Priateľstvo s výhodami
Re: Priateľstvo s výhodami
Samantha, iba ty poznáš samu seba a len ty vieš, či si schopná mať sex bez citov a proste žiadne nároky nemať na toho druhého atď.
isto ze stoji, si zatrtkas.. 
Nie je to isté, ale ako tu už bolo stokrát spomínané = zatiaľ čo muži to zvládajú v pohode a dokonca sa dá povedať, že je to takmer ideálny stav
, tak ženy to nejak dlho vo väčšine prípadov neudržia a buď im to začne vadiť a seknú s tým, alebo čakajú časom niečo viac.
No vyskúšaj, potom zreferuj.
No vyskúšaj, potom zreferuj.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
žene určite nie 
mna by zaujimalo, ako to potom zena vnima vnutorne. lebo mam par kamaratok, ktore sa, vacsinou pod vplyvom alkoholu, vyspali s chalanmi, ku ktorym nic necitili a potom im bolo zle z nich samych, ze sa spravali ako stetky.
byt teda pre kamarata "pomockou pre chvlile rozkose" tieto pocity nesposobuje?
-
bolek
Guru
Asi to závisí od nátury daného človeka. Mám dve spolužiačky, ktoré s tým tiež nemajú problém a ešte mi to príde, že sa tým rady pochvália, ako keby to bolo teraz moderné...
Veď práve to, že je to "moderné"... Problém je v tom, keď mladí ľudia (a aj deti) začnú robiť niečo preto, že je to moderné... Klasickým prípadom je sex, hlavne všelijaké rýchlovky so spolužiakmi už na základnej škole a podobne. No ale nechcem tu viesť morálne prednáškybolek napísal:... a ešte mi to príde, že sa tým rady pochvália, ako keby to bolo teraz moderné...
SamanthaMM: kamarátstvo s výhodami sa za určitých podmienok oplatí a je jedno, či si chlap, alebo žena... Ak to obaja chcete a uvedomujete si, že idete do kamarátstva s výhodami a nie tak, že jeden z vás si "tajne" robí nádej na niečo iné, než navonok prezentuje, pretože ho tá druhá osoba priťahuje inak, než "len" ako opačné pohlavie...
Samantha:Jednoznacne nie.
Kym ti to neprinasa ozajstne vyhody,tak zadarmo NIKDY
Ale teraz vazne...Myslim,ze taketo priatelstva pre zenu vyhodne nie su,takze zbytocne cosi riskovat.
Kym ti to neprinasa ozajstne vyhody,tak zadarmo NIKDY
Ale teraz vazne...Myslim,ze taketo priatelstva pre zenu vyhodne nie su,takze zbytocne cosi riskovat.
Škoda že ja nemám takéto kamarátkyjackb napísal:mna by zaujimalo, ako to potom zena vnima vnutorne. lebo mam par kamaratok, ktore sa, vacsinou pod vplyvom alkoholu, vyspali s chalanmi, ku ktorym nic necitili a potom im bolo zle z nich samych, ze sa spravali ako stetky.
-
Soviet
Darca
Preco niesu vyhodne pre zenu? To musi byt vsetko vyhodne pre zenu?INsomNIA napísal:Samantha:Jednoznacne nie.
Kym ti to neprinasa ozajstne vyhody,tak zadarmo NIKDY![]()
-
SamanthaMM
Light Expert
prečo by to sakra nemalo byť výhodné aj pre ženy? ja v prvom rade myslím na seba.... veď ide o kamarátstvo s výhodami, nie o normálny vzťah
asi mala na mysli materialnu stranku (ziadne pozornosti, darceky, platenie veceri, drinkov, dovoleniek)..
.
chod do toho. je to omnoho zmysluplnejsie a cistejsie ako "legalna prostitucia", ktoru niektori vydavaju za "vztah"
.
chod do toho. je to omnoho zmysluplnejsie a cistejsie ako "legalna prostitucia", ktoru niektori vydavaju za "vztah"
-
SamanthaMM
Light Expert
ani keby som mala normálny vzťah, tak by som nečakala žiadnu pozornosť (žiadne darčeky, žiadne večere, žiadne dovolenky)
to si predsa študent VŠ nemôže dovoliť.... a nie som zlatokopka 
nebyt zenaty, hned si na teba pytam cislo 
Ja nie som a takýto prístup kvitujem, SS. 
(s frajerom je clovek skor stratovy...sem tam treba zacvakat za oboch,castejsie sa nieco podnika,cize treba za seba zaplatit a tak).
Ale ako chces...ja si myslim,ze za tym este cosi bude.Podla mna totiz zeny prirodzene nemaju potrebu sulozit len tak...vzdy za tym bude este nieco.
Alebo som len taka romanTycka ?
Ja som absolvoval intenzívny takmer trojročný vzťah a akosi nemám záujem o nič podobné v najbližšej budúcnosti (aj keď človek nikdy nevie), takže priateľstvo s výhodami by bolo úplne ideálne. 
-
PhYs0c
King
ja som to svoje nedávno ukončil, a bývam blízko nitry takže samantha SS prosím 
-
Soviet
Darca
Velka romanticka si. Keby tomuto tak bolo, tak dievcata nepodvadzaju, lebo ich chlap je napriklad dreveny v posteli. Alebo neodidu za druhym, lebo ten ma peniaze, co sa bezne dejeINsomNIA napísal:No ved jasne..teraz nepotrebujes nic...ale pride cas,ked ti to nebude stacit.A nemyslim na materialne veci...to mal byt len sprym
(s frajerom je clovek skor stratovy...sem tam treba zacvakat za oboch,castejsie sa nieco podnika,cize treba za seba zaplatit a tak).
Ale ako chces...ja si myslim,ze za tym este cosi bude.Podla mna totiz zeny prirodzene nemaju potrebu sulozit len tak...vzdy za tym bude este nieco.
Alebo som len taka romanTycka ?![]()
Znova a zas je to stale o primitivnom uspokojovani primitivnych pudov.Ja takymi vecami ako su "kamaratstvo s vyhodami" opovrhujem.Ale uz som si zvykol v dnesnej spolocnosti na to, ze zivocinost sa nosi.No co uz, potom to tak vsade aj vyzera
BTW Suhlasim so Sovietom.Zeny maju stale reci typu "Ja sex nepotrebujem"...etc etc. podobne sracky a fakt ked im ich partner nevyhovuje v nejakom aspekte, tak sup hned za druhym.Ale ja som uz asi totalne divny na pomery dnesneho sveta, kedze neuznavam "je*anie sa len tak", sex medzi kamosmi a podobne zalezitosti.No kazdemu vyhovuje nieco ine.Ak je to ale len o uspokojovani pudov tak sa to IMHO neoplati.