Preventívna prehliadka
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
[quote="ades"] nie je to povinne, ale oplati sa, mas komplet prehliadku a ospravedlnenku na cely den
[/quote
Ja som si vzdy myslela, ze tieto prehlidky su povinne, ale moja obvodna na mna vzdy kaslala. Vsetci chodili na 13, 14, 15 rocne prehliadky a ja som bola v trinastich a potom az v osemnastich. To ma tusim merala, len jej meter nestacil a nedociahla na mna
a vazila ma asi takym sposobom, ze ani na rucicku nebolo vidiet, aka bola zaprasena
. Krv mi vzala, ale s vysledkom ma neoboznamila, takze bolo asi vsetko v poriadku 
Ja som si vzdy myslela, ze tieto prehlidky su povinne, ale moja obvodna na mna vzdy kaslala. Vsetci chodili na 13, 14, 15 rocne prehliadky a ja som bola v trinastich a potom az v osemnastich. To ma tusim merala, len jej meter nestacil a nedociahla na mna
kolko krat to tu este napises jak si z nej napichany?zdeno15 napísal:ona je taka pekna ta moja doktorka tak vzdy si dam urobit kompletnu prehliadku od hlavy az po paty..
ja som bol minule na blicy(teda pracovne volno,mal som jednání..)a isiel som si po peciatku, nech to mam lahsie ospravedlnene. ked som prisiel, skontrolovali si aj moje zaznamy a zistili, ze som tam nebol mrte dlho a nejake prehliadky mi chybali. tak som presiel komplet vysetreniami...
ked uz rozoberate aj ci vam nanho sahala a pod. tak stacilo povedat: šecičko v porádečku