Prince of Persia:The Forgotten Sands
-
JeffHardyy
Light Professional
Re: Prince of Persia:The Forgotten Sands
tam musiš použivať silne utoky podržanim myšky....takže odporučam najprv zabiť malých hajzlikou 
no ti su bezproblemovi..len toto som nevedel..a uz viem ze sa to vola salamunova sien..takze ked vrazia do steny tak silny utok to je to ze oboma tlacitkami pravda? taky mec ma ptm sfarbeny..skusim
-
lekoklatik
VIP
Citaj co pise. Nie oboma. Drz chvilu lave tlacidlo mysi...
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
Aj ja som prechádzal daktoré misie pomocou gameplayu, a čo....
no a teraz mam taku pasaz ze som to restartoval asi 30 krat a potom musel vypnut..ide do takej veze a tam je vela vody a zmrazovania..a potom uz tak vysie mozno uz takmer hore su take pasy vod ako spad..a najskor skacem prva druha potom mam ist druha tretia..ale tam vzdy padnem..bud neskoro zmrazim alebo rozmrazim ..no nestiham normalne stlacat setky tie klavesy...inac s tym novym mecom to je parada..jedna rana a je kaput:) je to take prehnane
-
lekoklatik
VIP
Môžeme my za to že ste poniektorí lamy? Veď tá hra možno občas potrebuje walktrought jedine pri jednej maximálne dvoch "hádankách". Ako vám niekto môže poradiť čo ako skočiť? Jednoduchší princ snáď ani nebol...
-
JeffHardyy
Light Professional
PepeQ a čo takto použiť videonávody?....
-
Ba-Yo
Light Professional
musis sa viac sustredit a ono to pojde, nestlacaj to zbytocne ,ale pockaj si a SHIFT pusti az ked prechadas cez dalsiu vodu...drzim palcePepeQ napísal:no a teraz mam taku pasaz ze som to restartoval asi 30 krat a potom musel vypnut..ide do takej veze a tam je vela vody a zmrazovania..a potom uz tak vysie mozno uz takmer hore su take pasy vod ako spad..a najskor skacem prva druha potom mam ist druha tretia..ale tam vzdy padnem..bud neskoro zmrazim alebo rozmrazim ..no nestiham normalne stlacat setky tie klavesy...inac s tym novym mecom to je parada..jedna rana a je kaput:) je to take prehnane
PepeQ jj, jedna rana a už je kaput nojo, až na to, že tam kde si teraz ty to je už posledná pasáž hry, takže ten meč si dlho nevychutnáš.
-
Ba-Yo
Light Professional
este jedna vec ku tomu mecu - neznasal som tie sproste zvuky ktore vydaval "dzin" z toho meca 
stym otvaranim bran je to v prdeli...ani mne sa nexce otvorit v 12 tom parte kua
prejdene..odinstalovane..mozem povedat ze zo zaciatku dobra skakacka super nieco nove co som este nehral..casom a casom to bol stereotyp..nuda..sem tam nova priserka alebo prekazka..toto je prvy princ co som hral..neviem ci sa mam pustit aj do predoslich...a dost komplikovane na ovladanie co sa tika klavesnice..
-
Ba-Yo
Light Professional
Ak si nehral tak len odporucam celu seriu pieskov casu-SoT,WW,T2T...mne sa najviac paci Warrior Within
(je tam aj super hudba) a aj Dva trony su super -a inac tieto dielu nie su take komplikovane na ovladanie
-
IamMartinQo
Star
No ved to, mne sa skôr páči niečo také kde nestíham ani stláčať tlačítka 
WW som hral a myslím, že oproti Forgotten Sands je to veľká zmena....
WW som hral a myslím, že oproti Forgotten Sands je to veľká zmena....
ake su tie casti teda? nasiel som zatial len tieto..su 3 casti a potom je tato stvrta co som hral? ktorou mam zacat chcem od 1
Warrior Within
Dva trony
Warrior Within
Dva trony
-
Ba-Yo
Light Professional
prva s trilogie pieskov casu je Sands of Time (Piesky casu) a pre zaujimavost pribeh Forgotten Sands sa odohrava medzi 1 a 2(medzi SoT a WW)
-
lekoklatik
VIP
prvy diel podla mna stoji za hovno. Tiez som hral najskor WW potom Two thrones a povedal som si ze aby som si to nejak uzavrel, zahram si aj prvy diel, sands of time. Ten som ani nedohral.
Takez warrior within sa oplati urcite, two thrones je podla mna o nieco horsi, potom je dalsi princ, ktory je tak trochu kresleny a ide v tom viac menej len o skakanie a posledny si dohral
Takez warrior within sa oplati urcite, two thrones je podla mna o nieco horsi, potom je dalsi princ, ktory je tak trochu kresleny a ide v tom viac menej len o skakanie a posledny si dohral
-
Ba-Yo
Light Professional
lekoklatik : ani Sands of Time nie je najhorsi diel serie ,nie mozno taky rozmanity ale je tam dobra grafika ,pribeh... a ten predposledny Prince of Persia (kresleny) stoji za hovno
-
14spider25
Medium Expert
ahojte ja mam taky problem,ze ked hram hrt tak mi neustale vypina po 2-3 minutach.napise mi program prestal pracovat
-
14spider25
Medium Expert
ahojte ja mam taky problem,ze ked hram hrt tak mi neustale vypina po 2-3 minutach.napise mi program prestal pracovat
//autoeditácia príspevku (15 Júl 2010, 18:12)
//autoeditácia príspevku (15 Júl 2010, 18:12)