javatar napísal:Joj, vedel by som ti rozprvat. Mislim, ze ludya su na totalku retardovany, aspon teda vetcina (nie len v tvojom okoly). Proste I cri evrtim. Ale ket som nastupil do mojej terajsej roboti tak ked som ftipkoval s kolegom tak ties nechapal. Potom mi povedal, ze mam popracovat na yntonacii lebo zpociatku si mislel,ze "This person is either joking or is completely stupid"
(turns out to be both). Takse skuz popracovat na intonacyi.
Fun fact: Pri pisani tohto prispevku mi skoro vykrvacali oci
Porozumel som tomu, čo si chcel povedať. Asi budem tú intonáciu museť odpozerať odniekial.

Dalšía vec je, že som sa o tom bavil z jedným človekom, ktorý mi povedal, že pred desiatimi rokmi by mu to bolo vždy jasné ale že teraz si človek už nemôže byť istý... asi už nikomu nespomeniem, že sa prechádzam vonku nahý za svitu mesiaca, keď sa ma niekto spýta, čo robím cez víkendy

a mozno mas len na pi*u zmysel pre humor a ta poloretardovana opica si ty
Všetko je možné a túto tému som otvoril práve preto, že som potreboval nasmerovat ohladne toho, kde je vlastne problém

Možno je priťažujúcou okolnosťou aj to, že môj humor je tak čierny, že mi už tri krát ukradol peňaženku. EDIT: konkrétne to, keď som nadhodil otázku, že čo majú spoločné alexandrovci z utečencami, to už bolo asi cez čiaru