Prison Break [spoilers]
-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
bude to takto
: zomrie Mahone... smrtelne ho postreli ten tipek, kolega nadomnou ho nazval cierna huba ale ten sa bude snazit zabit este niekoho dalsieho. Mahone v poslednych sekundach svojho zivota sa naciahne po zbrani a zabije toho skaredeho velkeho cernocha a zachrani tym niekomu zivot ( dajme tomu Sare), pomsti tym svojho syma a zomrie ako hrdina. To je moja predpoved... 
Zomrie Michael ! ... vrati sa az o tri diely lebo vlastne nezomrel.
Mahone, Sara a Sucre zomru tiez. Mahone sa vrati az na konci serie s tym, ze ta rakovina na ktoru zomrel, bola len zastierka a on sa vrati aby zachranil vsetkych.
Sucreho zrazi kamion v Mexiku a skutocne na celu seriu umrie, lebo herec dostal ponuku inde a vrati sa az v piatej serii bez vysvetlenia.
Sara v tejto serii umrie styrikrat, lebo sa to divakom paci.
Moj tip.
Mahone, Sara a Sucre zomru tiez. Mahone sa vrati az na konci serie s tym, ze ta rakovina na ktoru zomrel, bola len zastierka a on sa vrati aby zachranil vsetkych.
Sucreho zrazi kamion v Mexiku a skutocne na celu seriu umrie, lebo herec dostal ponuku inde a vrati sa az v piatej serii bez vysvetlenia.
Sara v tejto serii umrie styrikrat, lebo sa to divakom paci.
Moj tip.
jak nevedel ved to sa dalo uhadnut hned jak mu napisal tu prvu sms ze pojdeu ku dnu japoncikDrago napísal:4x08
Podla mna vyborny diel, prvy raz za tuto seriu som mal tie pocity z prvej, ked som fakt nevedel co sa stane v dalsej scene, hm, ale koniec ma neprekvapilUrcite si to pozrite
ale stfu ved to nebol nijaky bazar ale federalne odstavne parkovisko
to milujem pozriet si a potom hladat chyby a setkoo mozne opi*ovat jak sa len da... jak keby nebolo jedno ze nebol korektny display s mobilom (ked "odosielal smsku") alebo ze typci mali pocas tej akcie pusteny bios (druha seria ked tam isla ta helikoptera)
ach tak nenavidim haterov
ach tak nenavidim haterov
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ta sekretarka je suka, ale aj Gretchen
Oplati sa to divat asi uz len kvoli nim. Ak som dobre videl zaver a najma cinanov notebook, tak mu tam Michael nahodit GPS na zaklade coho ho vystopovali??? Dost smiesne, zase odtial-potial a toto je vazne uz moc...
Diel samotny nebol zly, stalo sa dost zaujimavych veci a ako inak, zaver sa dobre zauzlil, takze hladanie karty bude este zabava. Cinan dostal co mu patri, aj som rad, ze je s nim koniec, nesedel mi tam.
Patyk: Zrejme ku Scylle, mozno sa tadial nejak prekopu alebo co, ved uvidime.
kachna: Pozeral si ty vobec tuto cast??? Asi preto, lebo keby narazili do generala, tak ku nehode by niekto urcite volal sanitku a aby si general nic nepamatal, tak ho chceli predopovat morfiom, ktore mala Sara pripravene.
Diel samotny nebol zly, stalo sa dost zaujimavych veci a ako inak, zaver sa dobre zauzlil, takze hladanie karty bude este zabava. Cinan dostal co mu patri, aj som rad, ze je s nim koniec, nesedel mi tam.
Patyk: Zrejme ku Scylle, mozno sa tadial nejak prekopu alebo co, ved uvidime.
kachna: Pozeral si ty vobec tuto cast??? Asi preto, lebo keby narazili do generala, tak ku nehode by niekto urcite volal sanitku a aby si general nic nepamatal, tak ho chceli predopovat morfiom, ktore mala Sara pripravene.