Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Bobr »

Uz sa teda tesim velmi
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Tak som dopozeral 06ku a 07cku a az sa mi triasli nohy. Bolo to konecne o niecom. Som zvedavy co sa bude diat dalej, hlavne co je zac ten Whistler.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

len som zvedavy kedy budu titulky lebo sa newiem dočkať...
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

strasne nieco...dalsia tahanica :(
hlupy oblak, myslel som, ze 7 diel bude uplne o niecom inom...
ale mrte napinave.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

to co tam robia? sak to je az smiesne co sa deje v pb. uplne natahovanie divaka blbostami. neuveritelne rpespekulovane. vyzera to tak aby len natahovali cas...
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

mozte mi ale lepsie vysvetlit nieco o tom whistlerovi? akoze preco tam hovoril ze dalsie 4 dni? troska som neporozumel - preco MUSEL utiect prave v tamten den, respektive preco si moze dovolit este 4 dni?

snad ste ma pochopili
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Dobré dvojčastie :) Mne sa to celkom páčilo..Hlavne ma prekvapilo že prvý krát niečo scofieldovi nevyšlo :D A hlavne keď narazili do Sucreho auta,tak ma napadlo že ako by tá havária vypadala v Kobre 11 :D Tu skoro nič sa nestalo a tam by tá dodávka letela 20 metrov a vybuchla :)
Som zvedavý čo s tam ide ďalej diať..
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

No pani haluz citat tie vase spekulacie s realitou ( co je v seriali ) kedze som nevidel 4 casti tak som zacal citat niekde " hlboko " a dost som sa nasmial stym kelinkom napr... :D

no cast 6 a 7 velmi dobra ! nedychal som ked liezli z toho okna ! cakal som vselico okrem oblaku...

a tak isto ma dost prekvapil ten zaverecny rozhovor ta ZENA zo spolocnosti a whister.

A ten BOSS v sone ( meno ma akurat nenapadlo ) tak to som na sto percent vedel ze sa miska spyta ze ci aj on moze ist snim :P
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Sám Wentworth Miller v jednom rozhovoru s reportéry prohlásil: „Nedovedu si představit, abychom natočili 9 nebo 10 sérií, jako měli Přátelé nebo další seriály. Ale na další 2-3 sezóny by jsme ještě mít mohli“.

U 4.série seriálu zůstaneme. Herec Yvan Attal (Tlumočnice, Mnichov) totiž přemýšlí o roli právě ve 4. sérii a toto téma probíral s otcem seriálu Brettem Rattnerem, se kterým se setkal při natáčení filmu Křižovatka Smrti 3.
zdroj: prison-break.cz

ach dpc :(
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

No co ja viem, dvojdiel mozno zaujimavy, ale to, ze aj Lechero bude chciet utiect bolo maximalne predvidatelne, az si pripadam ako vestica Teodora. Cely serial opat zbytocne natahovany, az ma to nebavi, ale na druhu stranu tolko zvratov, ze az. Ked boli na lane, kludne mohli utiect, bud-alebo, ved nic ine im ani nezostavalo, taktiez Lincoln mohol zastrelit toho chlapika, ktory drzal jeho syna a aj tu kukuricku, takze neviem preco zase vahal. A ten koniec, trochu som nepochopil spojitost, ale tu sa mozno dozvieme v dalsich castiach.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

preco vahal? :lol: ... a take "nepodstatnosti" ako ten chlapik drzal pistol pri LJveh hlave to je nic ne :wink: kebyho aj strelil do hlavy riskoval by ze ten chlapik by strelil LJja...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Kelko: Chces povedat, ze na vdialenost 3-4 metre nedokazes trafit presne do hlavy??? Myslis, ze po tej gulke by sa dokazal este minutu ovladat, aby tam mohol strielat??? Nebud smiesny!!!
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Kelko: Chces povedat, ze na vdialenost 3-4 metre nedokazes trafit presne do hlavy??? Myslis, ze po tej gulke by sa dokazal este minutu ovladat, aby tam mohol strielat??? Nebud smiesny!!!
Reflex je reflex..a ak si myslíš že človek nestihne v reflexe stlačiť spúšť tak to sa mýliš :) .. A na tom lane nemohli ujsť, lebo by ich videl strážca keďže slnko išlo za mraky.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Soviet napísal:Reflex je reflex..a ak si myslíš že človek nestihne v reflexe stlačiť spúšť tak to sa mýliš :) .. A na tom lane nemohli ujsť, lebo by ich videl strážca keďže slnko išlo za mraky.
mohli ujst.. lebo tu chvilu co stihli zaliezt naspat.. by stihli utiect, lebo sa tam aj tak nepozeral...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Prison Break smeruje priamo do sraciek...akcna scena v ktorej havarovala posadka do Sucreho auta - Linc zastrelil sofera, dozadu nastupil bodyguard s LJom, ona nastupila naspat na miesto spolujazdca a auto odrazu spokojne odislo...dejovo..nuda, somariny, neskutocne bachorky, to uz Heroes mi pripada realnejsie ako toto
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

will.i.am napísal:mohli ujst.. lebo tu chvilu co stihli zaliezt naspat.. by stihli utiect, lebo sa tam aj tak nepozeral...
možno by stilhli za ten časť kus ujsť..ale strážca by si hneď všimol "rebrík" a vyhlásil poplach..čiže by ich lapili :) maybe
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

mirak2 napísal:...to uz Heroes mi pripada realnejsie ako toto
JJ, to isté ma napadlo asi pred mesiacom. Ešte aj Lost je na tom lepšie. :D
Btw Bellick sa "otáča" a predpokladám že rozšíri rady utečencov... rovnako ako T-Bag :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

LLucia: Tak, tak, tiez mam ten pocit, ze minimalne Bellick do toho pojde. A kedze T-Bag je "milacikom" toho oneho (nenapada ma meno), tak je mozne, ze pojde tiez. Este vsak kartami moze celkom zamotat Mahona a my budeme moct sledovat dalsiu seriu.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

hojko napísal:Kelko: Chces povedat, ze na vdialenost 3-4 metre nedokazes trafit presne do hlavy??? Myslis, ze po tej gulke by sa dokazal este minutu ovladat, aby tam mohol strielat??? Nebud smiesny!!!
No pokial o tom nevies na cloveka ktory na niekoho mieri sa nesmie strielat ani keby si mu hlaven prilozil priamo ku hlave, pretoze je pomerne velka sanca ze pri usmrteni napne svalstvo a spust stlaci viac-menej nevedomky.
Napísať odpoveď