Prehliadky vyrobnych hal/zaujimavych objektov
Prehliadky vyrobnych hal/zaujimavych objektov
mate niekto informacie o prehliadkach "zaujimavych" objektov, inac bezne nepristupnych ?
myslim napriklad koncern VW v Bratislave, atomove elektrarne, vodne elektrarne,...hocico podobne...
boli ste niekto? organizuju sa pravidelne? cena? v skupinach/jednotlivci? treba ist zo skoly?
dik za kazde info ak o volacom viete
myslim napriklad koncern VW v Bratislave, atomove elektrarne, vodne elektrarne,...hocico podobne...
boli ste niekto? organizuju sa pravidelne? cena? v skupinach/jednotlivci? treba ist zo skoly?
dik za kazde info ak o volacom viete
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
bol som v EMO -> Elektraren Mochovce - da sa tam kludne dohodnut exkurzia zo skoly ... taktiez v elektrarni na ciernom Váhu (tej precerpavacke - jedinej na slovensku) ... plus v nejakych fabrikach ... ono jednotlivo to asi nepojde, ale exkurziam vacsinou vychadzaju v ustrety ((tiez zalezi o aku firmu ide
)) ...
Do EMO (Mochovce) sa chodí pomaly už aj na zájazdy. Treba si tam zavolať na "PR" (z vrátnice ťa prepoja
)... Ako písal kolega nado mnou, ako jedntolivca ťa zrejme nepustia i keď možno ich ukecáš.
Čo sa týka zaujímavých objektov bol som na exkurzii zo školy vnútri Oravskej priehrady. Ono totiž tam sú normálne chodby cez tú "stenu" (som nevedel), kontrolujú tam priesaky a čo ja viem čo všetko. Každopádne to bol divný pocit, keď okolo teba boli milióny kubíkov vody, čo sa tlačili na ten betón, ktorý ťa obklopoval...
Čo sa týka zaujímavých objektov bol som na exkurzii zo školy vnútri Oravskej priehrady. Ono totiž tam sú normálne chodby cez tú "stenu" (som nevedel), kontrolujú tam priesaky a čo ja viem čo všetko. Každopádne to bol divný pocit, keď okolo teba boli milióny kubíkov vody, čo sa tlačili na ten betón, ktorý ťa obklopoval...
my sme boli ako exkurzia v Bohuniciach (bola to pecka, vsetkych nas najprv podla mien preverovali atd
). no ale ine som chcel: profka tam normalne zavolala, ze chce exkurziu a v pohodicke nas vzali. najprv prednaska, potom nas povodili po budovach, ale kedze sme nemali 18, tak nas k reaktoru nevzali 
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
toto som vzdy chcel skusit, ale nikdy som nemal odvahu. Pamatam sa ako som pre niekolkymi rokmi pracoval v hoteli Priehrada na Dedinkach, chodil som okolo toho takmer kazdy vecer a vzdy som mal neuveritelny respekt. Celkovo ma taketo objekty fascinuju..Čo sa týka zaujímavých objektov bol som na exkurzii zo školy vnútri Oravskej priehrady. Ono totiž tam sú normálne chodby cez tú "stenu" (som nevedel), kontrolujú tam priesaky a čo ja viem čo všetko. Každopádne to bol divný pocit, keď okolo teba boli milióny kubíkov vody, čo sa tlačili na ten betón, ktorý ťa obklopoval...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Naozaj odporúčam, nepamätám si už z toho veľa, predsa bolo to len na základke, ale už vtedy to bolo fascinujúce. Oravská priehrada bola istý čas alebo aj je prvá v pomere veľkosť priehrady / množstvo vody ktoré zadržiava. Samotného ma vtedy šokovala už skutočnosť, že v nej sú chodby, hovoril o priesakoch a že ako sa hýbe a čo proti tomu robia, veľmi zaujímavé veci o výkone turbín a prietokoch hovoril a samozrejme o zatopených dedinách. Nepamatám, ale chodil s nami taký typický ujo, možno majster nejakého úseku, ale hovoril kurnikšopa tak zaujímavo, že som len čumel.Key5ers0ze napísal:toto som vzdy chcel skusit, ale nikdy som nemal odvahu. Pamatam sa ako som pre niekolkymi rokmi pracoval v hoteli Priehrada na Dedinkach, chodil som okolo toho takmer kazdy vecer a vzdy som mal neuveritelny respekt. Celkovo ma taketo objekty fascinuju..
Viacerý spomínate prečerpávačku na Váhu, bude to asi podobne fascinujúce.
Ešte som bol na exkurzii v bani, ale to bola dosť nuda i keď hovoril zaujímavo, predsa len do tých "poriadnych" štôlní nás nezobral.
No jedna exkurzia lepsia ako druha nie Matonordkapp_pb napísal:bol som v EMO -> Elektraren Mochovce - da sa tam kludne dohodnut exkurzia zo skoly ... taktiez v elektrarni na ciernom Váhu (tej precerpavacke - jedinej na slovensku) ... plus v nejakych fabrikach ... ono jednotlivo to asi nepojde, ale exkurziam vacsinou vychadzaju v ustrety ((tiez zalezi o aku firmu ide)) ...