Priateľstvo s výhodami
Re: Priateľstvo s výhodami
Ale to vzrušenie je len kvôli tomu, aby úspešnosť oplodnenia bola čo najvyššia.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
A myslis, ze ludske uspokojenie pri sexe neovplyvnuje uspesnost oplodnenia?
-
audiotrack
VIP
a myslíš, že ľuďom ktorí praktizujú sex bez záväzkov ide o oplodnenie?TommyHot napísal:A myslis, ze ludske uspokojenie pri sexe neovplyvnuje uspesnost oplodnenia?
tommy: prečo by to mal byť error? bolo nám to umožnené evolúciou? bolo... keď sa nájde kompatibilne zmýšľajúci človek - kde je problém? ... samozrejme že ak je človek závislý od sexu, tak to choroba je... ale nie je choroba mať rád sex a ak sa dá, tak si užívať kedy sa dá...
melani: no ja len tak, že mám rád ľudí, čo horlivo niečo obhajujú a pritom ani neskúsili... to ako moja bývalka... rozišiel som sa s ňou práve preto, že bola zarytá kresťanka a sex až po svadbe... fajn, 2 mesiace po mne zrazu našla toho "pravého", vyspala sa s ním a zasa poď ho do celibátu, lebo ju iba zneužil a zahodil... tam je ale problém ten, že ona o tom absolútne nič nevedela, lebo keď nabehla téma sex, tak si zakrývala uši... čo som tým ale chcel povedať... keby si už mala sex - či už s niekým koho ľúbiš, alebo aj nezáväzný a nepáčilo sa ti to... resp. by si nepociťovala potrebu v tom pokračovať - ok - je to tvoj názor, ktorý ti nikto neberie a popravde je to pekné, že v dnešnej dobe stále niekto dokáže čakať... ale ak vôbec nevieš o čo ide, tak nie je správne vynášať akékoľvek súdy
//autoeditácia príspevku (26 Dec 2011 14:46)
ja budem musieť prejsť z friends with benefits asi čisto iba na fuck buddies... tá jedna moja začína robiť už také veci akože "a to musíš mať 3 kámošky s výhodami?? ... vieš ono mi to tak trochu vadí" a podobné záležitosti...
melani: no ja len tak, že mám rád ľudí, čo horlivo niečo obhajujú a pritom ani neskúsili... to ako moja bývalka... rozišiel som sa s ňou práve preto, že bola zarytá kresťanka a sex až po svadbe... fajn, 2 mesiace po mne zrazu našla toho "pravého", vyspala sa s ním a zasa poď ho do celibátu, lebo ju iba zneužil a zahodil... tam je ale problém ten, že ona o tom absolútne nič nevedela, lebo keď nabehla téma sex, tak si zakrývala uši... čo som tým ale chcel povedať... keby si už mala sex - či už s niekým koho ľúbiš, alebo aj nezáväzný a nepáčilo sa ti to... resp. by si nepociťovala potrebu v tom pokračovať - ok - je to tvoj názor, ktorý ti nikto neberie a popravde je to pekné, že v dnešnej dobe stále niekto dokáže čakať... ale ak vôbec nevieš o čo ide, tak nie je správne vynášať akékoľvek súdy
//autoeditácia príspevku (26 Dec 2011 14:46)
ja budem musieť prejsť z friends with benefits asi čisto iba na fuck buddies... tá jedna moja začína robiť už také veci akože "a to musíš mať 3 kámošky s výhodami?? ... vieš ono mi to tak trochu vadí" a podobné záležitosti...
Maki napísal:tommy: prečo by to mal byť error? bolo nám to umožnené evolúciou? bolo... keď sa nájde kompatibilne zmýšľajúci človek - kde je problém? ... samozrejme že ak je človek závislý od sexu, tak to choroba je... ale nie je choroba mať rád sex a ak sa dá, tak si užívať kedy sa dá...
Nehovorím, že som kresťanka a neviem aká zarytá a že o sexe nič neviem... Tak tvoja priateľka asi bola pokrytcom, prepáč ak nie, keď sa vyspala potom zrazu s niekým koho ani dlho nepoznala , možno to bolo len preto, že si sa s ňou rozišiel, podľa mňa ale blbý dôvod....Ja pokrytcom nie som a nemám sa o tom problém rozprávať inak by som tu nenapísala... Ja vám Vaše názory , užívania si neberiem, veď ak nemôžete už naozaj vydržať tak prosím urobte to ak nebudete mať výčitky svedomia alebo už spomínané pohlavné choroby...
Tak toto si prepískla...Melani napísal:veď ak nemôžete nič iné urobiť tak prosím...
-
TommyHot
Addict
Maki evoluciou nam bolo umoznene aj zabijat, okradat, nicit pre zabavu, ci robit ine neprirodzene veci, ktorymi sa odlisujeme od zvierat a tiez nie su prave najspravnejsie.
Hej, lenže tamtie činnosti spôsobujú deštrukciu. Ako presne spôsobuje deštrukciu sex?
: 
-
TommyHot
Addict
To som nepovedal. Len hovorim, ze mat sex z rozmaru a z toho, ze si neviem udrzat vtaka v nohaviciach je error v hlave.
//
pohlavne choroby, nechcene dieta, ktoremu doseries cely zivot, rovnako ako jeho matke atd...
//
btw nechapem preco menis svoje reakcie, potom to vyzera, ze reagujem odveci...
//
pohlavne choroby, nechcene dieta, ktoremu doseries cely zivot, rovnako ako jeho matke atd...
//
to čo je správne a čo nie, je často iba veľmi subjektívny pojem a existujú celé etické obory na to aby sa ľudia hádali o tomto...
Takže aj túžba jesť a piť je error v hlave?TommyHot napísal:To som nepovedal. Len hovorim, ze mat sex z rozmaru a z toho, ze si neviem udrzat vtaka v nohaviciach je error v hlave.
//
//
A že niekto si spôsobí problémy nechránený sexom je jeho smola. S tým samotný sex nemá nič spoločné.
Mením ich počas toho, keď ty napíšeš odpoveď. Nerobím to naschvál.
-
TommyHot
Addict
Jest a pit nie je tuzba. Jest a pit je potreba. Mat sex z rozmaru zase nie je potreba.
Mať sex je potreba ako každá iná. To, že ty sex berieš ako "funkčnú nutnosť na zachovanie rodu" je smutné.
Nie je to potreba, ak to môžeš robiť s kým a kedy sa Ti zachce, jesť tiež nemusíš veľa alebo sa môžeš napraskať do prasknutia...
Ako by si potom nazvala chuť na sex? Úchylka? Choroba? Deviácia?
Terepin napísal:Ako by si potom nazvala chuť na sex? Úchylka? Choroba? Deviácia?
ja som ale narážala na sex z rozmaru ako to písal Tommy. Na normálny sex máš chuť a pocit zvaný láska...
A čo definuje "sex z rozmaru"? Čo je "normálny sex"? Faktom je, že všetky tieto pojmy si vymysleli ľudia, aby nejako ospravedlnili svoj pohľad naň. Pritom stále sa jedná o jednu a tú istú vec: sex.
-
TommyHot
Addict
Zjavne nevies aky je rozdiel medzi potrebou a tym druhym (kludne to volajme rozmar)
Potrebujes jest a pit? Ano. Potrebujes to k prezitiu? Ano. Cize je to potreba.
Potrebujes nezavazny sex? Ano (podla tvojich slov). Potrebujes to k prezitiu? Nie
Potrebujes jest a pit? Ano. Potrebujes to k prezitiu? Ano. Cize je to potreba.
Potrebujes nezavazny sex? Ano (podla tvojich slov). Potrebujes to k prezitiu? Nie
k priamemu prežitiu nie... k prežitiu ľudstva? áno...
je vám jasné, že tak trochu ale odbáčame už od témy...
je vám jasné, že tak trochu ale odbáčame už od témy...
-
TommyHot
Addict
Maki, ako pomoze nezavazny sex, ktoreho cielom nie je splodenie zivota, k prezitiu ludstva?
Uz sa snazite na silu obhajovat neobhajitelne.