Zdravím,
mám problém, možno mi niekto budevedeiť vysvetliť prečo. Mal som starý pc, 75OMHz, 256Ram a keď som dal niečo inštalovať alebo napaľovať, popri tom som mohol bez problémov počúvať hudbu... teraz mám notebook ASUS F3E, dvojjadrový proc. 2.OGHz, 2GB ram... keĎ inštalujem program alebo hru, aelbo napaľujem niečo, hudba seká... prečo to robí??? počitač je neporovnaeľne výkonejší ako starý a tamten to nerobil, v čom je problém???
dúfam že sa mi podaril ovysvetliť aký je problém a že niekto poradí.... vďaka.
PS.: ešte dodám že NB mi to robil už po prvom nainštalovaní systému, mám XP a spolubývajúci, kt. má taký istý NB mu to tiež robí...
pri malom vyťažení veľmi spomalený NB?
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Keď ti to bude robiť nabudúce, tak stlač ctrl-alt-del, choď do Správcu úloh, do záložky Procesy, daj si ich zaradiť podľa využitia procesora a napíš sem, ktorý proces sa využíva najviac a na koľko percent...
Možno ti to spôsobuje nejaký antivírak, alebo niečo podobné - napr. predinštalovaný bezpečnostný software od výrobcu notebooku..
Možno ti to spôsobuje nejaký antivírak, alebo niečo podobné - napr. predinštalovaný bezpečnostný software od výrobcu notebooku..