Prison Break [spoilers]
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
schw33k napísal: ta slovna prestrelka medzi nim a Bellickom nemala chybu
Tak to fakt nemala
jj najlepšiaNajlepsia cast druhej serie,proste vynikajuce AA
Luto mi je najma Linca a LJho
-
kukiak
Addict
Otvoril si to aj vtedy, ked si nemal druhu ruku ?:) ved ju ma odseknutuSovietovic napísal:Hmm s02e10 je voľáka haluzná časť podľa mňa... Hlavne T-BAG.. je prichytený takou krepou somarinkou ktorá sa dá vkľude otvoriť.. však som sa ja s tým v škole zabával a vkľude som to otvoril
Tak to vam poviem normalne som sa potil ...
no kurnik uz je zase po tom cakame na dalsiu takto ma to nebavi
A teraz sa vyjadrim k deju : Lincolna fotrik z toho najhorsieho vysekal ale je tam medzi nimi podrazak , t-bag podla mna ujde tak ze si asi urve tu ruku alebo co sa mi zda , Sara je v prusere , Michael asi taktiez , Ten druhy policajt je riadna svina myslite si ze ho tym kladivom priviedol do hrobu ? No a Michael s mahonem riadne vykrutil
tak sumar sumarum velmi dobra cas , uz cakaam na dalsiu
no kurnik uz je zase po tom cakame na dalsiu takto ma to nebavi
A teraz sa vyjadrim k deju : Lincolna fotrik z toho najhorsieho vysekal ale je tam medzi nimi podrazak , t-bag podla mna ujde tak ze si asi urve tu ruku alebo co sa mi zda , Sara je v prusere , Michael asi taktiez , Ten druhy policajt je riadna svina myslite si ze ho tym kladivom priviedol do hrobu ? No a Michael s mahonem riadne vykrutil
tak sumar sumarum velmi dobra cas , uz cakaam na dalsiu
-
hojko
Site Admin
Necitat: Hned na zaciatku ma pobavil ten transport azda najhladanejsieho cloveka v USA, len jedno auto. Dalej sa mi pacil T-Bag. Mal prisitu ruku ani nie tyzden, teda podla toho co vravel Mahone v obchode ci hot., ze je to Scofield a usiel pred tyzdnom z vaznice, tak sa mu ta ruka relativne pekne zrastla, pretoze ked padol zo stolicky a padol na ruku (v case 19:57), tak to dobre zvladal. Vidim to tak, ze Saru urcite nezastreli a ze T-Bag si radsej odtrhne ruku & utecie, ako by sa mal nechat zatknut. Imho dobra cast, jedna z tych lepsich co sa tyka deja a zvratov.
G!ta: Urcite Bellicka nezabil.
Sovietovic: Ak si si dobre vsimol, tak to nie je paska za korunu, ktoru kupis v Baumaxe alebo papiernictve, je podstatne hrubsia. Je vsak pravda, ze radsej tam mohli dat centimetrove ocelove lanko.
G!ta: Urcite Bellicka nezabil.
Sovietovic: Ak si si dobre vsimol, tak to nie je paska za korunu, ktoru kupis v Baumaxe alebo papiernictve, je podstatne hrubsia. Je vsak pravda, ze radsej tam mohli dat centimetrove ocelove lanko.
2 hojko : s tym transportom mas troska pravdy ale ja to vidim inak, ono to tak bolo pripravene aby mohli bez problemov zasiahnut ty prvrzenci jeho otca medzi ktorymi je ten podrazak, a tak maju Otca , Lincolna LJ a dokonca aj Michaela pretoze sa Lincoln aj tak za nim chysta ...
Taky mam ja nazor na to jedno auto... Lebo vies oni volali pomoc pri preprave len sa tam jaksi nic nedialo ...
2 Joe-Joe : No a k tej paske urcite to niesu ziadne smejdy ktore len tak roztrhnes to urcite nie. mozno by si zmenil nazor na ne keby ti nimi iekto primontoval ruku o radriator
Taky mam ja nazor na to jedno auto... Lebo vies oni volali pomoc pri preprave len sa tam jaksi nic nedialo ...
2 Joe-Joe : No a k tej paske urcite to niesu ziadne smejdy ktore len tak roztrhnes to urcite nie. mozno by si zmenil nazor na ne keby ti nimi iekto primontoval ruku o radriator
No táto časť ma si trošku viac sklamala , to je asi tým , že som už bol zvyknutý na fantasticé časti ..
V prvom rade stretnutie Michaela a Machoneom , to sa mi zdalo dosť odfáknuté z pohľadu scenára = nápadu , to s tým zavretím do klietky
Aj ten prevoz bol nula bodov a už to pomaly preháňaju s tým, že vláda má všade svojich ľudí ..
Ako napr
- Lincoln povedal,že všetko toto je pre jeho otca , že oni chcú chytiť jeho .. tak ma napadá prečo ked tam je podstrčený človek z vlády , ktorého riadi Číňanko , už starého Burowsa nemajú chyteného dávno .. hm ? Je to zaujímavé, že až teraz sa člen otcovej skupiny začína starať , keď im všetkým ide vlastne iba o starého Burrowsa , tak je nie ?
A ďalšia vec , že sa Agent Kellerman zjaví zničoho nič pri Sáre to už nechám radšj tak ..
Zhrniem to : pre mňa jedna z tých " nápadovo " horších častí
V prvom rade stretnutie Michaela a Machoneom , to sa mi zdalo dosť odfáknuté z pohľadu scenára = nápadu , to s tým zavretím do klietky
Aj ten prevoz bol nula bodov a už to pomaly preháňaju s tým, že vláda má všade svojich ľudí ..
Ako napr
A ďalšia vec , že sa Agent Kellerman zjaví zničoho nič pri Sáre to už nechám radšj tak ..
Zhrniem to : pre mňa jedna z tých " nápadovo " horších častí
Asi si nepochopil, ved ja pisem, ze tu pasku neroztrhnes holymi rukami, ani keby si sa volal terminator. Tu treba rozrezat.G!ta napísal:2 Joe-Joe : No a k tej paske urcite to niesu ziadne smejdy ktore len tak roztrhnes to urcite nie. mozno by si zmenil nazor na ne keby ti nimi iekto primontoval ruku o radriator
-
hojko
Site Admin
02x11: Prilis extra ma nezaujala, boli tam niektore zaujimave veci, ale uz mi to pripadalo viac scifi ako realne, ci uz odtrhnuta T-Bagova ruka, ktoru stihole este schovat (alebo zabudnut?) za radiator, strach straznika ked prisiel T-Bag za nim do hotela, Mahoneho schopnost navigacie bez GPS (preco tam nesiel na aute???)... Moj nazor na Saru je, ze sa jej nic nestane a Kellerman ju vytiahne. Uvidime...