Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

najlepší je T-BAG :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Jedine plus Lincolnovho zadrzania bolo, ze ho zadrzali mestki fizli , a nie Mahone ..
Fantasticka cast , uz aby bola dalsia :)
Sovietovic napísal:najlepší je T-BAG :D
je, aj pre mna .. ta slovna prestrelka medzi nim a Bellickom nemala chybu :D
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Najlepsia cast druhej serie,proste vynikajuce :aasmile1:
Luto mi je najma Linca a LJho :(
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

schw33k napísal: ta slovna prestrelka medzi nim a Bellickom nemala chybu :D

Tak to fakt nemala :D Som sa šuľal doma :D
Najlepsia cast druhej serie,proste vynikajuce AA
Luto mi je najma Linca a LJho
jj najlepšia :) No a ešte ti ho ľúto byť nemusí.. bo nevieš ako dopadne .. v budúcej časti sa dozvieme :) Bo možno zas nejak záhadne sa s toho dostane :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

no videl som paru obrazkov noveho dielu 210 a celkom zajimave veci..

NECITAT SPOILER!!!

michael sa stretne so Sarou, a Linca z toho dostane jeho otec aj ked nemam celkom predstavu ako
icecube
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa icecube »

Sovietovic napísal:najlepší je T-BAG :D
jj presne.. ten herec nema chybu.. uplne uchylacky look ma :twisted:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

icecube napísal:jj presne.. ten herec nema chybu.. uplne uchylacky look ma :twisted:
Inac vcera som si spomenul na koho sa mi podoba T-Bag :D. Je to cely Jozo Raz v mladosti, buuuheh :lol:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Hmm s02e10 je voľáka haluzná časť podľa mňa... Hlavne T-BAG.. je prichytený takou krepou somarinkou ktorá sa dá vkľude otvoriť.. však som sa ja s tým v škole zabával a vkľude som to otvoril :(
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Sovietovic napísal:Hmm s02e10 je voľáka haluzná časť podľa mňa... Hlavne T-BAG.. je prichytený takou krepou somarinkou ktorá sa dá vkľude otvoriť.. však som sa ja s tým v škole zabával a vkľude som to otvoril :(
Otvoril si to aj vtedy, ked si nemal druhu ruku ?:) ved ju ma odseknutu ;). Inac dobra cast..ked boli v tej tovarni michael a mahone, normalne sa mi srdce rozbusilo :).
G!ta
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa G!ta »

Tak to vam poviem normalne som sa potil ... :wink:
no kurnik uz je zase po tom cakame na dalsiu takto ma to nebavi :cry:

A teraz sa vyjadrim k deju : Lincolna fotrik z toho najhorsieho vysekal ale je tam medzi nimi podrazak , t-bag podla mna ujde tak ze si asi urve tu ruku alebo co sa mi zda , Sara je v prusere , Michael asi taktiez , Ten druhy policajt je riadna svina myslite si ze ho tym kladivom priviedol do hrobu ? No a Michael s mahonem riadne vykrutil :D

tak sumar sumarum velmi dobra cas , uz cakaam na dalsiu :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Necitat: Hned na zaciatku ma pobavil ten transport azda najhladanejsieho cloveka v USA, len jedno auto. Dalej sa mi pacil T-Bag. Mal prisitu ruku ani nie tyzden, teda podla toho co vravel Mahone v obchode ci hot., ze je to Scofield a usiel pred tyzdnom z vaznice, tak sa mu ta ruka relativne pekne zrastla, pretoze ked padol zo stolicky a padol na ruku (v case 19:57), tak to dobre zvladal. Vidim to tak, ze Saru urcite nezastreli a ze T-Bag si radsej odtrhne ruku & utecie, ako by sa mal nechat zatknut. Imho dobra cast, jedna z tych lepsich co sa tyka deja a zvratov.

G!ta: Urcite Bellicka nezabil.

Sovietovic: Ak si si dobre vsimol, tak to nie je paska za korunu, ktoru kupis v Baumaxe alebo papiernictve, je podstatne hrubsia. Je vsak pravda, ze radsej tam mohli dat centimetrove ocelove lanko.
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

POdla mna je to umelohmotna paska, tzv. binder. Tu ked zatiahnes tak ju nepovolis. Pouziva sa napr. aj na zvazovanie kablov.
G!ta
Amateur
Amateur

2 hojko : s tym transportom mas troska pravdy ale ja to vidim inak, ono to tak bolo pripravene aby mohli bez problemov zasiahnut ty prvrzenci jeho otca medzi ktorymi je ten podrazak, a tak maju Otca , Lincolna LJ a dokonca aj Michaela pretoze sa Lincoln aj tak za nim chysta ...

Taky mam ja nazor na to jedno auto... Lebo vies oni volali pomoc pri preprave len sa tam jaksi nic nedialo ...

2 Joe-Joe : No a k tej paske urcite to niesu ziadne smejdy ktore len tak roztrhnes to urcite nie. mozno by si zmenil nazor na ne keby ti nimi iekto primontoval ruku o radriator :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

No táto časť ma si trošku viac sklamala , to je asi tým , že som už bol zvyknutý na fantasticé časti ..
V prvom rade stretnutie Michaela a Machoneom , to sa mi zdalo dosť odfáknuté z pohľadu scenára = nápadu , to s tým zavretím do klietky :roll:
Aj ten prevoz bol nula bodov a už to pomaly preháňaju s tým, že vláda má všade svojich ľudí ..
Ako napr :!: - Lincoln povedal,že všetko toto je pre jeho otca , že oni chcú chytiť jeho .. tak ma napadá prečo ked tam je podstrčený človek z vlády , ktorého riadi Číňanko , už starého Burowsa nemajú chyteného dávno .. hm ? Je to zaujímavé, že až teraz sa člen otcovej skupiny začína starať , keď im všetkým ide vlastne iba o starého Burrowsa , tak je nie ?
A ďalšia vec , že sa Agent Kellerman zjaví zničoho nič pri Sáre to už nechám radšj tak ..
Zhrniem to : pre mňa jedna z tých " nápadovo " horších častí
allias
Star
Star

G!ta napísal:2 Joe-Joe : No a k tej paske urcite to niesu ziadne smejdy ktore len tak roztrhnes to urcite nie. mozno by si zmenil nazor na ne keby ti nimi iekto primontoval ruku o radriator :D
Asi si nepochopil, ved ja pisem, ze tu pasku neroztrhnes holymi rukami, ani keby si sa volal terminator. Tu treba rozrezat.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

JJ neda sa skusal som :) Ale da sa otvorit tenkym predmetom 0,5-1 mm hrubým ! Spendlikom atd...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Joe-Joe napísal:POdla mna je to umelohmotna paska, tzv. binder. Tu ked zatiahnes tak ju nepovolis. Pouziva sa napr. aj na zvazovanie kablov.
Dá sa vklude otvorit bez žiadneho predmetu (mám odskúšané) len treba mať jednu ruku voľnú :)
G!ta
Amateur
Amateur

no nic myslim ze je tato tema asi na riesenie dejovej linie seriali a ni o aku pasku ide a ci sa da roztrhat tak to uz nehajme :P 8) ...

no a chcel by som suhlasit s tym Kelemanom je to az chore ako vsetci vedia kde su ale nikto ich nikdy nemoze chytit :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

02x11: Prilis extra ma nezaujala, boli tam niektore zaujimave veci, ale uz mi to pripadalo viac scifi ako realne, ci uz odtrhnuta T-Bagova ruka, ktoru stihole este schovat (alebo zabudnut?) za radiator, strach straznika ked prisiel T-Bag za nim do hotela, Mahoneho schopnost navigacie bez GPS (preco tam nesiel na aute???)... Moj nazor na Saru je, ze sa jej nic nestane a Kellerman ju vytiahne. Uvidime...
allias
Star
Star

T-Bag si odtrhne ruku a o par hodin sedi v hoteli a popija sampus.
S tou zehlickou v tej vani co Kellermann nacvicoval? Ohrieval jej vodu?
I ucen elektrikar vie, ze by sa jej nic nestalo. Akurat by vypadla elektrika.
Toto bol jeden z najhorsich dielov.
Napísať odpoveď