Problém NOKIA 5310 XM surne
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Problém NOKIA 5310 XM surne
Zdravím mám vyššie spominany telefon a problem : v offline alebo bez simky ide telefon pohode(okrem tlačitiek na ovladanie hlasitosti) a ked tam hodim SIM kartu, normalne zadam PIN možem čakať koľko chcem pokiaľ nezadám PIN vš. okej ale ako ho zadam, spušta sa telefon načita a ako sa prihlasuje do siete, tak sa zmeni obrazovka na bielu, na tmavu preblikava, potom stlačam červene, prestane to zas to začne atakdalej až nakonec sa vypne. Ak vie niekto, čo je s tym, ako sa to da doma urobiť, ale vie to niekto urobiť, tak napište(aj cenu )
Vopred veľká vdaka všetkym
Vopred veľká vdaka všetkym
-
tonek
Darca
zaruka nieje, predchadzajucemu majitelovi to vraj den pred tym šlo bez problem, v non-sim mode nejde prehrať firmware cez NSU a okrem toho mi vypíše, že nema najnovšie aktualizacie...skusim ešte master-reset cez NSS a uvidim... v každom pade navrhny počuvam daľej, chalani dik aspon za aku-taku snahu 
-
bb5unlock
Light Professional
prehratie FW cez NSU alebo PC suite je to iste, PC suite len spusti automaticky NSU
cez NSU (PC suite) musi byt telefon nahodeny so zakladnym profilom a ten sa da aktivovat len s vlozenou SIM
urcite to je chyba FW, bude stacit jeho prehratie, skoc do najblizsieho mobilshopu kde ti ho prehrati za pat € aj na pockanie
cez NSU (PC suite) musi byt telefon nahodeny so zakladnym profilom a ten sa da aktivovat len s vlozenou SIM
urcite to je chyba FW, bude stacit jeho prehratie, skoc do najblizsieho mobilshopu kde ti ho prehrati za pat € aj na pockanie
-
bb5unlock
Light Professional
Re: Problém NOKIA 5310 XM surne
podla toho co napisal urcite nie je
keby ho mal blokovany tak mu napise "TELEFON OBMEDZENY" po zadani PIN kodutonek napísal:... spušta sa telefon načita a ako sa prihlasuje do siete, tak sa zmeni obrazovka na bielu, na tmavu preblikava ...
-
Arkaz
Addict
nemyslim si ze bude poskodena sim citacka pretoze fon kupil resp ma odomna. a ako pise vyssie ja som ho pouzival sice len ako mp3 ale jeden den aj ako mobil a simkarta mi isla bezproblemovo. a ked som ho siel posielat tak som odpojil sluchatka vypol ho vybral simku a dal do baliku. takze ko vravim slapalo mi vsetko 100% a tiez nechapem ako sa toto mohlo stat