat si niekoho, az po 18-19: vnutorne zmeny (dospievanie), nove kamaratky a "obsahovo bohate" leto 2006 urobili svoje... viac chuti do zivota
hm k tomu "pekne dievca si hlada pekneho chalana" by som povedal len tolko, ze vyssie spominane dievca urcite nepatri do "mojej kategorie", pravdupovediac bol som minule leto velmi prekvapeny ze ma o mna zaujem
mozno vam pride smiesne, ze 19 rocny chalan mal prvy normalny vztah az v 19-tich... preco, to by som v skratke vysvetili tak, ze 16-17: jednostranna zamilovanost, 17: nadejna zamost - zatial kamosi, ale nasla si frajera kym sa vyvinulo nieco viac, strata chuti hladat si niekoho, az po 18-19: vnutorne zmeny (dospievanie), nove kamaratky a "obsahovo bohate" leto 2006 urobili svoje... viac chuti do zivota
hm k tomu "pekne dievca si hlada pekneho chalana" by som povedal len tolko, ze vyssie spominane dievca urcite nepatri do "mojej kategorie", pravdupovediac bol som minule leto velmi prekvapeny ze ma o mna zaujem
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
krupica_dnb
Medium Professional